Sport en spel onder begeleiding van HBO geschoolde professionals! Na het succes in Brabant gaat dit vast ook een toppertje worden in Limburg! 

Anne Anne
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Ballorig, 3 op één rij en ninjatikkertje in week 15-2023

Na genoten te hebben van een extra lang paasweekend is het weer tijd om naar school en Sportstuif te gaan! Deze week hebben wij ook weer allerlei leuke activiteiten gedaan. Zo zijn we de week begonnen bij Ballorig met een studiedag, zijn we bij Sportstuif Venray SV op bezoek geweest en hebben we geluncht buiten in het zonnetje. Ben je benieuwd wat wij nog meer hebben gedaan afgelopen week? Lees dan snel verder in onze blog! 

Maandag 10 april
Vandaag waren wij gesloten vanwege tweede paasdag. Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne pasen gehad!🐣 

Dinsdag 11 april
Deze week starten we op dinsdag de week op. Met z'n alle hebben we genoten van het extra lange paasweekend! We zijn de dag begonnen met een studiedag bij Ballorig Venlo. We hebben hier de hele ochtend heel fijn kunnen spelen. Eenmaal terug bij Sportstuif zijn we alle kinderen van school gaan halen en fruit gaan eten. Tijd voor het favoriete moment van de dag, de activiteit. Vandaag had Pedagogisch medewerker Davey twee leuke activiteiten klaar gezet. De eerste activiteit is voor iedereen bekend en worden ze altijd heel enthousiast van, namelijk superbal! Superbal is een soort iemand is hem, niemand is hem, maar dan moet je goed opletten of degene die jou heeft afgegooid ook wordt afgegooid want dan mag jij namelijk weer mee doen! De andere activiteit was drie op één rij. Samen met je team probeerde je zo snel mogelijk drie op één rij te krijgen, maar je tegenstander kon ook je lintjes verplaatsen. Je moest dus goed nadenken én samenwerken met je team! 

  

Woensdag 12 april 
Nadat we alle kinderen hebben opgehaald, zijn we op bezoek gegaan bij Sportstuif Venray SV. Hier hebben we gezellig met zijn allen boterhammen gegeten. Wat hadden we een pech vandaag met het weer, want het bleef maar regenen vandaag. Daarom hebben we de activiteit vandaag binnen gedaan. Pedagogisch medewerker Pim heeft binnen een super moeilijk knikkerparcours uitgezet waardoor we lekker konden knikkeren. Aan de andere kant gingen wij alvast oefenen voor de kinderdisco van vrijdag, we deden namelijk stoelendans! Na de activiteiten was het al snel weer tijd om terug te gaan naar onze eigen locatie, waar er nog lekker verder gespeeld werd. 

  

Donderdag 13 april
Het zonnetje is weer tevoorschijn gekomen vandaag en dat betekent dat we weer lekker naar buiten kunnen met de activiteit. Na het fruit eten zijn we dan ook snel naar buiten gegaan. Pedagogisch medewerker Ted heeft weer een nieuw tikspel bedacht! We speelden namelijk gezellig met de hele groep Ninja tikkertje. Twee ninja tikkers hadden een zwemnoodle om andere kinderen mee af te tikken. Ook waren er nog twee gewone tikkers die kinderen mochten aftikken. Als je was getikt kwam je bij Ted in de rij staan, als er vijf kinderen langs de kant stonden, mocht de eerste weer meedoen. We hebben verschillende potjes gespeeld, want wij hebben natuurlijk heel veel kinderen die en goede ninja tikker zijn! Na de activiteit was er nog genoeg tijd om lekker van het zonnetje te genieten en buiten of binnen te spelen. 

 

Vrijdag 14 april 
De laatste dag van de week is weer aangebroken, tijd om de kinderen op te halen! Nadat we de kinderen hebben opgehaald, was het tijd om lekker buiten in het zonnetje te lunchen. Hierna zijn we met de mooie blauwe auto's de rest van de kinderen op gaan halen. S'avonds stond de kinderdisco bij Sportstuif Venray SV op de planning, dus gingen wij met alle kinderen die kant op om alvast wat voor te bereiden. Ondertussen dat wij aan het voorbereiden waren konden de kinderen lekker spelen, hier hebben ze natuurlijk ander speelgoed en spelletjes als bij ons dus dit is altijd leuk! Er werd vooral veel gemaakt met de loombandjes. We speelde vandaag buiten als eerste het kleuren ren spel. Voor iedereen een bekend spel wat altijd leuk en eerlijk wordt gespeeld. Daarna deden we nog Anne-maria koekkoek. Wat een gezellige middag!

s' Avonds was het tijd voor onze kinderdisco. Alle kinderen die zich hiervoor hadden opgegeven waren van harte welkom van 19:00 tot 20:30. Er werd veel gedanst en gelachen! Ook speelde we de stopdans en was er ranja en wat lekkers voor alle kinderen. Het was een geslaagde avond!

 



Ons team

Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans Vestigingsmanager
Loes van de Pasch
Loes van de Pasch
Evie Pouwels
Evie Pouwels
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Fleur Bouten
Fleur Bouten
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches