Sportstuif is net weer even een andere BSO. Het uitgangspunt ligt bij sport en spel...en laat dat nou net heel goed bij onze kinderen passen. De kinderen gaan er iedere maandag met veel plezier naar toe en hebben nog lang niet alle spelletjes en sporten be/geoefend. Daarnaast worden er leuke uitjes georganiseerd. Verder is de communicatie via whats app heel fijn en krijgen we iedere week weer leuke foto's van de kids waarop te zien is dat ze genieten!

Claire van Wees-Baltussen Claire van Wees-Baltussen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Cadeaus, Pietenpret en een sinterklaasspeurtocht! Week 48 - 2022

Deze week stond alles in het thema van Sinterklaas. Benieuwd naar wat wij allemaal gedaan hebben? Lees dan snel verder!

Wat een geluk! De sint en zijn pieten zijn ook bij ons langsgeweest! Nadat wij de kinderen hadden opgehaald en terug naar onze sportieve buitenschoolse opvang waren gegaan werden wij ineens verrast door allemaal pepernoten die op de tafels lagen en stoelen die scheef stonden. Het was een beetje een rommeltje... Misschien was het wel rommelpiet die is langsgeweest? Ook lag er een grote rode zak met allemaal cadeautjes erin. Deze cadeautjes hebben wij gaandeweg deze week opengemaakt!
 

Woensdag 30 november
Nadat wij vandaag onze kinderen hadden opgehaald en naar onze sportieve buitenschoolse opvang hebben gebracht zijn we brood gaan eten. Toen we eenmaal het brood op hadden was het alweer tijd om er van door te gaan, want er stond vandaag iets heel leuks op het programma. Er werd namelijk een Pieten pret georganiseerd voor alle kinderen uit Venray! Alle aanwezige kinderen werden verdeeld over verschillende groepjes. Met het groepje gingen ze alle onderdelen langs. Er waren superveel verschillende oefeningen van pieten die de kinderen konden doen. Zo moesten ze over daken lopen, op het dak klimmen, cadeautjes in de schoorsteen gooien en er stond zelfs een groot springkussen waar de kinderen lekker op konden springen. Terwijl de kinderen allemaal druk bezig waren met de verschillende onderdelen kwamen er ineens ook nog twee pieten langs die samen met de kinderen de onderdelen meededen. De kinderen hadden het super erg naar hun zin en kregen zelfs aan het einde een pietendiploma!

Toen we weer terug waren bij onze eigen locatie was het tijd om een aantal cadeautjes uit de zak open te maken onder het genot van wat pepernoten. We mochten er vandaag drie openmaken. In het eerste cadeautje zat nieuwe lego waar de kinderen mee kunnen gaan spelen. Het tweede cadeau was een springtouw en het laatste cadeau was het spel tik tak boem.
Het was een super leuke dag!

  
 

Donderdag 1 december
Ook vandaag mochten we weer cadeautjes openmaken. Het waren er vandaags zelfs vier. In het eerste cadeau zaten nieuwe keepers handschoenen. Superhandig met het grote voetbalveld en de vele voetbalgoals die wij ter beschikking hebben! In het tweede cadeautje zat weederom een springtouw ook hier kunnen wij buiten goed mee vooruit. Cadeau nummer drie was een discolamp. Hiermee kunnen wij onze eigen feestjes gaan bouwen op de BSO. Het laatste cadeau van vandaag was nog een doos lego. Dat betekend nog meer bouwplezier!
Nadat wij alle cadeau's open hadden gemaakt zijn wij met de kinderen naar Sportstuif Venray MHCV gegaan. Er stond vandaag een superleuk spel op het programma namelijk: Slingertikkertje. Maar vlak voordat wij wilden gaan beginnen werden wij ineens allemaal verrast door twee pieten die op bezoek kwamen. Samen met de pieten hebben wij uiteindelijk het spel gespeeld. Na het spel was er nog de gelegenheid om op de foto te gaan met de pieten en hier maakte veel kinderen gretig gebruik van. Wij zijn natuurlijk zelf ook even op de foto gegaan met de pieten... 
Wat een leuke middag was dit! Een superleuke verrassing!

 
 

Vrijdag 2 december
Vandaag zijn wij samen met de kinderen van Sportstuif Venray MHCV naar het centrum van Venray gegaan. Hier hadden we een Sinterklaasspeurtocht uitgezet voor de kinderen. Aan de hand van foto's gingen we opzoek naar allerlei verschillende Sinterklaas gerelateerde voorwerpen die verstopt zaten in de etalage's van verschillende winkels. Als een van de kinderen de goede sint of piet had gevonden mochten ze deze afstrepen op hun speurttochtkaart. Nadat wij alle voorwerpen gevonden hadden gingen we terug naar onze opvang waar nog een aantal cadeaus op ons stonden te wachten om opengemaakt te worden. Er waren nog drie cadeau's over die wij nog open mochten maken. In het eerste cadeau zaten nieuwe leesboekjes. Die komen goed van pas nu het sneller donker wordt en we vaker binnen zullen zijn. Cadeau twee was het spel Dobble en het laatste cadeau wat we hebben gekregen is Halli Galli. Twee superleuke spellen waarmee wij lang vooruit kunnen.

  

 

Tot volgende week! 



Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches