Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Masker knutselen, stoelendans, wafels versieren, pionnen roof, estafettes, pizza, bios --- week 1

Dinsdag 2 januari

Vandaag was een regenachtige maar gezellige dag! Veel kinderen waren er al vroeg dus we hebben de ochtend gevuld met leuke spelletjes, kleurplaten en tekenen.
Daarna hebben we met zijn allen fruit gegeten, goed gedronken en zijn we aan de slag gegaan met de eerste activiteit! Een eigen masker knutselen! Alle kinderen hebben een masker gemaakt wat zij zelf mooi vonden, door te tekenen, knippen en uiteindelijk te versieren met verf. Een groot succes!
Door de regen zijn we lekker binnen gebleven, en hebben er een paar bikkels toch even gevoetbald en tennis gespeeld toen het een beetje droog was.
Na de boterhammen zijn we met zijn allen gezellig de stoelendans gaan doen als tweede activiteit, gevolgd door verstoppertje door de hele kantine!
Toen het even droog was konden we gelukkig ook buiten nog even tikkertje spelen. Na het vele rennen en spelen was het alweer tijd voor wat fruit, en hebben we de middag afgesloten met een mini-bioscoop.
Een leuke dag dus!
 

Woensdag 3 januari

Vandaag was weer een gezellige dag. Het weer zat helaas nog steeds niet helemaal mee. Daarom begonnen we de dag met wafels versieren.
Dit vonden alle kinderen natuurlijk super lekker. Sportstuif dsc kwam ons gezellig gezelschap houden. Tussen de buien door gingen we lekker pionnen roof spelen en tikkertje.
Toen gingen we lekker met zijn alle lunchen, en na de lunch hebben we verschillende leuke spelletjes binnen gedaan, zoals de vloer is lava en een aantal leuke estafettes.
Daarna was het tijd voor verstoppertje, ook dat kun je natuurlijk fantastisch binnen doen! In de namiddag hebben we nog lekker fruit gegeten en nog wat potjes tafel voetbal gespeeld.
Toen zijn we in onze heerlijke zitzakken geploft want de vakanties zijn lange dagen dus we hebben de dag afgesloten met een leuke film.
 

Donderdag 4 januari

Het is alweer donderdag en dat betekend een drukke dag. Er kwam vandaag een gezellig groot groepje kinderen naar de bso.
We begonnen de dag met heerlijk gevulde bordjes met fruit. En er stonden vandaag leuke dingen op het programma. In de ochtend zijn we vogelhuisjes en make up doosjes gaan versieren.
Dit vonden de kinderen allemaal super leuk. En dit was ook fijn vanwege het slechte weer. Tussen de buien door hebben we nog fijn wat buiten gespeeld en toen was het alweer tijd voor de lunch, na de heerlijke boterhammen zijn we fijn buiten gaan spelen. De grote kinderen speelden het jachtseizoen en de kleintjes speelden verstoppertje. In de middag gingen we onze eigen pizza broodjes maken.
Alle kinderen mochten hun broodjes zelf beleggen met het beleg wat ze lekker vinden! Dit vonden de kinderen super leuk en vooral ook onwijs lekker om te doen.
Daarna was het eindelijk een keer droog en zijn we naar het basketbal veldje gewandeld om nog even lekker te bewegen! Het was weer een onwijs gezellige dag, en morgen staat alweer de laatste vakantie dag op de planning.
Wat gaat de tijd toch snel!
 

Vrijdag 5 januari

Vandaag was het een lekker rustig dagje. Maar wel een dag met een leuke volle planning. Al vroeg vertrokken we naar de bioscoop voor een leuke film, namelijk Marsha en de beer. Het was voor alle kindjes de eerste keer in de bioscoop en ze vonden het geweldig! Daarna gingen we de auto in , en gingen we gezellig spelen bij Sportstuif Eindhoven Strijp. We hebben daar fijn mee hutten gebouwd, gedanst en daarna lekker samen met de kindjes geluncht! Daarna was het tijd voor verschillende leuke bordspelletjes en als afsluiter van de dag hebben we lekker appelflappen gebakken! Toen zijn we weer terug naar onze eigen locatie gegaan om de dag af te sluiten met een potje memorie toen alle papa’s en mama’s alweer kwamen!
Fijn weekend en tot volgende week!
 



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach