Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Superbal, bioscoop en speeltuin Vlakwater! Week 5-2023

Wederom een nieuwe week vol met leuke uitstapjes en activiteiten bij Sportstuif Venray SV! Benieuwd naar wat we deze week allemaal voor leuks hebben gedaan? Lees dan snel verder!

Maandag 30 januari
We zijn deze week weer lekker actief begonnen. Nadat wij de kinderen hebben opgehaald van school in onze opvallende blauwe auto’s was het tijd om fruit te gaan eten. Na het fruit eten hebben we vlug onze jas aan gedaan om lekker naar buiten te gaan. We speelde vandaag twee verschillende spellen. Namelijk het kleuren raad spel en superbal! Bij het kleuren raad spel liggen er vier verschillende kleuren pionnetjes op de grond in vier verschillende hoeken. Er staat een kind in het midden met de ogen dicht. De andere kinderen mogen één kleur pionnetje kiezen waar ze bij gaan staan. Als ieder kind een kleur heeft gekozen mag het kind in het midden een van de kleuren benoemen. Sta je toevallig bij de genoemde kleur?? Dan ben je af! Sta je niet bij de benoemde kleur? Dan mag je door naar de volgende ronde. Het doel was om zo lang mogelijk in het spel te blijven zonder af te gaan. Hierna gingen we door met superbal. Superbal is te vergelijken met iemand is hem niemand is hem. Alleen nu moet je goed opletten wie jou heeft afgegooid… Want als diegene af gaat dan mag jij weer meedoen. Dit waren twee super leuke spellen waar we ons goed mee hebben vermaakt!

 
 

Dinsdag 31 januari
Als het weer wat minder is dan doen wij bij Sportstuif vaak leuke spelletjes binnen. Maar af en toe plannen wij dan ook een leuk uitstapje, net zoals vandaag. Wij zijn namelijk naar BoegaFun geweest. Hier konden de kinderen lekker rennen, klimmen, voetballen en zelfs door een donker doolhof lopen! BoegaFun is ingericht in een jungle thema. Dus in het donkere doolhof hoorde je soms in de verte een aapje, een slang of als je goed luisterde ook nog krekels… Het was een leuke maar ook een beetje spannende middag!

 

 

Woensdag 1 februari
Op woensdag voegen wij regelmatig samen met de andere Sportstuif locatie in Venray, Sportstuif Venray MHCV. Ook vandaag hebben we samen iets super leuks gedaan. We zijn namelijk naar de film geweest!! Het was niet zo maar een film maar een echte winter film die zich afspeelde in een bergdorpje. De film heet ‘Hotel Sinestra’ en ging over een wens die kan veranderen in een vloek en voor altijd kan blijven bestaan. Tijdens was het super stil want je wil natuurlijk niks missen van zo’n spannende winter film. Het was een geslaagde middag!

 

 

Donderdag 2 februari
Vandaag stonden er weer super leuke activiteiten op het programma. Na het fruit eten hebben wij onze jassen en handschoenen aan gedaan en zijn we lekker een frisse neus gaan halen buiten. We begonnen vandaag met het kleuren ren spel. Er lagen verschillende lijnen van pionnetjes in verschillende kleuren. Pedagogisch medewerker Pim riep vervolgens een kleur. Het doel was om dan zo snel mogelijk naar je lijn in de kleur te rennen. Degene die als laatste bij de lijn was moest één rondje om een uitgezet vak heen rennen. Daarna mocht je weer meedoen. Hierdoor kregen we het allemaal snel lekker warm. Het tweede spel was net als afgelopen maandag Superbal. Als je was afgegooid moest je goed opletten door wie je was afgegooid, want als hij of zij dan afging dan mocht jij zelf weer mee doen. Als afsluiter deden we vandaag Fopbal. Iedereen stond in een kringetje met de handen op de rug om degene met de bal heen. Degene met de bal kon kiezen om of de bal echt naar iemand te gooien, of de bal niet echt te gooien. De bedoeling is dan dat de deelnemers de bal vangen als deze echt komt en de handen niet achter de rug uit laten komen als de bal niet komt. Dus iedereen moest supergoed opletten om niet gefopt te worden. Als je af was mocht je weer lekker vrij gaan spelen. Er werden spelletjes gespeeld zoals memory en Twister, puzzels gemaakt, getekend en gebouwd met de lego.
Want ook dat doen wij bij Sportstuif!

   

 

Vrijdag 3 februari
Na het fruit eten zijn wij vandaag de auto in gestapt. We zijn namelijk met zijn alle naar een leuke speeltuin geweest, genaamd Vlakwater. Vlakwater is een speeltuin die midden in de bossen ligt. Hier kunnen de kinderen lekker spelen terwijl ze volop in de natuur zijn. De kinderen konden hier schommelen, glijden, klimmen en zelfs van een super snelle kabelbaan af gaan. Oftewel weer een super leuk uitje waar de kinderen lekker hun energie kwijt konden. Wat een leuke afsluiter van deze week!

 



Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches