Mijn dochter wilde heel graag naar de Sportstuif toe, eerste instantie omdat haar vriendinnetje ook naar de Sportstuif is gegaan.
Geen moment spijt gehad. Ze werd onwijs warm ontvangen door de leiding. Selena heeft het er onwijs naar der zin en gaat altijd met plezier naar de sportstuif. De leiding zijn ontzettend lief en open. Hun geven Selena een fijn gevoel van welkom en aandacht. Sportstuif is echt een aanrader voor elk kindje jong of oud. 🙏🏻

Genne Genne
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pim Verouden

“Sporten op maat, is wat voor iedereen gaat!”

Mijn naam is Pim Verouden geboren in Veldhoven. Sinds maart ’20 ben ik de nieuwe pedagogische medewerker bij Sportstuif! Sport met kinderen en het onderwijs heb ik altijd al interessant gevonden. Hierdoor ben ik de ALO gaan doen op Fontys Sporthogeschool en heb deze met veel plezier afgerond.  

Ik vind het belangrijk dat kinderen in alle soorten en maten plezier ervaren in bewegen en dat zij op hun eigen manier mee kunnen doen. Naast de BSO’s van Sportstuif ben ik dan ook te vinden als buurtsportcoach voor Leef!.

Je kunt me blij maken met alle sporten, je hoeft het alleen maar te vragen. Maar als het er echt op aan komt vind ik voetballen nog wel het leukst en doe dat dan zelf ook bij RKVVO.

Ik zie je zo, op de BSO!

 

Ons team

Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers
Sander van Schagen
Sander van Schagen
Mike van Bragt
Mike van Bragt
Pim Verouden
Pim Verouden
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Martine Sanders
Martine Sanders
Desiree Bogers
Desiree Bogers

Contact

Sportstuif Veldhoven
Korze 86
5504 MK Veldhoven

T 06-49015813
E info@sportstuif.nl