Flexibel, kleinschalig, sportief, prettige communicatie 👍

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Nieuws

Activiteiten bij Sportstuif in week 2 - 2021

Welkom bij weer een nieuwe blog van Sportstuif Veldhoven! Vandaag bespreken we wat we allemaal voor leuke activiteiten hebben gedaan op onze BSO in week 2! Lees je mee? We zijn naar de bossen geweest, hebben gehockeyd, gevoetbald en nog veel meer!

Lees verder...

Activiteiten tijdens de noodopvang in week 1 - 2021

Hey lezers! Tof dat je ook nu weer een kijkje neemt bij onze nieuwe blog. Allereerst willen we je een gelukkig nieuw jaar toe wensen. Hopelijk kunnen we er met z'n allen een knallend en sportief jaar van maken. We kijken er naar uit om alle kinderen van Sportstuif weer te zien en lekker samen op het veld leuke spelletjes te doen! Ook hopen we weer veel nieuwe kinderen mogen te verwelkomen bij Sportstuif!

Lees verder...

Flexibiliteit bij Sportstuif! Week 52 - 2020

Wist u dat Sportstuif Veldhoven een grote mate van flexibiliteit heeft als het gaat om ruiluren-inzet? Elke dag hebben wij voldoende plekken vrij voor kinderen om lekker te komen sporten en spelen! Mocht uw kind bijvoorbeeld de donderdag als vaste opvangdag hebben, maar u heeft een keer opvang nodig op maandag, geen probleem! We denken graag met u mee

Lees verder...

Gratis noodopvang bij Sportstuif Veldhoven! Week 51 -2020

Helaas gaan we voor de tweede keer dit jaar in een lockdown. Voor onze BSO Sportstuif betekent dit dat we de reguliere opvang ook moeten sluiten. Uiteraard zijn we er ook dit keer weer om noodopvang te verzorgen in de gemeente Veldhoven.

Lees verder...

De activiteiten bij Sportstuif in week 50 - 2020

Hallo allemaal, wat leuk dat jullie weer mee lezen met een nieuwe blog! Het was weer een gezellige en sportieve week bij BSO Sportstuif!

Lees verder...

De sinterklaasweek van Sportstuif was super gaaf! Week 49 - 2020

Al weken merk je bij de kinderen dat het allemaal een beetje spannend is rondom Sinterklaas. Iedereen is lekker enthousiast en kan niet wachten tot het zo ver is! Zoals jullie hebben gelezen in onze vorige blog hebben de kinderen hun schoen mogen zetten bij Sportstuif.

Lees verder...

Pepernoten bakken, Sinterklaas tikkertje, schoentjes zetten en nog veel meer in week 48!

Hallo papa's, mama's en kinderen! Vanaf deze week gaan we wekelijks een leuke blog voor jullie schrijven, zodat jullie mee kunnen kijken met de activiteiten van onze BSO in Veldhoven! Hoe leuk is dat? Deze week blikken we terug op Sinterklaas tikkertje, het zetten van de schoen, pepernoten bakken en nog veel meer! Wat hebben we toch weer een fijne week gehad bij Sportstuif Veldhoven!

Lees verder...

Herfstvakantie bij Sportstuif Veldhoven

Wat kijken we toch weer terug op een leuke herfstvakantie bij Sportstuif Veldhoven.

Lees verder...

Samen bij Sportstuif

Wat is er voor kinderen nou leuker om zich na school lekker uit te kunnen leven door middel van sport en spel? Sportieve Naschoolse Opvang Sportstuif wil bijdragen aan een gezonde en actieve basisschooljeugd in gemeente Veldhoven!

Lees verder...

De scholen zijn weer begonnen!

Wat hebben we genoten van de zomervakantie bij Sportstuif. Deze staan altijd bekend om dagen vol sport, spel, plezier en heel veel uitstapjes.

Lees verder...

Sportstuif is weer klaar voor een zomervakantie vol avontuur!

Na weer een aantal weken school staat de zomervakantie voor de deur. De zomervakantie staat bij Sportstuif Veldhoven altijd bekend om weken vol plezier en leuke activiteiten!

Lees verder...

We mogen weer aan de slag bij Sportstuif!

We mogen weer! Eindelijk mogen we de kinderen vanuit Sportstuif Veldhoven weer uit school gaan halen. De afgelopen tijd hebben we bij Sportstuif in Veldhoven een aantal keren noodopvang verzorgd voor kinderen van ouders met vitale beroepen. Hierdoor hebben we gelukkig nog met een aantal kinderen lekker kunnen sporten en spelen!

Lees verder...

Lieve kindjes van de BSO

Al even geen Sportstuif, lekker sporten of lol,

Al even geen knuffel of een aai over de bol.

Al even geen busjes die jullie op komen halen,

Geen fruitmoment of gesprekken over jullie spannende verhalen.

Lees verder...

Wij missen de kinderen!

Wat een bijzondere situatie!
Wij vinden het belangrijk dat iedereen blijft bewegen en we willen de kinderen hierin stimuleren. 

Lees verder...

Carnavalsvakantie bij Sportstuif Veldhoven

We kijken weer terug op een sportieve leuke vakantie bij Spotstuif Veldhoven. Wat hebben we toch veel gave activiteiten gedaan met de kinderen bij de BSO!

Lees verder...

FLEXIBILITEIT bij Sportstuif!

Wist u dat Sportstuif Veldhoven een grote mate van flexibiliteit heeft als het gaat om ruiluren-inzet?

 

Lees verder...

Sinterklaas bij Sportstuif Veldhoven

Na het maken van de verlanglijstjes, het knutselen van schoentjes en het maken van tekeningen en brieven voor Sinterklaas, was het dan deze week eindelijk zo ver. De Sinterklaasweek bij naschoolse opvang Sportstuif! Iedere dag bij de BSO stond in het teken van Sint en Piet. De geknutselde schoentjes zijn heerlijk gevuld met chocoladeletters. Van Sint en piet mochten de kinderen al lekker snoepen. Er ging geen letter heel mee naar huis….

Lees verder...

Sportstuif sportdag

Maandag 18 oktober was het zover; de eerste Sportstuif sportdag. Sportstuif biedt elke dag sportieve activiteiten aan en vindt het belangrijk dat kinderen na school lekker kunnen sporten en bewegen. Vanuit dit speerpunt is het idee gekomen om een sportdag te organiseren met alle vijf de vestigingen van Sportstuif.

Lees verder...

Week van de opvoeding

Het doel van buitenschoolse opvang Sportstuif is onder andere om kinderen sportieve naschoolse opvang aan te bieden, waarin kinderen leren samen te spelen, leren omgaan met winst en verlies, leren omgaan met andere kinderen (in competitief verband), leren omgaan met emoties en leren om te gaan met materiaal.

Lees verder...
 


Media

Ons team

Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers
Sander van Schagen
Sander van Schagen
Mike van Bragt
Mike van Bragt
Pim Verouden
Pim Verouden
Wesley van den Boomen
Wesley van den Boomen
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Shauny Regli
Shauny Regli

Contact

Sportstuif Veldhoven
Korze 86
5504 MK Veldhoven

T 06-49015813
E info@sportstuif.nl