Een super tof concept, spelenderwijs kinderen laten sporten.
Ik laat mijn kind er met een gerust hart heen gaan, en met de gedachte dat hij een top dag heeft!

Micky Lucassen Micky Lucassen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Speeltuinen, interland wedstrijd en open dag Horst! Week 11-2023

Een week vol met zon, daar houden wij van! Ben je benieuwd wat wij met dit mooie weer allemaal hebben gedaan? Lees dan snel verder!

Maandag 13 maart
Vandaag gingen we samen naar speeltuin de Eekhoorn in Venray, hier zijn wij een tijdje terug ook geweest en dat is ons super goed bevallen. Het is een super mooie speeltuin met veel natuur erin verwerkt. Er is genoeg te doen zo zijn er voetbal/basketbalvelden, klimrekken, waterpomp en genoeg bomen om in te klimmen en om bij te spelen. Hier hebben we de rest van de middag heerlijk gespeeld in het stralende zonnetje, tot het weer tijd was om terug te gaan naar de BSO. Terug bij de BSO werd er ook binnen nog van alles gedaan. Zo werden er spelletjes gespeeld, tekeningen gemaakt en gebouwd met de lego. Het was een topdag!

 

Dinsdag 14 maart
Vandaag zijn we samen met de kinderen gaan kijken bij de oefeninterland van Nederland onder 17 tegen België onder 17 De wedstrijd werd namelijk gespeeld op het hoofdveld van SV Venray. De sportaccomodatie waar ook onze eigen BSO ook gelegen is. Een supergave ervaring om mee te maken. We zijn de hele eerste helft gaan kijken in het fel stralende zonnetje. Ook hadden we perfect zicht over het hele veld. Super cool om de voetballers van de toekomst eens van dichtbij te hebben gezien!

Wist je dat??? De kinderen die voetballen bij SV Venray en bij ons op de BSO zitten vanuit onze BSO naar de training gaan! De kinderen kleden zich bij ons om en wij maken in de tussentijd het eten warm, daarna brengen wij de kinderen naar de training zodat ze lekker kunnen gaan voetballen.

 

Woensdag 15 maart
Vanmiddag waren wij gezellig op bezoek bij Sportstuif Venray MHCV. Het was vandaag wel een hele bijzondere dag er was voor de kinderen namelijk een verrassing. Dylan Haegens was een film aan het opnemen op het sportpark van MHCV. Tijdens het boterhammen eten werd er ineens op de deur geklopt en daar kwam Dylan binnen. We mochten allemaal op de foto met Dylan. Na de fotoshoot zijn we verder gegaan met boterhammen eten. Toen we de andere kinderen hebben opgehaald zijn we samen met Sportstuif Venray MHCV naar de open dag gegaan van de nieuwe vestiging in Horst! Hier waren allerlei leuke activiteiten te doen. We hebben gesprongen op de springkussens, XL-games gespeeld zoals twister en 4 op een rij, gevoetbald en we konden skeeleren! Ook binnen stond er van alles klaar, een mooi autokleed met allerlei auto’s en we konden onze creativiteit kwijt tijdens het kleinen. Wat was het een geslaagde middag!

  

Donderdag 16 maart
We stonden op het punt om de activiteit van vandaag klaar te gaan zetten, maar toen kwam een van onze kinderen met een fantastisch idee! Ze wilde graag een actieve speurtocht maken en deze vandaag doen als activiteit. Ze is daarom samen met pedagogisch medewerker Micky aan de slag gegaan om deze speurtocht uit te zetten. Binnen en buiten bij onze locatie waren allerlei kaartjes met getallen verstopt. Aan de kinderen de taak om deze te vinden. Als er een kaartje was gevonden moesten alle kinderen bij elkaar komen en de opdracht uitvoeren die op het kaartje staat. Ook het getal op het kaartje moest onthouden worden. Zo gingen we fanatiek met zijn alle van start en hebben we alle kaartjes weten te vinden. De opdrachten op de kaartjes waren allemaal sportgerelateerd, zoals "doe 20 jumping-jacks". Uiteindelijk kwam er met de cijfers een code uit. Met de juiste code kon je de prijs bamachtigen. Namelijk.... Een overheerlijk koekje! Wat was dit een succes!

 

Vrijdag 17 maart
Het was vandaag wederom een zonnige dag en wat is er nou leuker dan met mooi weer naar een speeltuin te gaan. We zijn vandaag gaan spelen bij Roeffen Mart. Roeffen Mart is een super grote buitenspeeltuin in Grubbenvorst. Hier konden de kinderen glijden, schommelen, springen, klimmen en nog veel meer verschillende avonturen aangaan. Het is gelegen aan een bosrand waardoor je ook gelijk het gevoel hebt dat je in de natuur bezig bent! Een super leuke dag om deze zonnige week mee af te sluiten!

  



Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches