Een super tof concept, spelenderwijs kinderen laten sporten.
Ik laat mijn kind er met een gerust hart heen gaan, en met de gedachte dat hij een top dag heeft!

Micky Lucassen Micky Lucassen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Spelen bij Hemelrijk en Monkey Town! Week 52-2022

De laatste week van het jaar is weer aangebroken! Ook in deze week hebben we weer allerlei leuke dingen gedaan. Benieuwd naar wat wij allemaal gedaan hebben? Lees dan deze blog.

De kerstvakantie is begonnen. Bij Sportstuif staan wij in de vakanties ook altijd voor u klaar. Van 7:30 tot 18:30 zijn wij iedere werkdag geopent en kunnen uw kinderen bij ons terecht.
 

Maandag 26 december
Vandaag is het tweede kerstdag en is onze buitenschoolse sportieve opvang gesloten. Team Sportstuif Venray SV wenst iedereen hele fijne en gezellige kerstdagen toe!!




Dinsdag 27 december
Wisten jullie dat wij in de vakantie naast de activiteiten op onze locatie ook vaak leuke uitstapjes en activiteiten plannen. Zo zijn wij in de vakantie vaak te vinden in bijvoorbeeld speeltuinen, in de bossen, in binnenspeeltuinen en nog op veel meer plekken waar allerlei leuke dingen te doen zijn! 




Woensdag 28 december
Vandaag werden de kinderen door de ouders gebracht naar Sportstuif Venray MHCV, want in de vakanties voegen wij vaak samen met de andere Sportstuif locatie in Venray, Sportstuif MHCV!  Dit is erg gezellig en zo kunnen de kinderen ook nog met andere kinderen spelen. Nadat wij in de ochtend lekker fruit hadden gegeten was het tijd om ons klaar te maken. Wij gingen vandaag namelijk iets heel leuks doen... Wij zijn naar BillyBird park Hemelrijk geweest! Bij Hemelrijk hebben wij met zijn alle in een binnenspeeltuin gespeeld. In de binnenspeeltuin konden wij klimmen, schommelen, spelen in de ballenbak en glijden van super grote glijbanen! Wij hebben ons hier goed vermaakt. Het was een superleuke en drukke dag! Dat was op de terugweg in de auto ook wel te merken, het was namelijk erg stil achterin... 

 
 

Donderdag 29 december
Wisten jullie dat wij één keer in de twee weken al onze auto's controleren zodat wij alle kinderen veilig kunnen ophalen van school en naar onze sportieve buitenschoolse opvang Sportstuif Venray SV kunnen brengen. Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons! 


Vrijdag 30 december
Net als afgelopen woensdag werden de kinderen weer naar Sportstuif Venray MHCV gebracht om samen met de kinderen weer een super leuke dag te beleven. Vaandaag stond namelijk Monkey Town op de planning. Monkey Town is een binnenspeeltuin in Venlo. In Monkey Town hebben geklommen, gevoetbald, gegleden en ook heel veel verstoppertje gespeeld. 

  

 

Wij wensen jullie allemaal een fijne jaarwisseling en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2023! 



Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches