Sportstuif is een BSO op een toplocatie waar kinderen veel kunnen bewegen. Het team en de opvang van Sportstuif zijn superflexibel en heel betrokken bij de kinderen en hun ouders.

Joep Joep
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Hemelrijk, jumpsquare en kids jump fair xl in week 52 - 2022

Maandag 26 december

Vandaag was de BSO gesloten in verband met 2e kerstdag.

 

Dinsdag 27 december

De eerste dag van de kerstvakantie was aangebroken. We begonnen de dag lekker relaxed met een aantal gezelschapspelletjes en wat fruit in de ochtend. Na het fruit eten hebben we even buiten gespeeld en toen was het tijd voor de lunch. Na de lunch was het tijd voor een uitstapje. Met de Sportstuif auto’s zijn we naar Mega Bowling in Eindhoven gereden waar we samen met Sportstuif Brandevoort zijn gaan bowlen. De kinderen vonden het super leuk en werden er ook steeds beter in! Wat waren er veel strike’s gegooid. Eenmaal terug bij Sportstuif hebben we nog even vrij gespeeld en daarna werden de eerste kinderen alweer opgehaald.

       

 

Woensdag 28 december 

Vandaag waren de kinderen allemaal al op tijd bij Sportstuif. Dat kwam goed uit want er stond een heel leuk uitje op de planning. Nadat de boterhammetjes gesmeerd waren en we wat fruit hadden gegeten stapte we samen met Sportstuif Beek en Donk de auto in richting Volkel. Vandaag hebben we heel de middag bij Hemelrijk gespeeld. Wat een grote en leuke binnenspeeltuin was dat! Van glijbanen tot de ballenbak en heel veel leuke speeltoestellen. We hebben ons helemaal uitgeleefd en aan het einde van de middag waren we best wel een beetje moe. Zo moe dat er op de terugweg zelfs een aantal oogjes dicht gingen in de auto. Het was een zeer geslaagde dag vandaag.

             

 

Donderdag 29 december

Het was een gezellige drukke dag vandaag bij Sportstuif. In de ochtend hebben we zowel binnen als buiten lekker vrij gespeeld. Er werden verschillende puzzels gemaakt, spelletjes gespeeld en we hebben buiten getennist en gevoetbald. Nadat we gezamenlijk fruit en boterhammetjes hebben gegeten zijn we ook vandaag weer op pad geweest met de kinderen. Een uitstapje waar zowel de kinderen als de pedagogisch medewerkers er naar uit keken. We zijn namelijk samen met Sportstuif Brandevoort naar Jump Square in Eindhoven geweest. Hier hebben we super veel gave dingen gedaan. Er waren heel veel trampolines met obstakels er tussen maar ook met een basket. Daarnaast konden we vanuit een trampoline maar ook vanaf grote hoogte op een groot kussen springen. Er was een gaaf wipe out parcours en nog veel meer leuke dingen. De 1,5 uur vlogen veel te snel voorbij en voor we het wisten zaten we alweer terug in de auto naar Sportstuif. De kinderen vonden het geweldig en raakte niet uitgepraat over alles wat ze gedaan hadden.

 

Vrijdag 30 december

En toen was de laatste dag van de week alweer aangebroken. In de ochtend werd er fanatiek gepuzzeld en tafelvoetbal gespeeld. Nadat we fruit hadden gegeten en de boterhammetjes gesmeerd waren zijn we naar Sportstuif Brandevoort gereden. Daar hebben we nog even vrij gespeeld en gezamenlijk geluncht waarna we naar Geldrop zijn gereden voor de Kids Jump Fair XL. Onze collega’s van Leef! Geldrop Mierlo hadden in de gymzaal een mooi evenement georganiseerd met heel veel verschillende springkussens. De kinderen hebben heel de middag op de vele springkussens en stormbanen gespeeld en vonden het geweldig. Eenmaal weer terug bij Sportstuif hebben we de week afgesloten met een relaxed filmpje.

Het was een super leuke eerste week van de kerstvakantie. Op naar nog een leuke week met heel veel gave activiteiten.  

              



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches