Sinds september 2021 zit onze zoon op Sportstuif Venray. Hij heeft het geweldig naar zijn zin! Iedere week ontvangen we een foto waarbij ons kind weer een sport of spel doet waar wij nog nooit van gehoord hadden. Ook voor oudere kinderen echt een aanrader. Als ik mijn kind komen halen rond 18u zijn er altijd nog andere kinderen. Hij wil nog niet mee en dat is eigenlijk een prachtig teken!

Judith Bovee Judith Bovee
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Terugblik op een super toffe zomervakantie in week 30 t/m 35-2022

25-29 juli week 1
De eerste week van de zomervakantie! En wat hebben we deze week al leuke activiteiten gedaan! Op maandag begonnen we met de activiteit de alleskunner, allemaal verschillende spelletjes om er uiteindelijk achter te komen wie de echte alleskunner van de groep is. Om de eerste vakantiedag af te sluiten zijn we nog aan het einde van de middag naar speeltuin vlakwater gegaan. Op dinsdag zijn wij naar Sportstuif Deurne gegaan, hier hebben we een toffe spelenkermis gedaan! Na de spelenkermis hebben we nog vrij gespeeld, zowel buiten als binnen in de speelzaal. Woensdag zijn we naar Klein Zwitserland gegaan samen met Sportstuif Deurne, hier hebben we de hele dag heerlijk rond gerend en gespeeld. Op de donderdag hebben we een echte piraten escaperoom gedaan! De kinderen zagen er als echte piraten uit, super stoer! Ze moesten allemaal piratenspelletjes doen, hadden ze deze gehaald? Dan kregen ze de schatkaart die natuurlijk naar de verstopte schat toe leid! Op de vrijdag zijn wij weer richting Sportstuif Deurne gegaan, hier hebben we eerst onze boterhammen samen opgegeten en daarna zijn we naar speeltuin De Speuldries gegaan. Hier waren we samen met meerdere Sportstuif vestigingen dus het was een gezellige boel! We hebben hier lekker de hele middag gespeeld, een mooie afsluiter van de eerste week van de zomervakantie.

1-5 augustus week 2
We zijn de tweede week van de zomervakantie begonnen op de maandag met een paar potjes levend stratego tegen Sportstuif Deurne, de uiteindelijke grote winnaar was natuurlijk Sportstuif Venray!😉 Op dinsdag hadden we Expeditie Robinson bij Sportstuif Deurne. Met echte proeven zoals de evenwichtsbalk en de eetproef! Op de woensdag stond er een wat groter uitje gepland, namelijk naar Toverland! Hier hebben wij ons de hele dag vermaakt samen met andere Sportstuif vestigingen. Donderdag stond er een hockey + voetbal toernooi gepland. De kinderen werden dus in teams gezet en speelden hockey en voetbal wedstrijdjes. Hier kwam uiteindelijk ook een grote winnaar uit! Op de vrijdag zijn wij naar Monkey Town in Venlo geweest samen met Sportstuif Deurne. Hier hebben we de middag de aap uitgehangen en dus lekker geklommen en geklauterd. Het was weer een geslaagde week vol toffe activiteiten. Wij kijken alweer uit naar de derde week van de zomervakantie!

8-12 augustus week 3

Wij zijn de derde week weer begonnen bij Sportstuif Deurne, hier hebben wij minute to win it gespeeld. De naam zegt het al, je krijgt voor elke opdracht een minuut om deze te behalen. Erg spannend dus! Later in de middag hebben we ook nog tien tellen in de rimboe gespeeld, dit blijft toch altijd een favoriet bij de kinderen. Op de dinsdag hebben wij in de ochtend een echte sportbingo gespeeld. Alle kinderen deden fanatiek mee! In de middag hebben we de buikschuifbaan op het veld uitgelegd en was het dus een middag gevuld met waterspellen, heerlijk! Woensdag was er weer een uitstapje, dit keer naar Irrland, dit is een soort attractiepark waar voor iedereen wel wat te doen is. Wij hebben samen met de kinderen hier een top dag gehad! Donderdag zijn wij samen met Sportstuif Deurne naar het zandbos in Deurne gegaan. Dit is een groot stuk bos waar verschillende klimtoestellen staan en de kinderen vaker ook hutten bouwen. Genoeg te doen om ons de hele middag te vermaken! Vrijdag gingen we naar Mattel Play bij FEC Sevenum, hier is van alles te doen en te zien. Ze hebben verschillende werelden en in elke wereld is er weer wat anders te doen en te zien. Bij Bob de Bouwer kun je huizen bouwen, bij Brandweerman Sam staat er een grote brandweerwagen waar je de branden mee kunt blussen, bij Thomas de stoomlocomotief kun je in treintjes rijden en er is nog veel meer! Hier hebben wij de week weer afgesloten, het was weer een super toffe week vol leuke activiteiten!

15-19 augustus week 4

We zijn de maandag weer begonnen met een uitje, dit keer gingen we naar de Wouterbergen in Someren. Dit is een zorgboerderij met allemaal loslopende dieren en plek om te spelen voor de kinderen. Op de dinsdag zijn we bij ons in Venray gebleven, hier hebben we in de ochtend vlagverovertje gedaan en in de middag spelenkermis. Dit zijn allebei bekende activiteiten voor de kinderen en zijn allebei ook altijd een groot succes! De woensdag zijn we weer richting Sportstuif Deurne gegaan. In de ochtend hebben we apenkooi gespeeld in de gymzaal en in de middag zijn we naar We Jump Helmond gegaan. Hier hebben we heerlijk een uurtje gesprongen. Op de donderdag zijn we naar Speeltuin Roeffen mart in Grubbenvorst geweest samen met Sportstuif Deurne. Dit is een speeltuin waar wij vaker komen en wat de kinderen dus ook altijd heel leuk vinden. Op vrijdag hadden we een uitstapje naar Hemelrijk, dit is een attractiepark waar voor alle leeftijden genoeg te doen is. Kortom weer een toffe afsluiter van alweer week 4 van de zomervakantie!

22-26 augustus week 5

Week 5 zijn we begonnen met weer een toffe activiteit, de games escape room. Er moesten weer verschillende spelletjes gespeeld worden om uiteindelijk de code van de kluis te kraken. Toen dit alle kinderen gelukt was, kregen ze lekker een ijsje ter verkoeling.  Op de dinsdag stond er een lekkere activiteit op de planning, de kinderen kregen allemaal 2 eierkoeken die ze mochten gaan versieren. Lekker! In de middag stonden er op de velden sproeiers aan, hier hebben we heerlijk doorheen gerend en later na hebben we op het veld nog met water gespeeld. Op woensdag gingen we naar avonturenpark de Wanroijse bergen. Hier is genoeg te doen, van buiten spelen op klimtoestellen en glijbanen tot binnen spelen in de mega binnenspeeltuin. Op donderdag hadden we de nerfguns op de planning staan en wanneer je het woord nerfguns hoort, denk je natuurlijk meteen aan nerfbattle! De grotere kinderen hielden dus een echte nerfbattle met een eigen gemaakte fort. En de wat kleinere kinderen gingen op pionnen mikken en die dus proberen om te schieten. In de middag hebben we de buikschuifbaan weer buiten gelegd en hebben de kinderen lekker vrij met water gespeeld. De laatste dag van de week alweer. Wij gingen weer naar Sportstuif Deurne en daar was het feest want hun bestaan 5 jaar! De kinderen gingen eerst lasergamen in de zaal, waar ook allemaal obstakels stonden waar achter konden verstoppen. Super gaaf! En daarna werden de springkussens nog opgezet waar lekker op gesprongen kon worden. Dat was alweer de laatste dag van week 5 en gaan we dus richting de laatste week van de zomervakantie..

26 augustus - 2 september week 6

De laatste week van de zomervakantie is alweer aangebroken, nog een laatste week gevuld met toffe activiteiten! De maandag zijn we begonnen met een potje tien tellen in de rimboe in de ochtend, daarna hebben we onze boterhammen opgegeten en zijn we begonnen met de oud hollandse spelenkermis. Dan kun je dus denken aan spelletjes zoals spijkerpoepen, blikgooien, eierloop en nog meer! Dinsdag hadden we weer Expeditie Robinson op de planning staan, maar dit keer op onze eigen locatie. Op de woensdag hebben we in de ochtend vrij gespeeld en zijn we in de middag met Sportstuif Deurne naar speeltuin Vlakwater geweest. Hier kon iedereen lekker nog even hun energie kwijt voordat we weer terug gingen. Donderdag stond er levend stratego op de planning, dit blijft toch altijd een van de favoriete activiteiten en iedereen doet altijd enthousiast mee! En toen waren we alweer bij de vrijdag, de laatste dag van de zomervakantie bij Sportstuif. En om het feestelijk af te sluiten hebben wij met zijn allen koekjes gebakken, maar deze moeten natuurlijk ook op een gegeven moment in de oven. Daarom hebben we toen nog een paar potjes tien tellen in de rimboe gedaan zodat de tijd sneller voorbij was. En zodat we de koekjes ook sneller konden gaan versieren, want dat was de volgende stap! Daarna mochten de koekjes natuurlijk opgegeten worden. Mmmm lekker! Dit was alweer de laatste dag van de zomervakantie, wij vonden het een super zomervakantie gevuld met toffe activiteiten en hopen dat jullie ook allemaal een fijne zomervakantie gehad hebben! Veel succes en plezier de eerste week op school en tot volgende week! 



Ons team

Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans Vestigingsmanager
Loes van de Pasch
Loes van de Pasch
Evie Pouwels
Evie Pouwels
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Fleur Bouten
Fleur Bouten
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches