Een geweldig concept! Kinderen zitten tegenwoordig al zoveel binnen, fijn dat deze BSO de nadruk legt op buiten spelen en sporten!

Jennemieke Goorts Jennemieke Goorts
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Reviews

Carlijn vG

Super enthousiast team met een hoop initiatieven voor de kinderen.

Lees verder...

fam. Matheussen

Ik had alles geregeld rondom onze verhuizing naar Best, zoals ook de BSO voor onze zoon. Op een gegeven moment stuurde een vriendin uit Best een foto van de flyer van Sportstuif Best door. Eigenlijk was ik toen al om, voordat ik überhaupt iets had gezien. Mijn zoon is namelijk het liefst buiten en heeft een hoge behoefte aan bewegen. Na een rondleiding en een kennismaking zijn we over gegaan tot inschrijving.

Na het even rustig aankomen met een stuk fruit wordt er een sportactiviteit gedaan. Deze zijn heel wisselend, iedere dag is weer anders. En daarna kunnen de kinderen lekker vrij spelen. Ook in de vakanties worden er veel diverse dingen georganiseerd.

Het contact tussen het team en de ouders is laagdrempelig en goed. En het team denkt ook graag met je mee als het soms lastig is met ophalen op een bepaald tijdstip, door bijvoorbeeld afspraken onder de BSO tijd.

Hier in ieder geval een super enthousiaste ouder (en kind). Ik kan het alleen maar aanraden.

Lees verder...

Laura

Super leuk dat er een sportieve BSO opent bij Best Vooruit! Een BSO waar kinderen zich op het gebied van sport -en spel helemaal kunnen uitleven!

Lees verder...

Judy Verbaarschot

Vanuit mijn eigen ervaring van Sportstuif Asten, is Sportstuif een buitenschoolse opvang waar de kinderen op een sportieve en vooral leuke manier kennis maken met veel verschillende sport en spel activiteiten! Naast de buitenactiviteiten is er ook de mogelijkheid om binnen creatief te zijn door te kleuren, te knutselen enz. 😄

Lees verder...

Jennemieke Goorts

Een geweldig concept! Kinderen zitten tegenwoordig al zoveel binnen, fijn dat deze BSO de nadruk legt op buiten spelen en sporten!

Lees verder...

Martine Sanders

Ik ken Sportstuif van andere locaties en het is echt een mooi concept. Kinderen kunnen zowel sportief als creatief hun 'ei' kwijt.

Lees verder...

Wessel Slemmer

Super initiatief in Best. Een opvang waar de nadruk ligt op sporten. Ook nog eens voordeliger dan de andere BSO aanbieders.

Lees verder...

Maartje

Een super BSO! Bekend geworden met Sportstuif via Sportstuif Meerhoven. Wat fijn dat deze sportieve opvang nu ook in Best wordt geopend. Een bso waar er genoeg gesport wordt en plezier wordt gemaakt met elkaar. De begeleiders zijn enthousiast en zorgen elke keer weer voor lachende gezichten op de kinderen. 

Lees verder...

Erik

Wat een mooi initiatief! Een opvang waar de kinderen kunnen sporten onder de juiste begeleiding. Best Vooruit is daar ook een geschikte locatie voor. 

Lees verder...

Ons team

Ruben Goossens
Ruben Goossens
Jessie van Os
Jessie van Os
Demi Ernest
Demi Ernest
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Best
Sportlaan 4
5683 CS Best

T 06-10087779
E info@sportstuif.nl