Een BSO gericht op sport, spel en plezier voor ieder kind!

Anouk Houterman Anouk Houterman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Unihockey, beweeg bingo XL, speeltuin Roeffen Mart, nerf battle, pannakooi! Week 6 - 2023

We spelen binnen en buiten in het winterse zonnetje! Samen maken we er leuke dagen van bij Sportstuif en zorgen we ervoor dat er verschillende activiteiten aanbod komen! Sport en spel, maar ook creatief! Lees je mee de blog van afgelopen week?

 

Maandag 6 februari

Een goed begin van de week begint met een lach! Eenmaal de kinderen opgehaald te hebben van school en in de auto onderweg naar de BSO werden er heel veel verschillende moppen verteld.
“Een vis botst tegen een andere vis op. De ene vis zegt: 'Hé, kijk eens uit!' Zegt de andere vis: 'Sorry, ik had water in mijn ogen!'” was een van de grappige moppen.

De sfeer zat er dus al goed in! We kwamen bij de BSO aan en daar viel ons gelijk iets op. Een nieuw gezicht. De nieuwe stagiaire Amy was begonnen met haar stage en dus hielden we een klein voorstelrondje.

Na wat gekletst te hebben gingen we naar buiten en daar speelde we een wedstrijd unihockey. Probeer zoveel mogelijk punten te scoren in het doel van de tegenpartij!

 

 

Dinsdag 7 februari

Wat een heerlijk winterzonnetje! Snel doen we onze jassen aan na het fruit eten en gaan we naar buiten!

Er werd een beweeg bingo XL gehouden, er lagen verschillende prijsje op de tafel waar de kinderen uit konden kiezen als ze een BINGO hadden! Maar… had je een valse BINGO?! Dan moest je een liedje zingen! De microfoon was voor jou en zingen maar! Hoe leuk was het dat alle kinderen en pedagogisch medewerkers mee deden zingen?!

Na elk nummertje wat gedraaid was, konden de kinderen kijken of het nummer op de bingo kaart stond en hoort er natuurlijk ook een beweging bij! Zo hoorde bij nummertje 16 de beweging, doe 10x een sit up en bij nummertje 23 hoorde de beweging, sluip rond als een tijger.

Doe jij de volgende keer ook mee?!

  

 

Woensdag 8 februari

Afgelopen woensdag was het ook z’n lekker weer! Weer een warm winterzonnetje! Samen speelde we het spel lekkerland en viesland. Lust jij pannenkoeken? Ja? Ren dan heel snel naar lekkerland! En vind jij spruitjes vies? Ren dan snel naar viesland!

Omdat het z’n lekker weer was gingen we erop uit! Samen met Venray MHCV en Venray SV gingen we naar de speeltuin Roeffen Mart! Een speeltuin in de bossen. We gingen van de hoogste glijbaan, met zijn 2e van de kabelbaan en ook gingen we met zijn alle op de familieschommel! In de speeltuin vierde we zelfs nog een feestje, want een kind dat bij Sportstuif Venray MHCV zit, vierde haar verjaardag!

 

    

Donderdag 9 februari

Was jullie de laatste tijd ook al iets opgevallen? Buiten op het schoolplein liggen al een hele tijd pallets op elkaar. Wij besloten om hier gebruik van te maken tijdens onze nerf battle! Kijk hieronder op de foto’s maar eens hoe gaaf dit eruit zag!

 

Binnen waren de kinderen creatief bezig. Er werden 3D tekeningen gemaakt en er werd een rupsen wedstrijd gehouden! Welke rups was het snelst?

    

 

 

Vrijdag 10 februari

De vrijdagmiddag activiteit! Dit keer stond er een opblaasbare pannakooi. Waar wij verschillende partijtjes hebben gespeeld. Na een korte pauze gingen we weer naar buiten en werdt de groep kinderen goter! Samen speelde we nog de sport unihockey. 

 


 



Ons team

Ben Momber
Ben Momber Vestigingsmanager
Brian Hofmans
Brian Hofmans
Romy Peters
Romy Peters
Phileine Ritter
Phileine Ritter
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches