Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Speeltuin, bowlen en JumpXL! Week 50-2022

Een nieuwe week vol leuke uitstapjes en activiteiten. Ook het frisse weer van deze week houdt ons niet tegen om lekker naar buiten te gaan!
Benieuwd naar wat wij allemaal gedaan hebben? Lees dan deze blog!

Maandag 12 december
Als de scholen uit zijn staan wij weer met veel plezier klaar op de schoolpleinen om de kinderen op te halen en naar onze sportieve buitenschoolse opvang te brengen. Als we dan op onze locatie aan zijn gekomen is het eerste tijd om fruit te eten. Nadat wij het fruit op hadden was het tijd om de jassen aan te doen, want we gingen naar een speeltuin. Eenmaal bij de speeltuin aangekomen konden de kinderen lekker gaan spelen. Er werd geklommen, gegleden van een glijbaan, gespeeld op de wipwap, van de kabelbaan af gegaan en niet te vergeten veel tikkertje gespeeld. Toen we op de terugweg waren richting de auto kwamen wij onderweg ook nog een tafel tegen waar allemaal blaadjes op vastgevroren zaten. Hier hebben wij met zijn alle ook nog even goed naar gekeken, want dat zie je niet zo vaak! Toen wij weer terug waren bij onze sportieve buitenschoolse opvang hebben de kinderen nog even lekker kunnen spelen. Er werd buiten gevoetbald en ook binnen gingen de kinderen lekker aan de slag met spelletjes, tekenen en autotjes.

 

Dinsdag 13 december
Ook vandaag stonden wij weer paraat om de kinderen van school op te halen. Dit doen wij altijd in onze opvallende blauwe auto's. Heb jij ze wel eens zien rijden?
Nadat wij vandaag met alle kinderen lekker fruit hadden gegeten was het tijd om de jas te pakken en met zijn alle richting Sportstuif Venray MHCV te gaan. Hier hebben wij leuk mee kunnen spelen met de activiteiten van vandaag. De activiteiten van vandaag waren pylonvoetbal en planktikkertje. Bij pylonvoetbal is het de bedoeling dat je probeert om de pylon van de andere kinderen om te schieten. Is je pylon omgeschoten dan werd je even gewisseld met iemand anders. Het spel planktikkertje werkt als volgt: er zijn twee tikkers die proberen iedereen te tikken. Als je werd getikt moest je in de plankhouding gaan staan. Als er dan een bal onder jou door werd gerold was je weer vrij en kon je weer wegrennen van de tikkers. Na de activiteit was er nog even tijd om vrij te spelen voordat de kinderen weer werden opgehaald. Er zijn leuke spellejetjes gespeel en er is actief gesport buiten.

 


Woensdag 14 december
Op woensdag zijn wij altijd al wat eerder te vinden op sommmige schoolpleinen, want op woensdag zijn een aantal scholen al eerder uit. De kinderen nemen op woensdag allemaal zelf lunch mee, die wij vervolgens gezamelijk bij Sportstuif opeten. Vandaag moesten wij wel een beetje opschieten want wij gingen in de middag iets superleuks doen.
Namelijk bowlen!! Samen met de kinderen van Sporstuif Venray MHCV zijn wij in de middag lekker gaan bowlen. Alle kinderen hadden het super erg naar zijn zin en er werden zelfs strikes en spares gegooid!

 
 

Donderdag 15 december
Vandaag stond er weer iets superleuks op het programma. Nadat wij alle kinderen hebben opgehaald en naar onze sportieve buitenschoolse opvang hebben gebracht was het tijd om samen fruit te eten. Na het fruit eten hadden de kinderen nog heel even de tijd om lekker te spelen om vervolgens de jassen te pakken en in de auto te stappen. Want vandaag gingen we weer op pad met zijn allen. Voor de kinderen was het nog een verrassing waar wij naar toe gingen, maar onderweg werden er door ons wel stiekem hints gegeven. Uiteindelijk wisten de kinderen het te raden. Wij gaan naar JumpXL in Horst vandaag!! Eenmaal aangekomen bij JumpXL kregen de kinderen allemaal één paar antislip sokken aan voor de veiligheid. We hadden één uur de tijd om lekker te springen op de trampolines, salto's te oefenen, van hoge hoogtes te springen en zelfs nog even te voetballen in het trampolinepark. Wat een feest was dit! De kinderen hebben enorm genoten! 

  

 

Vrijdag 16 december
Vandaag zijn wij na het fruit eten meteen naar Sportstuif Venray MHCV gegaan om samen met de kinderen de activiteit te doen. De activiteit van vandaag was het spel octopustikkertje. Bij octopustikkertje heb je een aantal tikkers met een lintje. Op het moment dat je door de tikker wordt getikt houd je samen het lintje vast. Je wordt zogenaamd de tentakels van een octopus. Op het moment dat er vier tentakels aan een octopus vast zaten werd de octopus gesplitst in twee apparte octopussen. Het spel ging door totdat er bijna geen octopussen zonder tentakels over waren. Nadat wij een aantal rondes van dit spel hadden gespeeld was het tijd om naar binnen te gaan. Even weer wat energie erbij krijgen en twee verjaardagen vieren. De twee jarigen mochten op tafel komen staan en er werd hard voor ze gezongen. Na de verjaardagen was het weer tijd om terug te gaan naar onze eigen sportieve buitenschoolse opvang Sportstuif Venray SV om hier nog even lekker vrij te kunnen spelen.
Wat was het een leuke week met veel toffe uitstapjes!



Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches