Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

XL games, Lasergamen en a minute to win it! Week 12-2023

Week 12 zit er ook weer op bij Sportstuif Venray SV. Aan variatie kwamen wij in ieder geval niets te kort. Benieuwd naar wat wij allemaal voor leuks hebben gedaan? Lees dan snel deze blog!


Maandag 20 maart
Wij zijn deze week begonnen met het testen van het richtingsvermogen van de kinderen. We speelden vandaag frisbee jeu de boulles. Iedereen had een eigen frisbee en elke ronde werd er een bal weg gegooid. Het doel was om zo dicht mogelijk bij de bal in de buurt te gooien met je frisbee. Het was heel erg spannend en er moest vaak gemeten worden om de winnaar te bepalen. Het mikken ging de kinderen allemaal heel goed af. Echte jeu de boulles experts. We sloten de activiteit af met het kijken wie de frisbee het hoogste in de lucht kon gooien, ook hier scheelde het niet veel. Wat leuk om te zien dat zo'n ouderwets spel toch nog zo leuk kan zijn!




Dinsdag 21 maart
Bij Sportstuif houden wij van leuke uitstapjes en toffe activiteiten, maar wist je dat wij ook een grote loods hebben waar allemaal spel materiaal opgeslagen ligt? Hier hadden wij vandaag wat van meegenomen. We speelde vandaag XL twister en XL vier op één rij. XL twister gaat het zelfde te werk als normaal twister, alleen is het doek nu wel 10x zo groot. Dat wil zeggen genoeg ruimte voor iedereen! Hoe langer je bezig bent hoe moeilijker het wordt, maar iedereen hield goed vol en gaf niet zomaar op. Ook bij vier op één rij ging het er spectaculair aan toe. Allerlei tactieken kwamen er aan te pas om de tegenstander om de tuin te lijden. De spanning spatte er vanaf! Superleuk om een middag hier mee bezig te zijn!

 


Woensdag 22 maart
Vandaag speelden wij opdracht tikkertje bij Sportstuif Venray MHCV. Als je getikt was moest je eerst een opdracht uitvoeren, hierna mocht je weer meedoen met tikkertje. Samen met alle kinderen hebben we de opdrachten bedacht. Zo speelden we de eerste ronde met de opdracht om 5 jumping jacks te doen. De tweede ronde moest je een bal overgooien en vangen naar iemand die nog in het tikspel was. De derde ronde deed iedereen 3 squats wanneer je was getikt. Alle kinderen waren super fanatiek met hun zelf gekozen opdrachten. Wat was het een leuk tikspel!

Naast de leuke activiteiten die wij geven, vinden we natuurlijk veiligheid ook heel belangrijk. Daarom had Jessica vandaag haar jaarlijkse BHV cursus. Naast onze tweejaarlijkse kinder ehbo-cursus volgen een aantal medewerkers de jaarlijkse BHV cursus. Onderdelen die aanbod komen zijn ontruiming van een gebouw, letsel, reanimatie, verstikking en brand blussen. 

Wist je dat? Wij bij Sportstuif ook kinderfeestjes organiseren. Wij luisteren graag naar de wensen van u en uw kind en maken er een onvergetelijke dag van. Je kunt uit vanalles kiezen bijv. lasergamen, XL Games, boksen, knotshockey en nog veel meer. Ook is er tijd voor iets lekkers en gaan de kinderen nooit met lege handen naar huis!

 


Donderdag 23 maart
Nadat wij met zijn alle gezellig fruit hadden gegeten was het tijd voor de activiteit van vandaag. Ook vandaag hadden we weer iets uit de loods bij. Vandaag warend dat de lasergame pistolen. Ieder kind kreeg een eigen laserpistool waarmee ze de andere kinderen mochten gaan afschieten, maar voordat we konden beginnen moesten er natuurlijk eerst nog teams gemaakt worden. Toen de teams eenmaal gemaakt waren was het tijd voor de wedstrijd. De strijd barste los en er waren verschillende kinderen die gelijk op de aanval gingen, maar er waren ook kinderen die van een afstandje probeerde iedereen te raken. Het was een superspannde activiteit waar iedereen super fanatiek en enthousiast aan mee deed. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!


Vrijdag 24 maart
We hadden weer pech vandaag met het weer. Na het fruit eten was het weer mega hard aan het regenen. Gelukkig kunnen wij ook binnen een leuke activiteit bedenken. Vandaag deden we vier minute to win it spellen bij Sportstuif Venray MHCV. We hadden flip cup, kaarten blazen, vlitjes omdraaien en het pantyspel. Alle kinderen probeerden binnen één minuut alle spellen zovaak mogelijk uit te voeren. Ze werden er allemaal heel enthousiast en fanatiek van en konden zichzelf elke keer weer verbeteren. Na de activiteit hebben we nog een verjaardag gevierd. Hierna is het gelukkig gestopt met regenen, dus kon iedereen die lekker buiten wilde spelen nog snel even naar buiten. We hebben weer een hele leuke week gehad vol activiteiten!

 



Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches