Mijn kinderen zitten op BSO Sportstuif in Venray waar ze het erg naar hun zin hebben! Er wordt veel gedaan op gebied van sport & spel en tijdens vakanties en studiedagen worden er leuke activiteiten en uitstapjes georganiseerd. Er is veel nabijheid vanuit de leidsters. Zij zijn echt samen met de kinderen bezig en er is volop aandacht voor iedereen.
Verder is het ook ideaal dat zij flexibele opvang aanbieden aangezien ik wisselden diensten draai. In een woord TOP!

 

Ivette Lucassen Ivette Lucassen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Allesbal, James bond en studiedag in week 20-2023

Wederom een nieuwe week vol met leuke uitstapjes en activiteiten bij Sportstuif Venray MHCV! Benieuwd naar wat we deze week allemaal voor leuks hebben gedaan? Lees dan snel verder!

Maandag 15 mei
De start van weer een nieuwe, zonnige, week. De dag begon vandaag zoals elke andere maandag met de kinderen ophalen. Nadat alle kinderen waren opgehaald was het weer tijd voor het dagelijkse fruitmoment. We proberen er meestal voor te zorgen dat het fruit al gesneden is voordat we de kinderen hebben opgehaald, zodat als we eenmaal compleet zijn, iedereen ook meteen aan tafel kan gaan zitten. Na het fruitmoment is het alweer tijd voor de activiteit. De activiteit van vandaag was allesbal en het James Bond spel. De activiteit allesbal draait, zoals de naam al zegt, om allemaal sporten met een bal. Voetbal, hockey en trefbal. Er zijn twee teams en beide teams staan in een rijtje op de zijlijn. Wanneer er word geroepen; “3 personen hockey”. Dan pakken bij beide teams de eerste drie in het rijtje een hockeystick en gaan een potje hockey spelen. Wanneer er wordt gescoord, gaat iedereen weer terug in het rijtje staan en wordt er geroepen wat het volgende potje gaat zijn. Het James Bond spel is voor de meeste kinderen al een bekende activiteit. Hij stond in het teken van de nerfguns. En wanneer de kinderen het woord nerfguns horen zijn ze meestal al razend enthousiast, en dan weten ze nog geeneens wat we met die nerfguns gaan doen.. Vandaag waren de kinderen omgetoverd tot James Bond, niet voor alle kinderen een bekende naam maar als we uitlegde wie James Bond is en wat hij doet werden ze al snel enthousiast. We hadden een parcourtje afgelegd en tegenover dat parcourtje, achter de lijn, moesten de kinderen zich opstellen met hun nerfgun. De pijltjes lagen voor het rapen en de James Bond maakte zich klaar. Want de James Bond mocht het parcourtje gaan afleggen, maar wel zonder geraakt te worden natuurlijk! De kinderen vonden het erg leuk en deden dus ook lekker enthousiast mee allemaal. Na de activiteit hebben we de nerfguns weer opgeruimd en hebben de kinderen nog lekker vrij gespeeld tot ze weer opgehaald werden.

 

 

Dindag 16 mei
Vandaag hadden we weer een gezamenlijke activiteit met de hele groep, namelijk Levend Stratego. Dit is een spel waarbij er twee groepen worden gemaakt en beide groepen krijgen een vlag mee. Deze moesten ze beide apart van elkaar verstoppen, de ene groep aan de ene kant van het gebouw en de andere groep aan de andere kant van het gebouw. Als dat was gelukt kreeg iedereen een kaartje met een dier erop. Op elk kaartje staat ook welke andere dieren je kunt verslaan met dat kaartje. De bedoeling is dat de kinderen elkaar gaan tikken en dan gaan kijken op hun kaartjes wie de ander verslaat. Als je het kaartje had verloren mocht je bij je eigen teamcaptain weer een nieuw kaartje halen. Ondertussen moest er natuurlijk ook naar de vlag gezocht worden, want het uiteindelijke doel is dat de vlag van de tegenpartij gevonden word! De kinderen vinden dit altijd een erg leuk spel en doen dan ook altijd lekker enthousiast mee. Dit hebben we dan ook twee potjes gespeeld en daarna kon iedereen nog vrij spelen tot ze weer werden opgehaald om naar huis te gaan.

  

 

Woensdag 17 mei
Vandaag heeft de Hommel een studiedag. Op studiedagen zijn wij geopend van 7:30 tot 18:30. We zijn vanochtend gaan spelen bij Ballorig in Venlo. Hier is van alles te beleven. Er zijn grote klimrekken, glijbanen, springkussens en nog veel meer te gekke dingen om mee te spelen. Hier hebben wij de hele ochtend gespeeld tot dat het tijd was om de andere kinderen uit school op te halen. Bij Sportstuif Venray SV hebben wij brood gegeten. Na het ophalen van de kinderen zijn we meteen door gereden naar speeltuin Vlakwater waar we gezamelijk fruit gegeten hebben en de hele middag lekker gespeeld!  

  

 

Donderdag 18 mei
Vandaag waren wij gesloten vanwege Hemelvaart. Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne Hemelvaart gehad!

Vrijdag 19 mei
De meeste basisscholen in Venray hebben vandaag een studiedag, dat betekent dat wij vandaag de hele dag open zijn! De kinderen werden in de ochtend allemaal al gebracht. Het was heerlijk weer dus we zijn meteen met iedereen naar buiten gegaan om lekker buiten in het zonnetje te spelen. De badmintonrackets werden er bij gepakt, hier werd mee overgeslagen en gekeken wie de shuttle het verste kon slaan. Na het badmintonnen en buiten spelen was het rond de middag tijd voor de lunch. De lunch smaakt altijd goed na zo lekker buiten gespeeld te hebben. Toen alle boterhammen op waren zijn we in de auto gestapt en zijn we naar de speeltuin gegaan! Voordat iedereen kon gaan spelen moesten we eerst allemaal goed ingesmeerd worden want het zonnetje scheen nog steeds en het was heerlijk weer. We hebben de rest van de middag doorgebracht in de speeltuin en zo hebben we deze week bij Sportstuif ook weer leuk afgesloten! Tot volgende week bij Sportstuif!



Ons team

Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans Vestigingsmanager
Loes van de Pasch
Loes van de Pasch
Evie Pouwels
Evie Pouwels
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Fleur Bouten
Fleur Bouten
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches