Hele fijne en sportieve opvang. Mijn zoon 11 jaar krijgt genoeg beweging en wordt door de begeleiding leuk uitgedaagd. Tevens wordt er rekening gehouden met mijn dochter 8 jaar die juist weer van de creatieve activiteiten houdt. Hierdoor voor ons als gezin de perfecte opvang voor beide kinderen.

Jeannette Maat Jeannette Maat
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Spelen bij Boegafun, allesbal en naar de speeltuin in week 11-2024

Er is weer een nieuwe week aangebroken bij Sportstuif Venray MHCV. Een week bom vol leuke activiteiten, studiedagen en uitstapjes. Ben je benieuwd naar deze activiteiten? Lees dan onze nieuwste blog!

Maandag 11 maart
Yes het is weer maandag! We hebben zin om van iedere dag weer een feestje te maken bij Sportstuif Venray MHCV! We begonnen de middag met alle kinderen van de basisscholen ophalen en gingen fruit eten en ranja drinken, tussendoor hadden de kinderen veel te vertellen over het weekend. Vandaag hadden we ook 2 spellen op de planning staan, helaas wel binnen want buiten regende het al de hele dag. De kinderen mochten kiezen tussen midgetgolf waarbij verschillende parcours waren gemaakt of vissen waarbij je de vissen (hoedjes) moest vangen met de hengel (hoepel). Toen iedereen uitgespeeld was hebben we de muziek opgezet en de kinderen hebben zich goed vermaakt. Rond 17.00 uur hadden de kinderen een lekker koekje verdiend en was de middag alweer om.

  

 

Dinsdag 12 maart
De dinsdag was alweer aangebroken en het was weer tijd om alle kinderen van de scholen op te halen. Tijdens het ophalen komen altijd de leukste verhalen wat ze hebben gedaan tijdens school. Het was weer tijd voor fruit en ranja. Het bordje met fruit gaat weer rond en de kinderen zijn lekker aan het smullen. Ook hadden de kinderen dorst en kregen ze rode of gele ranja. Hierna was het tijd voor onze activiteit, gelukkig kwam het zonnetje er vaker tussen dus was het prima buiten speel weer. Deze keer stonden er 2 spellen op de planning waar de kinderen uit mochten kiezen, allesbal waarbij je 3 verschillende sporten speelt met verschillende aantal spelers en de andere groep deed de bottle flip estafette waarbij je moest proberen om de pion te flippen. Na de activiteit hadden de kinderen een lekker koekje verdiend en hebben we nog veel buiten gespeeld, maar toen het helaas weer begon te regenen gingen de kinderen naar binnen. De dinsdag vloog voorbij!

  

 

Woensdag 13 maart
Wat gaat de tijd toch hard want het is alweer woensdag. We hebben de kinderen weer opgehaald en gaan gezellig met zijn alle lunchen samen met de kinderen van Sportstuif Venray SV. Tijdens de lunch komen altijd de leukste verhalen naar voren of leuke moppen. Nadat iedereen zijn lunch op gegeten had, handen hadden gewassen en de monden schoon waren gemaakt was het tijd voor vrij spelen. Tijdens het vrij spelen komt altijd de Lego bak naar voren maar ook de spelletjes worden uit de kast gehaaldHierna was het tijd voor een lekker stukje fruit en was het tijd voor onze activiteit, we stapte de auto’s in want we gingen naar BoegaFun! Hier hebben de kinderen lekker rond gerend, gespeeld met de blokken, in het spookhuis gekropen en vooral veel plezier gehad. Nadat alle kinderen moe waren van al dat spelen, gingen we weer terug naar Sportstuif en werden de kinderen opgehaald om naar huis te gaan. Wat een leuke middag hadden wij!

  

 

Donderdag 14 maart
Vandaag stond er weer iets superleuks op het programma. De donderdag begon met een studiedag van Basisschool Coninxhof en Basisschool Montessori, toen alle kinderen gebracht waren zijn we naar de speeltuin gelopen. Onderweg kwamen we bloemen tegen en deze moesten geplukt worden door de kinderen, eenmaal aangekomen bij de speeltuin was Sportstuif Venray SV er ook en werd en flink geschommeld, gevoetbald en gespeeld. Rond 12 uur zijn we weer terug gewandeld en hebben we lekker geluncht met alle kinderen en was het tijd om alle andere kinderen op te halen van de scholen en gingen we fruit eten. Na het fruit eten hebben wij direct de jas aangedaan en zijn we naar buiten gegaan voor de activiteiten van vandaag. 3 is teveel en boter, kaas en eieren, de kinderen kwamen bij beide spellen aan de beurt, het was zo warm dat zelfs de jas uit kon. Toen we klaar waren met de activiteit hebben we nog een afscheid gehouden van een kindje die gaat stoppen en hierna hebben we alleen maar buiten in de zon gedanst op muziek en gespeeld. Wat was het een geslaagde en zonnige dag!

  

 

Vrijdag 15 maart
Het is alweer vrijdag, de laatste dag van de week is ingegaan. Vanaf twaalf uur werden de eerste kinderen opgehaald van de scholen. We begonnen zoals elke vrijdag met gezellig samen boterhammen eten samen met de kinderen van Sportstuif Venray SV. Al snel was het tijd om ook de andere kinderen op te halen. Tijdens het fruit eten werden alle leuke dingen van afgelopen week nogmaals doorgesproken en werden de plannen van het weekend uitgebreid aan elkaar verteld. Na het fruit eten kregen de kinderen de tijd om lekker vrij te gaan spelen. Er werd buiten gevoetbald en binnen werden er volop spelletjes gespeeld. Toen verzamelde wij iedereen en gingen wij op de trap zitten voor een verjaardag. We zongen allemaal uit volle borst mee en kregen een overheerlijke traktatie. We sloten de week af met een leuke film! Tot volgende week en fijn weekend 😉

  

 



Ons team

Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans Vestigingsmanager
Loes van de Pasch
Loes van de Pasch
Evie Pouwels
Evie Pouwels
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Fleur Bouten
Fleur Bouten
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches