We hebben gekozen voor Sportstuif vanwege het sportieve concept. Kinderen kunnen lekker hun gang gaan onder hele leuke begeleiding van het team. Toppers!

Ruben Goossens Ruben Goossens
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Bioscoop, WK quiz en het WK kijken! Week 47 - 2022

Nederland kleurt langzaam maar zeker oranje en ook wij komen in de WK stemming. Wil je weten wat wij deze week allemaal gedaan hebben? Lees dan deze blog!

Woensdag 23 november
Normaliter halen wij de de kinderen op van school en gaan we naar onze sportieve buitenschoolse opvang toe om hier fruit te eten en een leuke activiteit te doen. Vandaag ging dat echter even iets anders. Het was namelijk erg regenachtig weer en wij vonden het tijd voor een leuk uitstapje. We zijn vandaag toen de kinderen uit school kwamen direct naar de bioscoop gegaan waar wij samen met de kinderen van Sportstuif Venray MHCV De Grote Sinterklaas film hebben gekeken genaamd "Gespuis in de speelgoedkluis"
Het was een super leuke middag en de kinderen hadden het enorm naar zijn zin!


Vrijdag 25 november
Vandaag liet het zonnetje zich wat meer zien, dat geeft een goede reden om lekker actief buiten bezig te zijn. Het zal je niet ontgaan zijn. Het WK in Qatar is van start gegaan en ook wij besteden hier aandacht aan. Bij Sportsuif Venray MHCV stond er vandaag een super leuke activiteit op het programma, namelijk een WK Quiz! Tijdens deze quiz werd het uithoudings vermogen en de voetbalkennis van de kinderen op de proef gesteld. Er werd telkens een stelling voorgedragen waarop de kinderen antwoord moesten geven. Het veld was verdeeld in 2 helften, de ene kant was antwoord A en de andere kant was antwoord B. Op het moment dat je het juiste antwoord op de stelling wist rende je zo snel mogelijk naar de juiste kant van het veld toe.
Nadat de quiz was afgelopen werd het tijd om naar binnen te gaan aangezien Nederland vandaag zijn 2de wedstrijd van het WK speelde tegen Ecuador. De kinderen die het leuk vinden om de wedstrijd te kijken konden de wedstrijd volgen op een supergroot scherm. De kinderen die niet naar de wedstrijd wilden kijken hebben zich vermaakt met knutselen, tekenen en spelletjes spelen.



 

Ondertussen zijn wij ook al druk bezig met de voorbereidingen van de decembermaand. Houd onze website, Instagram en Facebook goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al onze leuke activiteiten en winacties!

 

Wilt u meer weten of heeft u interesse in onze sportieve buitenschoolse opvang voor uw kinderen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens 👇
🔎 www.sportstuif.nl
📩 info@sportstuif.nl
☎️ 06 - 30812238



Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches