Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Anouk Houterman Anouk Houterman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Waterballonengevecht, Buikschuifbaan, Waterpret | week 26 - 2024

Welkom bij onze blog van afgelopen week! Het was een week vol zomers plezier en waterpret op de BSO. Het warme weer zorgde voor perfecte omstandigheden om buiten te spelen.

Lees verder...

Skippybal estafette, Lego masters, EK Tafelvoetbal toernooi | week 25 - 2024

Welkom bij onze blog van afgelopen week!

Afgelopen week waren er weer leuke activiteiten te beleven op de BSO. Ondanks het wisselvallige weer, hebben we zowel binnen als buiten veel plezier gehad. Ook als het slecht weer is en we niet naar buiten kunnen, is het mooi om te zien dat de kinderen zich blijven vermaken.

Lees verder...

Stopcontact tikkertje, zeskamp, tropical party | week 24 - 2024

Welkom bij onze blog!

De samenwerking met Valkenswaard is inmiddels in volle gang en we bevinden ons al in de tweede week. Het is prachtig om te zien hoe de kinderen aan deze nieuwe omgeving en aan elkaar beginnen te wennen. Elke dag brengt nieuwe avonturen en uitdagingen. Het enthousiasme van de kinderen is aanstekelijk. We kijken uit naar de komende weken en de vele avonturen die nog komen gaan.

Lees verder...

Tikspellen, speelbos, waterestafette | week 23 - 2024

Welkom bij onze blog! Deze week verwelkomden we Sportstuif Valkenswaard bij Sportstuif Bergeijk, wat zorgde voor extra gezelligheid en samenwerking. Het mooie weer bracht ons buiten voor tikspellen, boswandelingen en waterestafettes. Nieuwe vriendschappen bloeiden op en onze nieuwe collega Luc maakte indruk op de kinderen. De positieve reacties van ouders en kinderen maakten deze week tot een groot succes. Lees verder voor meer over onze fantastische week vol plezier en stralende gezichten!

Lees verder...

Omgekeerd verstoppertje, Malpiehoeve, Sportstuif tikkertje | week 22 - 2024

Afgelopen week zat vol met leuke en diverse activiteiten bij de BSO. We begonnen de week met een gezellige maandag, waarop we de kinderen ophaalden van school en samen omgekeerd verstoppertje speelden. Op woensdag haalden we de kinderen wat eerder op, genoten van een lunch en beleefden een avontuurlijke middag bij de Malpiehoeve, afgesloten met een heerlijke verrassing. Vrijdag stond in het teken van een intensieve studiedag, vol met sportieve en creatieve activiteiten, en we bereidden ons voor op een spannende samenwerking met Sportstuif Valkenswaard. Al met al was het een week vol stralende gezichten, avontuur en plezier.

Lees verder...

Parachute, vies lekker land, schattenjacht | week 21 - 2024

Afgelopen week hebben we met de kinderen van de BSO een reeks leuke en avontuurlijke activiteiten georganiseerd. Van spelletjes onder een grote tent na een zonnige start van de week tot het ontdekken van schatten op een regenachtige vrijdagmiddag, er was voor ieder wat wils. We haalden de kinderen op van verschillende scholen en zorgden elke dag voor een gevarieerd programma, waarbij we inspelen op hun interesses en creativiteit. Hieronder een terugblik op deze vrolijke en spannende week.

Lees verder...

Voetgolf, omgekeerd verstoppertje en olympische spelen | week 20 - 2024

Welkom bij onze nieuwe blogpost waarin we terugblikken op een week vol avonturen en plezier op de Buitenschoolse Opvang (BSO). Van sportieve uitdagingen tot creatieve activiteiten, we nemen je mee door de hoogtepunten van onze week, waarbij elk moment gevuld was met lachen, spelen en ontdekken. Lees verder om te ontdekken hoe onze week gevuld was met spannende avonturen en onvergetelijke herinneringen!

Lees verder...

Krabtikkertje, Ballenbingo en Malpiehoeve | week 19 - 2024

Na twee weken meivakantie begonnen we weer met het reguliere programma op de buitenschoolse opvang. De kinderen kwamen vol verhalen terug van vakantie en waren klaar voor een nieuwe dag vol avontuur. We startten met buiten spelen, gevolgd door een gezonde snack en een leuke activiteit, waarbij we de groep opdeelden zodat iedereen kon genieten op zijn of haar niveau. En zo was de eerste dag van de week alweer voorbij, gevuld met vreugde en energie.

Lees verder...

Super uitstapjes, tikspellen en speeltuinen | week 18 - 2024

De tweede week van de meivakantie hadden we een programma met veel speeltuinen en uitjes voor veel plezier! We hebben alleen maar blije gezichten gezichten afgelopen week gezien. Lees gauw verder wat we allemaal hebben gedaan afgelopen week!

Lees verder...

Heel veel Speeltuinen, lasergamen, picoogames en | week 17 - 2024

De eerste week van de meivakantie hadden we een programma met veel speeltuinen en uitjes voor veel plezier! We hebben alleen maar blije gezichten gezichten afgelopen week. Lees gauw verder wat we allemaal hebben gedaan afgelopen week!

Lees verder...

Just dance, springkussen en sportcircuit | week 16 - 2024

Een week vol avontuur op de BSO: van dansen en hutten bouwen tot balanceren en sporten. We sloten de week af met een uitje naar de Malpie Hoeve, waar de kinderen zich helemaal konden uitleven. Een week vol plezier en nieuwe ervaringen!

Lees verder...

Multibal, sportieve bingo, olifanten jacht | week 15 - 2024

Welkom bij een week vol avonturen op de Buitenschoolse Opvang (BSO)! Van maandag tot vrijdag hebben we samen met de kinderen genoten van allerlei leuke activiteiten, heerlijke lunches en bijzondere momenten in de natuur. Elk moment bracht nieuwe verrassingen en herinneringen die we koesteren. Laat me je meenemen door deze week vol plezier en ontdekkingen op de BSO.

Lees verder...

Sjors sportief, Acrogym en flamingo tikkertje | week 14 - 2024

Welkom bij onze avontuurlijke BSO-week! Van gezellige lunches tot spannende buitenactiviteiten en uitstapjes naar bijzondere locaties zoals Valkenswaard, elke dag zit vol plezier en nieuwe ervaringen voor de kinderen. We halen hen op van school, ongeacht het weer, en zorgen voor onvergetelijke momenten samen. Na een dag vol avonturen keren we terug naar de BSO, waar de kinderen nog even kunnen genieten voordat ze worden opgehaald. Dit is slechts een glimp van onze bijzondere wereld vol vriendschap en ontdekking!

Lees verder...

De Boscchuur, voetbaltoernooi en paaseieren zoeken | week 13 - 2024

De week voor Pasen is aangebroken en dat betekent veel zoekplezier! Lees hier wat we allemaal hebben gedaan!

Lees verder...

Voet-slagbal, vossenjacht en olifanten tikkertje | week 12 - 2024

Ontdek een levendige week vol avontuur en plezier bij ons op de BSO. Ga mee op een reis door de dagelijkse belevenissen, waar de kinderen worden verwelkomd met hun eigen heerlijke broodtrommeltjes en eindeloze mogelijkheden voor spel en vermaak. Van uitdagende estafettespellen tot creatieve binnenactiviteiten, elke dag brengt nieuwe verrassingen en herinneringen. Duik in het verhaal van een typische week op de BSO, waar vriendschappen worden gesmeed, vaardigheden worden ontwikkeld en vooral veel gelachen wordt.

Lees verder...

Kahoot-quiz, bij de Neut, lasergamen en flessenvoetbal | week 11 - 2024

Deze week bij ons op de BSO zat vol avonturen en plezier. Van vrolijke ochtenden met peuters bij onze allereerste Peutergym tot spannende lasergames in het bos. We genoten van het zonnetje tijdens het buiten spelen en smulden samen van onze lunch. We zijn deze week 2 keer naar "Bij de Neut" in Westerhoven geweest voor nog meer plezier. Een week gevuld met vreugde en nieuwe herinneringen, klaar voor meer avonturen in de dagen die komen gaan.

Lees verder...

Parcoursestafette, lummelen en a minute to win it | week 10 - 2024

Lees weer mee met de een week van lachende gezichten, avontuurlijke ontdekkingen en betoverende momenten! Onze nieuwste blog neemt je mee op een zonnig avontuur, waar we een uitdagend parcours verkennen en genieten van de zon. Mikken, gooien, minute to win it en nog veel meer!

Lees verder...

Oud Hollandse spellen, Springkussen, Malpie Hoeve | week 9 - 2024

Ondanks de regen vermaakten we ons binnen met Oud-Hollandse spelletjes. Buitenplezier met ballonnen, badminton, en reactiespellen onder de stralende zon. Een bruisende middag met Sportstuif, springkussens, en XXL-spellen. Uitstapje naar de Malpie Hoeve voor klim- en klauterplezier en Hollandse spelletjes. Herhaling van Malpie Hoeve avonturen met rode wangen en een fijne start van het weekend.

Lees verder...

Parachute, Bowling voetbal, Lieveheersbeestjes tikkertje | week 8 - 2024

De week op de BSO begon met nog meer gezelligheid door de komst van twee nieuwe kinderen, die een proefmiddag bij ons doorbrachten. Van sportieve activiteiten tot creatief knutselen, elke dag bracht nieuwe avonturen en uitdagingen. Lees verder om te ontdekken hoe we samen hebben gespeeld, gelachen en zelfs de regen hebben getrotseerd.

Lees verder...

Carnavalsmaskers, optochten bekijken en Ballorig | week 7 - 2024

Energieke dagen met maskers maken en kijken naar de feestelijke optocht in Bergeijk en Borkel. Vrolijke momenten met fruit, carnavalsbingo, Ballorig-avonturen en ontspannen terugritten met dutjes in de auto. Kortom, een week vol plezier en avontuur met deze geweldige groep!

Lees verder...

Mutlibal, stoelendans, Carnaval | week 6 - 2024

Afgelopen week op de BSO was één groot avontuur! Multibal bracht plezier en opwinding, terwijl het bezoek aan Sportstuif Valkenswaard en de binnenactiviteiten voor verklede pret hoogtepunten waren. De week eindigde feestelijk met betrokkenheid bij de worstenbroodjesactie van RKVV Bergeijk. Namen werden gezocht, dozen overhandigd, en de week werd vol enthousiasme afgesloten. Wat een geweldige BSO-week!

Lees verder...

Pylon verstoppertje, Levend Stratego en Peutergym | week 5 - 2024

Deze week bij Sportstuif BSO was een bruisende mix van sport en plezier. We speelden verstoppertje en Lacrosse, kregen nieuwe aanmeldingen voor Peutergym, organiseerden succesvolle reactiespellen en bezochten Sportstuif Valkenswaard voor levendig stratego. De week eindigde met het promoten van beweging in Bergeijk en de zoektocht naar een nieuwe collega. Een dynamische week vol vreugde en groei. Volg onze social media voor updates en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Lees verder...

Circuit, Stekker tikkertje en voetbal | week 4 – 2024

Deze week op de BSO: een energiek beweegcircuit, exotisch fruit, stekker tikkertje, rondleidingen, kennismakingen, buitenactiviteiten, huttenbouw, en voetbalavontuur. Een week vol beweging, avontuur en plezier! Lees je met ons mee?

Lees verder...

Sneeuwballen, flipperkast en hutten bouwen | week 3 - 2024

Deze week hebben we lekker kunnen spelen met sneeuw en hebben dus lekker veel buiten gespeeld,.voldoende avonturen. Lees je met ons mee?

Lees verder...

Voetballen, bezoekje in Nederweert, geluksestafette | week 2 – 2024

Een week vol actie op de BSO! Deze week bruiste onze Buitenschoolse Opvang van energie en plezier! Voetbal, buitenactiviteiten bij RKVVO, een feestelijke opening in Nederweert, en dynamische spellen op donderdag. We sloten de week af met een BSO-lunch en blikspuit in Valkenswaard. Een week vol sport, feest en avontuur! Op naar meer in de komende week!

Lees verder...

Knutselen, Ballorig en Malpiehoeve | week 1 – 2024

Het nieuwe jaar is aangebroken en wij hebben de eerste week gevuld met creativiteit, gezelligheid en avontuur. Van knutselprojecten tot sjoeltoernooien, elke dag bracht een nieuw element van plezier en vermaak. Laten we samen terugblikken op onze avonturen van dinsdag tot en met vrijdag, we zijn gestart met onvergetelijke herinneringen te creëerden. Welkom bij een blog die de sprankelende start van 2024 weerspiegelt!

Lees verder...

Kerstspeurtocht, schaatsen en goaltjes schieten | week 51 – 2023

De laatste schoolweek voor de kerstvakantie was voor ons een ware rollercoaster van activiteiten, lachen en samenwerken. Laten we eens terugkijken op de hoogtepunten van elke dag.

Lees verder...

Een week van Flyeren, trefbal, schaatsen en bezoek van de GGD | week 50 – 2023

Afgelopen week hebben we weer veel mogen doen voor het belang van mensen. We hebben veel stralende gezichten mogen meemaken en daar doen we dit allemaal voor. Zowel jong als oud.  

Lees verder...

Pepernoten zijn geteld, Sinterklaas film en basketballen zonder basket. | week 49 – 2023

Welkom terug, lieve lezers! Vandaag nemen we een kijkje in onze avontuurlijke week, gevuld met pepernoten, een eerste officiele opvangdag in Bergeijk en natuurlijk heel veel Sinterklaasplezier!

Lees verder...

Veel geholpen bij andere locaties en onze deuren zijn officieel geopend! | week 48 - 2023

Wij hebben deze week onze mooie blauwe deuren mogen openen, wij zijn heel trots en kunnen niet wachten om alle kinderen na school op te kunnen halen en samen met ze te gaan bewegen. Lees wat we allemaal hebben gedaan deze week!

Lees verder...

Handen schudden, afspraken maken, helpen in Valkenswaard. | week 47 - 2023

Wat hebben we deze week veel handen mogen schudden en hebben we mogen helpen bij een andere locatie. 

Lees verder...

Flyeren, sleutels en een openingsdatum! | Week 46 - 2023

We hebben een leuk nieuwtje! Datum van opening is bekend!

Lees verder...

Rondjes rijden door het dorp en volgende week nieuws over een opendag! | Week 45 - 2023

Benieuwd naar de opstart van de nieuwste vestiging van Sportstuif in Bergeijk? Lees dan hier onze nieuwe blog!

Lees verder...

We zijn razend enthousiast over de mooie locatie. | Week 44 - 2023

Achter de schermen blijven we druk bezig om de BSO in Bergeijk te kunnen openen. We merken dat er al meerdere interesse zij in onze sportieve buitenschoolse opvang bij onze locatie RKVV Bergeijk.

Lees verder...

De vijf voordelen van sportstuif! | Week 43 - 2023

Sportstuif heeft vele voordelen vergeleken met andere Bso's in Bergeijk en omstreken. Lees snel verder om te kijken welke voordelen Sportstuif heeft!

Lees verder...

Een kijkje achter de schermen bij Sportstuif Bergeijk | Week-42 - 2023

Benieuwd naar de opstart van de nieuwste vestiging van Sportstuif in Bergeijk? Lees dan hier onze nieuwe blog!

Lees verder...

Ons team

Bas de Bruyn
Bas de Bruyn Vestigingsmanager
Jolanda Berends
Jolanda Berends
Luc Schoofs
Luc Schoofs
Pedagogisch Coaches
Pedagogisch Coaches