Hele fijne BSO waar ze met de kinderen allerlei sportieve activiteiten doen. De begeleiding is ervaren. Aan te bevelen wanneer je kinderen houden van lekker bewegen en buiten spelen na schooltijd.

Sanne Rongen - van Dartel Sanne Rongen - van Dartel
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Wat doet uw kind?

Het accent van Sportstuif ligt op het aanbieden van laagdrempelige sport- en spelactiviteiten. Iedere dag wordt er een sportactiviteit aangeboden aan de kinderen, dit kan variëren van tikkertje tot aan voetbal. Sportstuif heeft een loods met daarin ontzettend veel materiaal om zo ook een uitgebreider sportaanbod te bieden. Iedere dag krijgen de kinderen een andere sportactiviteit aangeboden, waardoor ze dus kennismaken met een breed aanbod van sport en spel. Daarnaast is er ook voldoende tijd voor de kinderen om zelf te besteden, hierbij kunnen ze kiezen om binnen te lezen, te tekenen, uit te rusten o.i.d., te bouwen, maar ook mogen de kinderen buiten spelen.

Bij Sportstuif geloven we in het bevorderen van een actieve levensstijl voor uw kind. We bieden een omgeving waarin uw kind onder begeleiding kan genieten van (buiten)activiteiten. Ons hoofdthema is sport. Bij het opstellen van het programma houden we rekening met de verschillende leeftijden van de kinderen. Hierdoor zijn de spellen voor ieder kind toegankelijk of wordt de sport- en spelactiviteit aangepast op het niveau van het kind. We vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en het naar hun zin hebben. Onze pedagogische medewerkers zijn allemaal opgeleid met een pedagogische- en/of sport achtergrond om de kinderen zo goed te kunnen begeleiden.

Programma

Hoe ziet een Sportstuifdag eruit? 

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag:

14.15-14.45 uur Binnenkomst van de kinderen
14.45-15.30 uur Vrij spelen (binnen en buiten)
15.30-15.45 uur Fruitmoment
15.45-16.30 uur Sport en spel activiteiten
16.30-16.45 uur Koekjesmoment
16.45-17.45 uur Vrij spelen (binnen en buiten)
17.45-18.00 uur Extra tussendoortje eten
18.00-18.30 uur Vrij spelen (binnen en buiten)

De kinderen worden opgehaald van school door onze pedagogische medewerkers. Afhankelijk van de ligging en de eindtijd van de school doen we dit te voet, met de Sportstuif auto of met een taxi die wij inzetten.

Vakanties/studiedagen

In schoolvakanties en tijdens studiedagen is uw kind van harte welkom vanaf 07:30 uur tot 18:30 uur.

Naast dat we leuke activiteiten aanbieden op onze BSO gaan we op deze dagen ook soms op bezoek bij andere locaties van Sportstuif of we gaan op uitstapje. Een aantal voorbeelden van deze activiteiten zijn: de speeltuin, Monkey Town of Jumpsquare, bowlen, archery tag en lasergamen. Bij andere Sportstuif locaties doen we ook veel sport- en spelactiviteiten.

Uiteraard lunchen we op deze dagen gezamenlijk met de kinderen. Tijdens de vakantiedagen wordt de lunch door Sportstuif verzorgd. Op studiedagen vragen we aan de kinderen om zelf brood mee te nemen.

Locatie

De activiteiten vinden zoveel mogelijk in de buitenlucht plaats. Sportstuif is gevestigd bij 't Gilde in Schijndel. Het adres is Rooiseheide 10, 5481 SG Schijndel. Daar heeft Sportstuif de beschikking over een grasveld, kunstgrasveld, asfaltveld en een clubhuis. Bij slecht weer wordt naar binnen uitgeweken.

Video

      

 

 

 

 

Ons team


Niels Denteneer Vestigingsmanager
Lennard Peters
Lennard Peters
Savannah Deckers
Savannah Deckers
Kim van de Weijenberg
Kim van de Weijenberg
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches