Sportstuif Venray MHCV is een leuke buitenschoolse sportieve opvang waarbij kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Sport en spel staan hierbij centraal!

Judith Judith
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Oudercommissie

Anneke Lammers

Mijn naam is Anneke Lammers, getrouwd met Jeroen en wij zijn trotse ouders van Pepijn (2011) Yoeri (2013) en Xander (2015)

Zelf werk ik binnen de palliatieve zorg en combineer dat met mijn baan als praktijkondersteuner huisarts.

De jongens hebben het ontzettend naar hun zin op de Sportstuif .

Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn en mee te denken bij de organisatie waar mijn kinderen meerdere dagen per week naar toe gaan.

Via mijn deelname aan de oudercommissie hoop ik bij te dragen aan opvang waar kinderen, ouders en alle medewerkers van de Sportstuif zich gezien en gehoord voelen.

Heb je een vraag of wil je iets anders bespreken, dan hoor ik het graag!

 

Linda Peeters

Ik ben Linda, moeder van Tess, Saar en Pleun. 

Alle 3 onze meiden zitten op de Hommel en gaan naar Sportstuif.

Wij wonen samen met mijn partner Joep in Venray. 

Vanaf de start van de sportstuif in Venray gaan de meiden hier met veel plezier naar toe. Als lid van de OC vind ik het interessant om mee te denken over vernieuwingen, maar ook om buiten het bestaande plaatje te kijken en vanuit mijn input als moeder en als persoon ideeën te delen. 

Naast lid van de OC, bestier ik het huishouden met 3 meiden en ben ik graag creatief bezig. 

Tot ziens bij Sportstuif! 

 

Floor Kooijman

Hallo,

Ik ben Floor Kooijman en lid van de oudercommissie van sportstuif MHCV. Onze 3 kinderen van 8, 6 en 3 jaar oud zitten op basisschool de Hommel en gaan altijd op maandag en dinsdag naar Sportstuif. 
Naast moeder ben ik kinderfysiotherapeut met mijn eigen praktijk in Venray en vanuit deze basis denk ik graag mee over de beleidsvoering en andere zaken op de BSO. 
Ik kan enorm genieten van acrobaten en circus en ben dan ook regelmatig in een park te vinden of ik hang een van mijn kinderen even op de kop, maar voor andere fysieke uitdagingen ben ik ook altijd wel te porren. 
Mocht je suggesties hebben voor de oudercommissie, dan mag je mij altijd aanspreken of op een andere manier contact zoeken.

 



Ons team

Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans Vestigingsmanager
Loes van de Pasch
Loes van de Pasch
Evie Pouwels
Evie Pouwels
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Fleur Bouten
Fleur Bouten
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches