Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Zeeslag, Springkussens en wateractiviteiten! Week 23-2023

Een week vol tropische temperaturen en waterspellen! Ben je benieuwd naar hoe wij de verkoeling hebben opgezocht? Lees dan snel deze blog!

Maandag 6 juni
Vandaag begonnen wij met een studiedag. Met dit mooie weer vinden wij het erg leuk om verschillende speeltuinen te bezoeken en uit te testen. De speeltuin van vandaag was een groot succes! Wij waren namelijk naar Landal de Lommerbergen in Reuver. Wat kon je er lekker spelen. De hele ochtend hebben wij hier ons vermaakt, maar helaas moesten we toch terug naar Sportstuif om de andere kinderen op te halen. Na het ophalen van de overige kinderen was het tijd voor het dagelijkse fruit moment. Dit is het perfecte moment om lekker bij te kletsen en het weekend door te spreken. Na het fruit eten stond de activiteit alweer op het programma. We speelde vandaag Lieveheersbeestjes tikkertje! Als de tikker jou heeft getikt ga je als een lieveheersbeestje op je rug liggen met de pootjes in de lucht. Je kon bevrijd worden door een high-five te krijgen van iemand die nog niet is getikt.

Dinsdag 7 juni
Vandaag was het weer mega warm weer. We konden daarom weer lekker de hele middag buiten zijn met zijn alle. Natuurlijk houden wij rekening met die warme weer en passen wij onze activiteiten hier op aan. De activiteiten van vandaag waren tikkertje met geheime verlossers en zeeslag. Bij tikkertje met de geheime verlossers is het de bedoeling om niet getikt te worden, maar als je toch getikt bent heb je nog altijd de kans om bevrijd te worden. Er zijn namelijk ook geheime verlossers in het spel die alle kinderen die af zijn zo stiekem mogelijk moeten bevrijden, want als de tikkers het zien en de verlossers hierdoor getikt worden eindigt het spel. Het spel zeeslag werkt precies het zelfde als het wel bekende bordspel. Er zijn twee teams die elkaar niet kunnen zien en doormiddel van het gooien van ballen de tegenstanders moeten proberen te raken. Het lastige is dus dat je niet weet waar de tegenstander verscholen zit. Wat een cool spel was dit!
 
Woensdag 8 juni
Vandaag waren wij aanwezig bij de woensdagmiddag activiteit van Sportstuif Venray MHCV. Het was een waar springkussenfestijn waarbij er maar liefst drie verschillende springkussens klaar stonden voor de kinderen. Er waren ook nog allerlei andere dingen te beleven zoals voetballen, springtouwen en een van de springkussens had zelfs een waterslide! Super gaaf!
 

Donderdag 9 juni
Ook vandaag was het weer erg warm. Dat betekend tijd voor waterspellen! Er stonden vandaag twee activiteiten op het programma waarbij water niet kon ontbreken. Als eerste speelde we het spel oberrace waarbij er twee teams tegen elkaar streden. Het ene team probeerde met een dienblad vol met bekers de emmer aan het einde van het parcours te halen terwijl het andere team met natte balletjes aan het proberen was om de bekers van het dienblad af te gooien. Het tweede spel was een watergevecht! Alle kinderen mochten elkaar helemaal nat gooien met water en ook de sproeiers kwamen er aan te pas!
 

Vrijdag 10 juni
De laatste dag van de week is alweer aangebroken. Ook vandaag hebben we weer geluk met het weer, want de zon schijnt volop. Net zoals de rest van de week betekent dat natuurlijk waterpret! Het springkussen met de waterslide stond al klaar toen alle kinderen waren opgehaald, zo kon iedereen meteen een verfrissende duik nemen. Hierna hebben we in de schaduw fruit gegeten en wat gedronken. Hierna waren de kinderen natuurlijk weer erg enthousiast om terug te gaan naar het springkussen. Naast het springkussen werd er nog druk gevoetbald, met watertwister gespeeld en watergevechten gehouden. We sloten de dag af met verkoeling onder de grote sproeiers
 



Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches