We hebben gekozen voor Sportstuif vanwege het sportieve concept. Kinderen kunnen lekker hun gang gaan onder hele leuke begeleiding van het team. Toppers!

Ruben Goossens Ruben Goossens
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Spelen in de speeltuin, bananen tikkertje en kleuren tikkertje! Week 45 - 2022

Weer een nieuwe week bij Sportstuif Venray SV. Deze week hebben we weer allemaal leuke activiteiten gedaan! Wil je weten wat we allemaal hebben gedaan? Lees dan deze blog!


Woensdag 9 november
Vandaag hadden de kinderen van basisschool De Bongerd een studiedag, de kinderen waren dus de hele dag vrij.Tijdens studiedagen zijn wij bij onze sportieve buitenschoolse opvang Sportstuif de gehele dag geopend voor opvang. In de ochtend is onze pedagogisch medewerker Pim met de kinderen naar verschillende speeltuinen in Venray geweest. Een soort speeltuinentour waarbij we maar liefst naar 4 verschillende speeltuinen in de omgeving zijn gegaan. In al die verschillende speeltuinen was genoeg te doen. Zo hebben we kunnen schommelen, klimmen, glijden, rennen en natuurlijk kunnen spelen op de wip-wap!
Na het middageten was het tijd om ook de andere kinderen van de andere scholen op te halen. In de middag zijn wij met onze kinderen gaan spelen bij Sportstuif Venray MHCV. Ze hadden weer leuke activiteiten bedacht! We hebben allemaal verschillende soorten vormen van tikkertje gedaan: WC tikkertje, bananen tikkertje, stopcontact tikkertje en niet te vergeten knakworst tikkertje! Dat was een geslaagde dag! 

 

 

Vrijdag 11 november
Vandaag kwamen de kinderen na schooltijd weer met veel plezier naar onze sportieve buitenschoolse opvang toe. We zijn in de middag op bezoek gegaan bij Sportstuif Venray MHCV waar we samen met de kinderen van deze buitschoolse opvang konden spelen. De activiteit van deze middag was een tikspel met kleuren. Als je een kleur mooi vond moest je aan de ene kant van het speelveld staan maar als er dan een kleur werd genoemd die je minder mooi vond dan moest je snel naar de overkant rennen. De tikkers in het midden deden supergoed hun best om iedereen te tikken! Het was een erg leuke middag!


 

Wilt u meer weten of heeft u interesse in onze sportieve buitenschoolse opvang voor uw kinderen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens 👇
🔎 www.sportstuif.nl
📩 info@sportstuif.nl
☎️ 06 - 30812238

 



Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches