Een erg leuke sportieve BSO waar veel aandacht wordt besteed aan sport en bewegen met kinderen. Goed om te zien dat sportstuif zich nu ook in Limburg heeft gevestigd!

Davey Davey
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Meivakantie bij Sportstuif Venray in week 17 en 18-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Afgelopen twee weken was het meivakantie, we hebben weer veel leuke activiteiten gedaan! Veel leesplezier! 

25-29 april: meivakantie week 1
De eerste week van de meivakantie, het weer is niet helemaal top. Maar dat mocht te pret niet drukken, we hebben weer gave activiteiten gedaan! Zo zijn we de meivakantie begonnen met het spel Crazy 88. In het centrum van Venray moesten we in twee groepjes 88 knotgekke, creatieve en sportieve opdrachten uitvoeren. Per opdracht konden de kinderen punten verdienen, bij terugkomst bij Sportstuif gingen we kijken welk groepje de meeste punten hadden verdient. Op dinsdag hebben we de oud hollandse spelen gedaan. Spelletjes als spijkerpoepen, spijkerbroekhangen, koekhappen en blikgooien kwamen naar voren. Wat hadden we veel plezier gehad! Op woensdag was het koningsdag, deze dag waren we gesloten, iedereen had een dag vrij om de verjaardag van Koning Willem-Alexander te vieren. Donderdag was het prachtig weer, we hebben de hele dag buiten gespeeld! Als activiteit stond er een voetbal en hockey toernooi op het programma. In teams gingen we een potje voetballen en hockeyen tegen elkaar. Daarbij was het plezier natuurlijk belangrijker dan de winst! Het is alweer de laatste dag van de eerste week van de vakantie, vandaag zijn Sportstuif Deurne en Sportstuif Helmond de Braak op bezoek. We hebben een Sportieve bingo gedaan en heerlijk buiten gespeeld. Het was een fijne, gezellige én sportieve week! 

2-6 mei: meivakantie week 2
Alweer de 2e week en ook de laatste week van de meivakantie, waarin we weer genoeg leuke activiteiten gedaan hebben! Deze week zijn we begonnen met levend stratego, een bekend spel bij de kinderen en altijd een groot succes! Dit spel spelen we in 2 teams en de teams moeten elkaar zien te verslaan d.m.v. kaartjes met dieren die ze meekrijgen. Ook moet de vlag van het andere team gevonden worden! Op dinsdag kwamen Sportstuif Helmond de Braak en Sportstuif Beek en Donk bij ons op bezoek om een potje nerfbattle te spelen. De jongere kinderen gingen proberen pionnetjes en andere obstakels om te schieten en de grote kinderen waagden zich aan de nerfbattle. Woensdag stond er weer een uitstapje op de planning, we gingen naar Hemelrijk. Dit is een hele grote speeltuin met verschillende glijbanen en zelfs een kleine achtbaan! Hier hebben we ons de hele dag goed vermaakt. Donderdag gingen wij langs bij Sportstuif Deurne, nadat de boterhammen op waren gingen we lekker spelen! Dit hebben we gedaan bij speeltuin de Speuldries in Deurne. Het warme zonnetje zorgde voor een heerlijke middag in de speeltuin. Vrijdag en ook alweer de laatste dag van de vakantie bij Sportstuif. Vandaag zijn we lekker gaan springen bij JUMP XL in Horst. Nadat we terugkwamen was het nog zo'n lekker weer dat we de dag hebben afgesloten met nog een nerfbattle. Het was een leuke meivakantie vol met toffe activiteiten! Wij hebben genoten, tot volgende week!



Ons team

Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans Vestigingsmanager
Loes van de Pasch
Loes van de Pasch
Evie Pouwels
Evie Pouwels
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Fleur Bouten
Fleur Bouten
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches