Onze kinderen gaan met veel plezier naar Sportstuif, elke week doen ze leuke spellen en zijn ze veel buiten. Toen we ze gister op kwamen halen kregen we de vraag of we de volgende keer niet iets later konden komen.. zegt genoeg toch. Sam en Ferd zijn gedreven, kundige en enthousiaste groepsleiders waar we alle vertrouwen in hebben. Het contact loopt soepel en ze zijn goed te bereiken en altijd bereid om mee te denken. Heel fijn!

N Nillesen N Nillesen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Hele fijne feestdag en een gezond 2024! - week 51

Maandag 19-12

Vandaag hadden we een leuke speurtocht voor de kinderen bedacht.

De bedoeling van de speurtocht was om zoveel mogelijk letters te verzamelen. Wanneer alle letters verzameld zijn komt er een zin uit. Samen met de kinderen zijn we de Speurtocht gaan doen. We hadden verschillende sportieve opdrachten voor de kinderen klaargezet die ze moesten uitvoeren zoals: bowlen, overgooien en met de voetbal de lat raken van de goal. Wanneer deze opdrachten lukte kregen de kinderen een letter. Ook waren er een aantal letters verstopt die de kinderen moesten zoeken. Rondom het sportpark lagen deze verstopt, maar ook in een ballon of tussen de stuiken dus het was goed zoeken! Er waren ook een aantal raadsels die de kinderen moesten oplossen. Een rekensom, hoeveel letters heeft Sportstuif en nog veel meer leuke raadsels.

De kinderen hadden het super goed gedaan en waren ook erg snel met de opdrachten. Uiteindelijk hadden we alle letters bij elkaar gevonden het de zin was geworden: SPORTEN MAAKT JE STERK! Na de speurtocht hadden de kinderen nog zin om te voetballen dus zijn we naar buiten gegaan. Even later hebben we binnen nog een mooie kleurplaat gemaakt!

 

Dinsdag 20-12

Vandaag hebben we opnieuw de speurtocht gehouden. Helaas zat het weer niet mee, dus zijn we aan het begin van de middag even naar buiten gegaan. Daarna hebben we de speurtocht naar binnen verplaatst. De sportieve opdrachten hebben we binnen uitgevoerd, zodat we toch actief konden blijven.

Na de speurtocht hebben we nog enkele leuke spelletjes gespeeld. We deden aan voetbalgolf, hierbij hadden we een ‘hole’ gemaakt waar we de bal in moesten krijgen. We deden dit door zachtjes de bal met onze voet aan te raken, het was een spannend potje. Ook zijn we gaan kingen en vervolgens hebben we verstoppertje gedaan. Het was een gezellige dag waarop we ondanks het mindere weer toch lekker in beweging zijn gebleven. Aan het einde van de middag hebben we nog loom bandjes gemaakt en hebben we 4 op een rij gespeeld. Het was een leuke dag vol toffe activiteiten.

 

Woensdag 21-12

Vandaag heeft Sam in de ochtend een studiedag gedraaid met de kinderen van Sportstuif Venray MHCV en SV. Aan het begin van de ochtend zijn we gaan voetballen.  We deden het spelletje ezelen. Bij ezelen moet je om de beurt de bal tegen de muur schoppen. Je krijgt een letter ‘E’ wanneer je of de muur mist of als je de bal 2 keer aanraakt. En  zo volg het spel verder. Wanneer je alle letters hebt ‘EZEL’ heb je verloren.

Na het voetballen zijn we naar binnen gegaan om fruit te eten. Daarna hebben we onze spullen gepakt en zijn we naar Boegafun gegaan. Boegafun is een binnenspeeltuin in Venray. Er zijn klimtoestellen vol avontuurlijke hindernissen, uitdagende tunnels, glijbanen en nog veel meer. Ook kunnen de kinderen bouwen met grote blokken en op een trampoline rondspringen. We hebben ons vermaakt bij Boegafun.

Na het spelen kregen we honger en zijn we terug naar Sportstuif Venray MHCV gereden om daar onze lunch te eten. Na de lunch hebben we met lego een coole trein gebouwd en was het daarna al weer tijd om de andere kinderen van school te halen.

 Donderdag 21-12

Vandaag heeft het team van Sportstuif Cuijk achter de schermen gewerkt. We hebben planning voor leuke activiteiten en evenementen die we in het nieuwe jaar willen gaan uitvoeren af gemaakt. Dus hou www.samenbijsportstuif.nl/cuijk of onze Instagram en Facebook goed in de gaten want er komt binnenkort weer een leuke activiteit aan!

Ook zijn we vandaag bij basisschool de Nienekes langs geweest. Hier mochten we wat flyers neerleggen en een poster ophangen. Pak gerust een flyer want op vertoon van een flyer heeft u recht op 2 gratis proefmiddagen bij Sportstuif Cuijk.

Vrijdag 22-12

Vandaag zijn de flyers binnen gekomen, dus gaan we weer een rondje in de wijken van Cuijk flyeren. We hebben wat leuke vakantieactiviteiten bedacht voor de kinderen die in de vakantie naar Sportstuif Cuijk komen. Er komen hier leuke sportactiviteiten in terug maar ook zijn we creatief bezig deze dag. Wij hebben er super veel zin in. Een hele fijne vakantie, fijne feestdagen en een gezond 2024!

Tot snel bij Sportstuif Cuijk!

 



Ons team

Ferd van Vliet
Ferd van Vliet Vestigingsmanager
Sam Broere
Sam Broere
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches