Wij zijn heel tevreden over sportstuif de kids zijn altijd super welkom en worden heel enthousiast ontvangen. Er werken alleen maar spontane enthousiaste gezellige sportieve jonge mensen die er voor de kinderen elke dag weer een feestje van maken. Een aanrader voor iedereen. In de schoolvakanties ook elke dag wat leuks op de planning met zelfs leuke uitstapjes en altijd een lekkere lunch. Al met al zijn wij dik tevreden!

Suus Suus
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blogs

Ring hockey, Superbal, Vloer is lava, Makers en krakers, Allesbal en Ninja spel - week 47 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 47 van maandag 20 november tot en met vrijdag 24 november speelden we de volgende activiteiten: Ring hockey, Superbal, Vloer is lava, Makers en krakers, Allesbal en Ninja spel. Lees je mee?

Lees verder...

Boerderijspel, piratenboot, vuurwerk tikspel, ravijnenspel en superbal - week 46 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 46 van maandag 13 november tot en met vrijdag 17 november speelden we de volgende activiteiten: Boerderijspel, piratenboot, vuurwerk tikspel, ravijnenspel en superbal. Lees je mee?

Lees verder...

Raak en haal, stoepranden, kaarten estafette, banken voetbal en kat en muis - week 45 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 45 van maandag 6 november tot en met vrijdag 10 november speelden we de volgende activiteiten: Raak en haal, stoepranden, kwartet spel, kaarten estafette, banken voetbal en kat en muis. Lees je mee?

Lees verder...

Pizzaspel, Ballenbingo, Vossenjacht, Levend stratego, Midgetgolf - week 44 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 44 van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 3 november speelden we de volgende activiteiten: Pizzaspel, Tennisballen bingo, Vossenjacht, Levend Stratego en Midgetgolf. Lees je mee?

Lees verder...

Stoeispelen, Angry Birds, Mario Kart, Slagbal en Mastermind - week-43 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 43 van maandag 23 oktober tot en met vrijdag 27 oktober speelden we de volgende activiteiten: Stoei spelen, Angry Birds, Mario Kart, Slagbal en Master mind . Lees je mee?

Lees verder...

Escape room, Sportstuif challenge, Crazy 44, Sportstuifquiz, raak en haal - week 42 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 42 van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober speelden we de volgende activiteiten: escape room, Sportstuif Challenge, Crazy 44, 10 tellen in de rimboe, Sportstuifquiz en raak en haal. Lees je mee?

Lees verder...

Super Mario Trefbal, Diamantenroof, Boerderijspel, tikkertje en Midgetgolf - week 41 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 41 van maandag 9 oktober tot en met vrijdag 13 oktober speelden we de volgende activiteiten: Super Mario Trefbal, Diamantenroof, Boerderijspel, EHBO tikkertje en slingertikkertje en Midgetgolf. Lees je mee?

Lees verder...

Leeuwenkooi, Bankenvoetbal, Kastibal, 10 tellen, Vloer is lava, 5 mattenspel - week 40 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 40 van maandag 2 oktober tot en met vrijdag 6 oktober speelden we de volgende activiteiten: Leeuwenkooi, Bankenvoetbal, Kastibal, 10 tellen in de rimboe, Vloer is lava en het 5 mattenspel. Lees je mee?

Lees verder...

Pokémon tikkertje, Stoeien, Blokjesvoetbal, Lasergamen en Overlooptrefbal - week 39 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 39 van maandag 25 september tot en met vrijdag 29 september speelden we de volgende activiteiten: Pokémon tikkertje, Stoeien, Blokjesvoetbal, Lasergamen en Overlooptrefbal. Lees je mee?

Lees verder...

Politie en Boef, Blinddoektikkertje, Hindernisslagbal, Minute to win it, Pizzaspel - week 38 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 38 van maandag 18 september tot en met vrijdag 22 september speelden we de volgende activiteiten: Politie en Boef, Blinddoektikkertje, Hindernisslagbal, Minute tot win it en Pizzaspel. Lees je mee?

Lees verder...

Eilandbal, Dino ei trefbal, Makers en krakers, Bankenvoetbal en Angry Birds - week 37 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 37 van maandag 11 september tot en met vrijdag 15 september speelden we de volgende activiteiten: Eilandbal, Dino ei trefbal, Makers en krakers, Bankenvoetbal en Angry Birds. Lees je mee?

Lees verder...

Tafelvoetbal, ravijnenspel, 4-hoekentrefbal, Leeuwenkooi en waterspellen – week 36 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 36 van maandag 4 september tot en met vrijdag 8 september speelden we de volgende activiteiten: tafelvoetbal, het ravijnenspel, 4-hoekentrefbal, leeuwenkooi en waterspelletjes. Lees je mee?

Lees verder...

Hoepelpong, 10 tellen in de rimboe, boerderijspel, supertikkertje en bankenvoetbal – week 35 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 35 van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september speelden we de volgende activiteiten: Hoepelpong, 10 tellen in de rimboe, het Boerderijspel, Supertikkertje en Bankenvoetbal. Lees je mee?

Lees verder...

Zomervakantie 2023 bij Sportstuif Deurne! Week 32 t/m 34 - 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen weken. In de weken 32 t/m 34 van maandag 7 augustus tot en met vrijdag 25 augustus hebben we erg veel gespeeld en veel leuke uitstapjes gemaakt. Lees je mee?

Lees verder...

Zomervakantie 2023 bij Sportstuif Deurne! Week 29 t/m 31 - 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen weken. In de weken 29 t/m 31 van maandag 17 juli tot en met vrijdag 4 augustus hebben we erg veel gespeeld en veel leuke uitstapjes gemaakt. Lees je mee?

Lees verder...

Waterspellen, Lummelen, Rupsslagbal, Annemaria Koekoek, Pokémontrefbal - week 28 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 28 van maandag 10 juli tot en met vrijdag 14 juli speelden we de volgende activiteiten: Waterspellen, Lummelen, Rupsslagbal, Annemaria koekoek en Pokémontrefbal. Lees je mee?

Lees verder...

Pionnenparcours, Vloer is lava, Minigames, het Pizzaspel en Lasergamen - week 27 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 27 van maandag 3 juli tot en met vrijdag 7 juli speelden we de volgende activiteiten: Pionnenparcous, de vloer is lava, minigames, het pizzaspel en lasergamen. Lees je mee?

Lees verder...

Turnen, 5-mattenspel, de vloer is lava, Angry Birds en het James Bond spel - week 26 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 26 van maandag 26 juni tot en met vrijdag 30 juni speelden we de volgende activiteiten: Turnen, 5-mattenspel, de vloer is lava, Angry birds en het James Bond spel. Lees je mee?

Lees verder...

Ficheschallenge, waterspellen, snoephap estafette, Super Mario trefbal, Angry Birds - Week 25 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 25 van maandag 19 juni tot en met vrijdag 23 juni speelden we de volgende activiteiten: Fiches challenge, waterspellen, snoephap estafette, Super Mario trefbal, hoekenspel en Angry Birds. Lees je mee?

Lees verder...

Verschillende waterspelletjes, Levend stratego, serveren onder druk - week 24 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 24 van maandag 12 juni tot en met vrijdag 16 juni speelden we de volgende activiteiten: Verschillende waterspelletjes, Levend stratego, serveren onder druk. Lees je mee?

Lees verder...

Levend stratego, Minute to win it, blokjesvoetbal, Mario kart en waterspelletjes - week 23 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 23 van maandag 5 juni tot en met vrijdag 9 juni speelden we de volgende activiteiten: Levend stratego, Minute to win it, blokjesvoetbal, Mario kart en verschillende waterspelletjes. Lees je mee?

Lees verder...

Kidsplaza, Speuldries, Glowgolf, Paintball, het Zandbos en Pickleball– Week 22

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 22 van maandag 29 mei tot en met vrijdag 2 juni speelden we de volgende activiteiten: Kidsplaza, Stand in de mand, Speuldries, Glowgolf, Paintball, het Zandbos en Pickleball. Lees je mee?

Lees verder...

Pickleballclinic, Apenkooi, Bankenvoetbal, Politie en boeftikkertje, het Boerderijspel – Week 21

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 21 van maandag 22 mei tot en met vrijdag 26 mei speelden we de volgende activiteiten: Pickleballclinic, Apenkooi, Bankenvoetbal, Politie en boeftikkertje en het Boerderijspel. Lees je mee?

Lees verder...

Wipe-out, Spiderjump, Omgekeerd verstoppertje, Monkeytown en Superbal – week 20

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 20 van maandag 15 mei tot en met vrijdag 19 mei speelden we de volgende activiteiten: Wipe-out, Spiderjump, Omgekeerd verstoppertje, Monkeytown en SuperbalLees je mee?

Lees verder...

Stand in de mand, Zwaardgevecht, Sportstuiffeestje, Politie en boeftikkertje, Lasergamen – week 19

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 19 van maandag 8 mei tot en met vrijdag 12 mei speelden we de volgende activiteiten: Stand in de mand, zwaardgevecht, Sportstuiffeestje, Politie en boeftikkertje en LasergamenLees je mee?

Lees verder...

Speuldries, Omgekeerd verstoppertje, Circus, Party & Co en Street jump – week 18 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 18 van maandag 1 mei tot en met vrijdag 5 mei speelden we de volgende activiteiten: Speuldries, Omgekeerd verstoppertje, Circus, Party & Co en Street jumpLees je mee?

Lees verder...

KidsPlaza, hoekenspel, politie en boef en het Ninja spel - week 17 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 17 van maandag 24 april tot en met vrijdag 28 april speelden we de volgende activiteiten: KidsPlaza, hoekenspel, politie en boef en het Ninja spelLees je mee?

Lees verder...

Apenkooi, Ficheschallenge, Party & Co, Vloer is lava – week 16 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 16 van maandag 17 april tot en met vrijdag 21 april speelden we de volgende activiteiten: Apenkooi, de Ficheschallenge, Party & CO en de Vloer is lavaLees je mee?

Lees verder...

Rovers en de bewakers, Ninja-tikkertje, Jong Nederland en Minigolf – week 15 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 15 van maandag 10 april tot en met vrijdag 17 april speelden we de volgende activiteiten: Rovers en de bewakers, Ninja-tikkertje, Jong Nederland, Kwartet en MinigolfLees je mee?

Lees verder...

Paaskonijnestafette, Piratenboot, Raak en haal, Jachtseizoen, Kidsplaza en Hoepeldans– week 14 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 14 van maandag 3 april tot en met vrijdag 7 april speelden we de volgende activiteiten: Paaskonijnestafette, Piratenboot, Raak en haal, Jachtseizoen, Kidsplaza, Hoepeldans en het 4-hoekenspel Lees je mee?

Lees verder...

tikkertje, kastibal, acrogym, speurtocht, dino-ei trefbal, raak en haal en stoeien - week 13 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 13 van maandag 27 maart tot en met vrijdag 31 maart speelden we de volgende activiteiten: tikkertje, kastibal, acrogym, kreeftentikkertje, dierenspeurtocht, dino-ei trefbal, schipper mag ik over varen, raak en haal en stoeienLees je mee?

Lees verder...

Ninja-spel, Knotshockey, Voetbalclinic, James Bond en het Boerderijspel - week 12 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 12 van maandag 20 maart tot en met vrijdag 24 maart speelden we de volgende activiteiten: Ninja-spel, Knotshockey, Voetbalclinic, het James Bond spel en het BoerderijspelLees je mee?

Lees verder...

Chinees voetbal, Flipperkast, Diamantenroof, Multibal en het Ravijnenspel - week 11 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 11 van maandag 13 maart tot en met vrijdag 17 maart speelden we de volgende activiteiten: Chinees voetbal, Flipperkast, Diamantenroof, Multibal en het RavijnenspelLees je mee?

Lees verder...

Vuurwerktikkertje, Kwartet, Bankenvoetbal, Paintball, Kidsplaza en Apenkooi – week 10 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 10 van maandag 6 maart tot en met vrijdag 10 maart speelden we de volgende activiteiten: Vuurwerktikkertje, Kwartet, Bankenvoetbal, Paintball, Kidsplaza en ApenkooiLees je mee?

Lees verder...

Honkenloopspel, Memory-estafette, Bowlen, Airhockey en Leeuwenkooi - week 9 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 9 van maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart speelden we de volgende activiteiten: Honkenloopspel, Memory-estafette, Bowlen, Airhockey en LeeuwenkooiLees je mee?

Lees verder...

Ren je rot, Carnavalsmemory, Ballonnenestafette, Sportbingo en het Boerderijspel – week 8 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 8 van maandag 20 februari tot en met vrijdag 24 februari speelden we de volgende activiteiten: Ren je rot, Carnavalsmemory, Ballonnenestafette, Sportbingo en het BoerderijspelLees je mee?

Lees verder...

Monkey Town, Fiches Battle, Pionnenvoetbal, Vlagverovertje, Hoepeldans en Apenkooi – week 7 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 7 van maandag 13 februari tot en met vrijdag 17 februari speelden we de volgende activiteiten: Monkey Town, Fiches Battle, Pionnenvoetbal, Vlagverovertje, Hoepeldans en ApenkooiLees je mee?

Lees verder...

Ontwijkbal, Hindernisslagbal, WE-Jump, Ravijnenspel, Lummelen – week 6 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 5 van maandag 6 februari tot en met vrijdag 10 februari speelden we de volgende activiteiten: Ontwijkbal, Hindernisslagbal, WE-Jump, Ravijnenspel en LummelenLees je mee?

Lees verder...

WC-tikkertje, De vloer is lava, Bevrijderstikkertje, Pizzaspel en Bingo – Week 5 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 5 van maandag 30 januari tot en met vrijdag 3 februari speelden we de volgende activiteiten: WC-tikkertje, De vloer is lava, Bevrijderstikkertje, het Pizzaspel en BingoLees je mee?

Lees verder...

Hindernisslagbal, 4-hoekenspel, Leeuwenkooi, Habakobal en honkenloopspel – week 4 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 4 van maandag 23 januari tot en met vrijdag 27 januari speelden we de volgende activiteiten: Hindernisslagbal, het 4-hoekenspel, Leeuwenkooi, Habakobal en het HonkenloopspelLees je mee?

Lees verder...

Vijfmattenspel, Nerfbattle, S-P-S estafette, Lasergamen en Nieuwjaarsborrel - week 3 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 3 van maandag 16 januari tot en met vrijdag 20 januari speelden we de volgende activiteiten: het Vijfmattenspel, Nerfbattle, Steen-Papier-Schaar estafette, Lasergamen en Nieuwjaarsborrel Lees je mee?

Lees verder...

10 tellen in de rimboe, estafette, Jumpsquare, Lintjestrefbal en James Bond spel - week 2 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 2 van maandag 9 januari tot en met vrijdag 13 januari speelden we de volgende activiteiten: 10 tellen in de rimboe, Parcours estafette, Jumpsquare, Lintjestrefbal en het James Bond spelLees je mee?

Lees verder...

Jumpsquare, Glow in de dark spellen, Lasergamen, Glowgolf en Springkussen - week 1 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 1 van maandag 2 januari tot en met vrijdag 6 januari speelden we de volgende activiteiten: Jumpsquare, glow in the dark spellen, lasergamen, glowgolf en het springkussenLees je mee?

Lees verder...

Kerstmannen jacht, de beste kerstman, Sportbingo, lasergamen - week 52 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 52 van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december speelden we de volgende activiteiten: Kerstmannen jacht, de beste kerstman, Sportbingo, lasergamenLees je mee?

Lees verder...

Chinese muur, Annemaria Koekoek, Apenkooi, Supertikkertje, Spellenkermis kerst - week 51

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 51 van maandag 19 december tot en met vrijdag 23 december speelden we de volgende activiteiten: Chinese muur, Annemaria Koekoek, Apenkooi, Supertikkertje en een Kerst-spellenkermis Lees je mee?

Lees verder...

Archery Tag, Kastival, Worteltrekken, Presidentje en Mastermind - week 50 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 50 van maandag 12 december tot en met vrijdag 16 december speelden we de volgende activiteiten: Archery Tag, Kastival, Worteltrekken, Presidentje en MastermindLees je mee?

Lees verder...

Pietengym, springkussen, hindernisestafette, diamantenroof en blokjesvoetbal - week 49 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 49 van maandag 5 december tot en met vrijdag 9 december speelden we de volgende activiteiten: pietengym, springkussen, hindernisestafette, diamantenroof en blokjesvoetbalLees je mee?

Lees verder...

Pietentrefbal, WK, Sinterklaasmemory, Pakjesestafette en Pietenpret - week 48 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 48 van maandag 28 november tot en met vrijdag 2 december speelden we de volgende activiteiten: Pietentrefbal, WK, Sinterklaasmemory, Pakjesestafette en Pietenpret. Lees je mee?

Lees verder...

WK, bankenvoetbal, mat schuiven, handbalclinic, 10 tellen in de rimboe en voetgolf - week 47 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 47 van maandag 21 november tot en met vrijdag 25 november speelden we de volgende activiteiten: WK, bankenvoetbal, mat schuiven, handbalclinic, 10 tellen in de rimboe en voetgolf. Lees je mee?

Lees verder...

Kamelenrace, 10 tellen, hindernisslagbal, Monkey Town, Basketbalclinic, raak en haal - week 46 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 46 van maandag 14 november tot en met vrijdag 18 november speelden we de volgende activiteiten: Kamelenrace, 10 tellen, hindernisslagbal, Monkey Town, Basketbalclinic, raak en haal. Lees je mee?

Lees verder...

Steen papier schaar, gladiatorenspel, handbalclinic, hoepeldans en Pokémontrefbal - week 45 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 45 van maandag 7 november tot en met vrijdag 11 november speelden we de volgende activiteiten: Steen papier schaar tikkertje, gladiatorenspel, handbalclinic, hoepeldans en Pokémontrefbal. Lees je mee?

Lees verder...

Halloween activiteit, Piratenboot, handbalclinic, basketbalclinic en Mastermind - week 44 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 44 van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november speelden we de volgende activiteiten: Halloween activiteit, Piratenboot, handbalclinic, basketbalclinic en Mastermind​.​ Lees je mee?

Lees verder...

Piratenescaperoom, Glow in the dark, Boeren bos golf, Herfstbingo en Ames Jump - week 43 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 43 van maandag 24 oktober tot en met vrijdag 28 oktober speelden we de volgende activiteiten: Piratenescaperoom, Glow in the dark, Boeren bos golf, Herfstbingo en Ames Jump​.​ Lees je mee?

Lees verder...

Inktvistikkertje, fiches challenge, allesbal, bankvoetbal en de vloer is lava - week 42 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 42 van maandag 17 oktober tot en met vrijdag 21 oktober speelden we de volgende activiteiten: inktvistikkertje, fiches challenge, allesbal, bankvoetbal en de vloer is lava​.​ Lees je mee?

Lees verder...

Leeuwenkooi, Monopolytrefbal, conditiecircuit, knotshockey en het boerderijspel - week 41 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 41 van maandag 10 oktober tot en met vrijdag 14 oktober speelden we de volgende activiteiten: Leeuwenkooi, Monopolytrefbal, conditiecircuit, knotshockey en het boerderijspel.​ Lees je mee?

Lees verder...

10 tellen in de rimboe, doeljagerbal, smashbal, basketbalclinic - week 40 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 40 van maandag 3 oktober tot en met vrijdag 7 oktober speelden we de volgende activiteiten: 10 tellen in de rimboe, doeljagerbal, smashbal, basketbalclinic en steen, papier, schaarestafette​. Lees je mee?

Lees verder...

3 vakkenspel, jagerbal, slijm maken, blokjesvoetbal en nerf-battle - week 39 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 39 van maandag 26 september tot en met vrijdag 30 september speelden we de volgende activiteiten: 3 vakkenspel, jagerbal, slijm maken, blokjesvoetbal en nerf-battle. Lees je mee?

Lees verder...

Honklopen, memory estafette, 3-vakken trefbal, airhockey en het boerderijspel - week 38 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 38 van maandag 19 september tot en met vrijdag 23 september speelden we de volgende activiteiten: Honklopen, memory estafette, 3-vakken trefbal, airhockey en het boerderijspel. Lees je mee?

Lees verder...

Tien tellen in de rimboe, rupsbal, trefbal, lasergamen - week 37 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 37 van maandag 12 september tot en met vrijdag 16 september speelden we de volgende activiteiten: Tien tellen in de rimboe, rupsbal, trefbal, lasergamen. Lees je mee?

Lees verder...

Nummertikkertje, het ravijnenspel, 5-mattenspel en diamantenroof - week 36 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 36 van maandag 5 september tot en met vrijdag 9 september speelden we de volgende activiteiten: Nummertikkertje, het ravijnenspel, 5-mattenspel en diamantenroof. Lees je mee?

Lees verder...

Zomervakantie 2022 bij Sportstuif Deurne! Week 30 t/m 35 - 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen weken. In de weken 30 t/m 35 van maandag 25 juli tot en met vrijdag 2 september hebben we erg veel gespeeld en veel leuke uitstapjes gemaakt. Lees je mee?

Lees verder...

Waterspellen, blind volleybal en weerwolven - week 29

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 29 van maandag 18 juli tot en met vrijdag 22 juli speelden we de volgende activiteiten: Waterspellen, blind volleybal en weerwolvenLees je mee?

Lees verder...

Knotshockey, flessenvoetbal, vloer is lava en 10 tellen in de rimboe - week 28 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 28 van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli speelden we de volgende activiteiten: Knotshockey, flessenvoetbal, vloer is lava en 10 tellen in de rimboeLees je mee?

Lees verder...

Chaosballenspel, slabaskobal, kastenspel, Speuldries - week 27 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 27 van maandag 4 juli tot en met vrijdag 8 juli speelden we de volgende activiteiten: Chaosballenspel, slabaskobal, kastenspel, Speuldries. Lees je mee?

Lees verder...

Slagbal, Fiches challenge, Speuldries en het Ninja Warrior parcours - week 26 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 26 van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli speelden we de volgende activiteiten: Slagbal, Fiches Challenge, Speuldries, Ninja Warrior​. Lees je mee?

Lees verder...

Kidsplaza, piratenboot, Mattel play en de vloer is lava - week 25 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 25 van maandag 20 juni tot en met vrijdag 24 juni speelden we de volgende activiteiten: Kidsplaza, piratenboot, Mattel play en de vloer is lava​. Lees je mee?

Lees verder...

Lasergamen,Tae-Kwando, Ringhockey en waterspelletjes - week 24 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 24 van maandag 13 juni tot en met vrijdag 17 juni speelden we de volgende activiteiten: Lasergamen,Tae-Kwando, Ringhockey en waterspelletjes. Lees je mee?

Lees verder...

Acrogym, Wipe Out, allesbal en diamantenroof - week 23 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 23 van dinsdag 7 juni tot en met vrijdag 10 juni speelden we de volgende activiteiten: Acrogym, Wipe Out, allesbal en diamantenroof. Lees je mee?

Lees verder...

Het boerderijspel, 10 tellen in de rimboe, midgetgolf en allesbal - week 22 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 22 van maandag 30 mei tot en met vrijdag 3 juni speelden we de volgende activiteiten: Het boerderijspel, 10 tellen in de rimboe, midgetgolf en allesbal. Lees je mee?

Lees verder...

Lasergamen, het Zandbos en Speuldries - week 21 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 21 van maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei speelden we de volgende activiteiten: Lasergamen, het Zandbos en Speuldries. Lees je mee?

Lees verder...

Pizzaspel, chaosbal, evenement met springkussen en lasergamen - week 20 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 20 van maandag 16 mei tot en met vrijdag 20 mei speelden we de volgende activiteiten: Pizzaspel, chaosbal, evenement met springkussen en lasergamen. Lees je mee?

Lees verder...

Flessenvoetbal, beat the card, 10 tellen in de rimboe, zwaardtikkertje - week 19 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 19 van maandag 9 mei tot en met vrijdag 13 mei speelden we de volgende activiteiten: Flessenvoetbal, beat the card, 10 tellen in de rimboe, zwaardtikkertje. Lees je mee?

Lees verder...

Meivakantie met leuke activiteiten en uitstapjes in week 17 en 18! - 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 17 en 18 van maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei. We hebben vanalles gedaan. Lees je mee?

Lees verder...

Multibal, woensdagmiddagactiviteit, Blokjesvoetbal, kreeftentikkertje en nerfbattle - week 16 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 16 van dinsdag 19 april tot en met vrijdag 22 april speelden we de volgende activiteiten: Multibal, woensdagmiddagactiviteit, Blokjesvoetbal, kreeftentikkertje en een nerfbattle Lees je mee?

Lees verder...

Leeuwenkooi, Nerfbattle, het boerderijspel, parcours en cupcakes bakken - week 15 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 15 van maandag 11 april tot en met vrijdag 15 april speelden we de volgende activiteiten: Leeuwenkooi, Nerfbattle, het boerderijspel, parcours en cupcakes bakken. Lees je mee?

Lees verder...

Batman en Robin, multibal, jagerbal en diamantenroof - week 14 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 14 van maandag 4 april tot en met vrijdag 8 april speelden we de volgende activiteiten: Batman en Robin, multibal, jagerbal en diamantenroof. Lees je mee?

Lees verder...

Ninja Warrior parcours, Reus Reus hoe laat is het, pionnenroof - week 13 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 13 van maandag 28 maart tot en met vrijdag 1 april speelden we de volgende activiteiten: Ninja Warrior parcours, Reus Reus hoe laat is het en pionnenroof . Lees je mee?

Lees verder...

Stoepranden, voetbal, Leef! Deurne dag, hoepeldans - week 12 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 12 van maandag 21 maart tot en met vrijdag 25 maart speelden we de volgende activiteiten: Stoepranden, voetbal, Leef! Deurne dag, hoepeldans. Lees je mee?

Lees verder...

Klimparcours, puzzelen, levend stratego, Monkey Town, Angry bird en vies/lekker land - week 11 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 11 van maandag 14 maart tot en met vrijdag 18 maart speelden we de volgende activiteiten: Klimparcours, puzzelen, levend stratego, Monkey Town, Angry bird en vies en lekker land . Lees je mee?

Lees verder...

Allesbal, slingertikkertje, vloer is lava, acrogym, het piratenschip - week 10 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 10 van maandag 7 maart tot en met vrijdag 11 maart speelden we de volgende activiteiten: Allesbal, slingertikkertje, de vloer is lava, acrogym en het piratenschip. Lees je mee?

Lees verder...

Carnavalsvakantie - week 9

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 9 van maandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart speelden we de volgende activiteiten: Pokemontikkertje, Just Dance, Apenkooi, Levend Stratego en puzzelen . Lees je mee?

Lees verder...

Pokémontikkertje, 10 tellen in de rimboe, Wipe Out, hoepeldans en de vloer is lava - week 8 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 8 van maandag 21 februari tot en met vrijdag 25 februari speelden we de volgende activiteiten: Pokémontikkertje, 10 tellen in de rimboe, Wipe Out, hoepeldans en de vloer is lava. Lees je mee?

Lees verder...

Het lijnenspel, allesbal, bowlen, 3 op een rij en het pizzaspel - week 7 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 7 van maandag 14 februari tot en met vrijdag 18 februari speelden we de volgende activiteiten: Het lijnenspel, allesbal, bowlen, 3 op een rij en het pizzaspel. Lees je mee?

Lees verder...

Angry Birds, XL games, Winterspelen en Chaosdoelenspel - week 6 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 6 van maandag 7 februari tot en met vrijdag 11 februari speelden we de volgende activiteiten: Angry Birds, Xl games, Winterspelen en Chaosdoelenspel. Lees je mee?

Lees verder...

De makers en krakers, Pionnenroof, James Bond, Raak en haal - week 5 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 5 van maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari speelden we de volgende activiteiten: de makers en krakers, pionnenroof, het James Bond spel en raak en haal. Lees je mee?

Lees verder...

Fiches challenge, Super Mario- trefbal, Wipeout en het Picturespel - week 4 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 4 van maandag 24 januari tot en met vrijdag 28 januari speelden we de volgende activiteiten: fiches challenge, Super Mario-trefbal, Wipeout en het Picturespel. Lees je mee?

Lees verder...

Het Mac Donalds spel, de Winkel van Sinkel en 10 tellen in de Rimboe - week 3 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 3 van maandag 17 januari tot en met vrijdag 21 januari speelden we de volgende activiteiten: het MacDonalds spel, de Winkel van Sinkel en 10 tellen in de rimboe. Lees je mee?

Lees verder...

Combibal, superbal, inktvistikkertje, Pokémontrefbal en multibal - week 2 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 2 van maandag 10 januari tot en met vrijdag 14 januari speelden we de volgende activiteiten: Combibal, superbal, inktvistikkertje, Pokémontrefbal en multibal. Lees je mee?

Lees verder...

Kerstvakantie bij Sportstuif Deurne! Week 52 & week 1 - 2021/2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 52 en week 1 van maandag 27 december tot en met vrijdag 7 januari speelden we de volgende activiteiten: de vloer is lava, levend mens erger je niet, het 5 matten spel en ringen zwaaien. Lees je mee?

Lees verder...

Ringhockey, het pizzaspel, eigen bowlingbaan en springkussen - week 51 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 51 van maandag 20 december tot en met vrijdag 24 december speelden we de volgende activiteiten: ringhockey, het pizzaspel, hadden een springkussen en bouwde onze eigen bowlingbaan. Lees je mee?

Lees verder...

kerstboomestafette, piratenkooi, vijfmatten spel en appelflappen bakken - week 50 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 50 van maandag 13 december tot en met vrijdag 17 december speelden we de volgende activiteiten: kerstboomestafette, piratenkooi, dikkemattenspel, vijfmatten spel en appelflappen bakken. Lees je mee?

Lees verder...

10 tellen in de rimboe, ringhockey, jagerbal en pizzaspel - week 49 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 49 van maandag 6 december tot en met vrijdag 10 december speelden we de volgende activiteiten: 10 tellen in de rimboe, ringhockey, jagerbal en het pizzaspel. Lees je mee?

Lees verder...

Pietengym, Apenkooi, pepernoten bakken, magische piet en stoombootkooi - week 48 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 48 van maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december speelden we de volgende activiteiten: pietengym, apenkooi, pepernoten bakken, magische piet en stoombootkooi. Lees je mee?

Lees verder...

Piratenkooi, hockey/voetbal, WeJump, WipeOut en kwartet - week 47 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 47 van maandag 22 november tot en met vrijdag 26 november speelden we de volgende activiteiten: piratenkooi, hockey en voetbal, We Jump, WipeOut en kwartet. Lees je mee?

Lees verder...

Het Mac Donalds spel, Angry Birds, ringhockey en lasergamen - week 46 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 46 van maandag 15 november tot en met vrijdag 19 november speelden we de volgende activiteiten: Het Mac Donalds spel, Angry Birds, ringhockey en lasergamen. Lees je mee?

Lees verder...

Honkloopspel, vloer is lava, verstoppertje, Pokémontrefbal & levend memory - week 45 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 45 van maandag 8 november tot en met vrijdag 12 november speelden we de volgende activiteiten: honkloopspel, vloer is lava, verstoppertje in het park, Pokémontrefbal en levend memory. Lees je mee?

Lees verder...

Stand in de mand, superbal, keeperstrefbal, steen papier schaar tikkertje - week 44 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 44 van maandag 1 november tot en met vrijdag 5 november speelden we de volgende activiteiten: Stand in de mand, superbal, keeperstrefbal, steen papier schaar tikkertje. Lees je mee?

Lees verder...

Zandbos, speeltuin Leonardus, kinderboerderij, spellenkermis en KidsPlaza! - week 43 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 43!

Lees verder...

Conditiecircuit, Chinese muur, Trefbal, koekjes bakken en apenkooi - week 42 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 42!

Lees verder...

Frisbee, vloer is lava/balanceerparcours, ringhockey, 3 op een rij en raak en haal - week 41 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 41!

Lees verder...

 

Media

Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches