Hele prettige buitenschoolse opvang. Mijn kinderen vinden het er heel fijn. Ze kunnen lekker buitenspelen en hebben er alle ruimte zowel om zich letterlijk fysiek uit te leven na een dag school als om te doen wat ze leuk vinden.

Goed contact met de pedagogisch medewerkers.

Erg leuk is dat ik tijdens mijn werk regelmatig een foto krijg via Whatsapp van wat de kinderen aan het doen zijn.

Saskia Saskia
5 /5
bij Google reviews

Proefmiddag, woensdagmiddag activiteit en meekijken bij Beek en Donk - week 3

Maandag 15 januari
Op de maandag hadden we een proefmiddag met 3 kindjes. Omdat er nog sneeuw lag gingen we buiten eerst een mooie sneeuwpop maken. We moesten erg creatief zijn hoe we onze sneeuwpop een mooi gezichtje konden geven. Zo hebben we een stuk net gebruik, wat takjes en stenen om zo het hoofd te kunnen maken. Tijdens het maken van de sneeuwpop liep het uiteindelijk uit op een sneeuwballen gevecht! Na het sneeuwballen gooien zijn we weer naar binnen gegaan en hebben we verstoppertje gespeeld. De kinderen mochten zich overal binnen verstoppen en er waren een paar hele goede verstopplekken! Na deze activiteiten verdiende ze een heerlijk koekje omdat ze zo goed hadden meegedaan. Uiteindelijk na het vrij spelen werden de kinderen opgehaald en was onze dag voorbij.

Dinsdag 16 januari
Het was dinsdag en er lag nog steeds wat sneeuw op de velden. De kinderen vinden dit helemaal geweldig om in te spelen. Vandaag werden de kinderen van Sportstuif Been en Donk verdeeld, een groep ging naar Sportstuif Gemert en de andere groep bleef op de BSO. Wij mochten mee met de groep die naar Gemert ging om te kijken hoe die locatie eruit zag. Toen we daar aankwamen gingen we lekker fruit eten. Toen de buikjes gevuld waren gingen we naar buiten. Eerst begonnen we natuurlijk met een sneeuwbal gevecht. Daarna gingen we een ander spelletje doen. Iemand is hem niemand is hem in de sneeuw buiten. De kinderen deden enthousiast mee! Beide activiteiten waren geslaagd. En konden we na een koekje te mogen eten weer terug naar Beek en Donk. Hier konden de kinderen nog even vrij spelen om vervolgens naar huis te gaan.

Woensdag 17 januari
Op woensdag hadden we weer een activiteit staan waar kinderen zich gratis konden aanmelden! We hadden voor de dag 12 aanmeldingen wat super leuk was! We gingen oud hollandse spelletjes doen. Zo deden we bijvoorbeeld spijkerpoepen, sjoelen, blikgooien en pittenzakjes werpen. Na deze spellen gingen we even de buikjes vullen met fruit en ranja. Wij dachten dat ze geen honger meer hadden. Daarom gingen we na de pauze koekhappen! Maar ze hadden zoveel honger nog dat de koeken zo op waren. Toen konden de kinderen nog even vrij spelen tot ze werden opgehaald. Wij ruimde de kantine op en kijken echt terug op een geslaagde middag! 

     

Donderdag 18 januari
De donderdag was aangebroken en vandaag stond het vieren van een verjaardag op de planning bij sportstuif Beek en Donk. De kinderen moesten nog wachten op de traktatie, want eerst was het tijd voor fruit en de activiteit. Vandaag speelde we zoek het plaatje. Dit was nog heel leuk omdat er op het terrein nog. Er kwamen allerlei plaatsjes voorbij van het PSV logo tot een eenhoorn. De kinderen gingen fanatiek aan het zoeken en zagen onderweg natuurlijk verschillende plaatjes liggen die ze later moesten hebben. Als het kaartje hadden riepen ze kei hard GEVONDEN, zo was het meteen duidelijk voor iedereen. De kinderen rende het hele Sportstuif terrein over opzoek naar de plaatjes. Toen we alle plaatjes gevonden hadden was het tijd om de verjaardag te vieren. Samen werd er een liedje gezongen voor de jarige en werd er een traktatie uitgedeeld. Natuurlijk mocht de jarige job ook een klein cadeautje uitkiezen. Na deze drukke middag was het tijd voor de kinderen om vrij te spelen.



Ons team

Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Don van de Wiel
Don van de Wiel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches