Leuke betrokken NSO welke in het teken staat van bewegen. Sporten, spelletjes en leuke andere activiteiten maken het zeer divers en echt leuk. Onze zoon gaat er graag naartoe. De leiding is erg betrokken en haalt alles uit de kast om het de kids naar hun zin te maken. Zeer flexibel en altijd een berichtje hoe het met hem gaat. Kortom, erg tevreden!

Rob Vorstenbosch Rob Vorstenbosch
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kim van de Weijenberg

Een kinds geluk is mijn geluk!

Hoi allemaal!

Ik zal mij is even voorstellen aan jullie. Mijn naam is Kim van de Weijenberg en sinds november 2022 werkzaam bij sportstuif.

In 2021 heb ik de opleiding Sportkunde aan de Fontys in Eindhoven afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik alles geleerd over sport en spel en voornamelijk bij kinderen. Hier kwam ik er ook achter dat mijn passie ligt bij het sporten en spelen met kinderen. Hier bij Sportstuif komt mijn passie dan ook goed tot zijn recht.

In mijn vrije tijd is een van mijn hobby's sporten. De sporten die ik doe zijn basketbal, fitness en op de zondagavond een lesje Bachata. Als kind zijnde heb ik nog veel meer verschillende sporten gedaan en kan ik deze ervaringen meenemen in het aanbieden van verschillende sporten aan kinderen.

Mijn doel hier bij Sportstuif is om de kinderen zich helemaal thuis te laten voelen bij ons. Dit wil ik bereiken door de kinderen activiteiten te geven naar aanleiding van de behoeftes van de kinderen zelf. Mijn dag voelt volmaakt als de kinderen met een blij gevoel weer veilig naar huis kunnen aan het einde van de dag!

Tot snel bij Sportstuif Schijndel!

Ons team


Niels Denteneer Vestigingsmanager
Isa Kouwenhoven
Isa Kouwenhoven
Lennard Peters
Lennard Peters
Kim van de Weijenberg
Kim van de Weijenberg
Savannah Deckers
Savannah Deckers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches