Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Anouk Houterman Anouk Houterman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Voetballen, bezoekje in Nederweert, geluksestafette | week 2 – 2024

Maandag 8 januari

Een frisse start van de week met lage temperaturen, maar droog weer. Na een bordje met lekker fruit hebben we de kinderen buiten uitgedaagd met leuke voetbal- en badmintonactiviteiten. Ondanks de kou, genoten ze volop van de buitenlucht. Het enthousiasme was aanstekelijk en zorgde voor een energieke start van de week bij ons op de BSO.

 

 

Dinsdag 9 januari

Vandaag brachten we een bezoek aan Sportstuif RKVVO, waar de kinderen zich in de frisse buitenlucht vermaakten met diverse activiteiten. Ondanks de kou, zorgde het spelletje lummelen ervoor dat niemand het echt koud had. Het was een gezellige middag voor de kinderen bij onze collega’s in Veldhoven.

 

 

Woensdag 10 januari

Een hoogtepunt van de week was de feestelijke opening van onze nieuwe locatie in Nederweert. Samen met de groep van Sportstuif Heeze verkenden de kinderen de nieuwe locatie. Zo was er knotshockey, levensgrootte 4 op een rij, een reuze Twister en nog veel meer te spelen voor de kinderen. Voor elk kind was er ook nog een heerlijk bekertje warme chocolade melk met een toefje slagroom. Wat hebben we veel lachende chocolademelk snorren gezien. De dag stond in het teken van positieve energie en feestelijkheden. Een geweldige ervaring voor iedereen. Kijk het terug op onze insta!

 

 

Donderdag 11 januari

Vandaag stonden wat ongebruikelijkere activiteiten op het programma. Een curlingwedstrijd bracht competitieve geesten naar boven, zo dicht mogelijk de ballen in de cirkel krijgen waarbij je door je tegenstander afgeketst kan worden. Na een potje curling hebben de kinderen een individuele geluksestafette gelopen. De kinderen moesten blind een gekleurd blokje pakken en rende met als doe zo snel mogelijk naar hun reeks pylonnen om de gepakte kleur om te leggen. Het doel was om zo snel mogelijk alle pylonnen om te hebben, maar er zat nog een addertje onder het gras. Pakte je dezelfde kleur weer, dan ging de kleur pylon weer overeind. De kinderen waren flink in beweging en hun geheugen werd flink op de proef gesteld.

 

 

Vrijdag 12 januari

De week werd afgesloten met eerst een lunch bij ons op de BSO, aangezien de kinderen eerder vrij waren van school, gevolgd door een ritje met de auto naar onze collega’s in Valkenswaard. Daar hebben de kinderen na een bordje fruit een erg fanatiek potje blikspuit gespeeld  Deze week bood een perfecte mix van sportieve activiteiten, feestelijke momenten en onverwachte avonturen voor de kinderen. Ondanks de kou brachten we door voldoende beweging en positieve energie een glimlach op ieders gezicht. Op naar meer avonturen in de komende week!

 

 



Ons team

Bas de Bruyn
Bas de Bruyn Vestigingsmanager
Jolanda Berends
Jolanda Berends
Pedagogisch Coaches
Pedagogisch Coaches