Sportstuif is TOP! Onze dochter maakt kennis met tal van sporten. Zij leert omgaan met verliezen. Actief en met elkaar buiten spelen en sporten is het devies, maar binnen spelletjes doen kan zeker ook. En als je kindje even alleen iets voor zichzelf wil tekenen of knutselen dan is daarvoor ook alle ruimte. Kortom, voor elk wat wils! Verder, zorgzame begeleiding, fijne ophaalservice en maatwerk voor iedereen. En bij het ophalen altijd even een fijne terugkoppeling van de middag. AANRADER!!!

Ton Ton
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Mickey Jans

"Sporten, spelen, leren en ontdekken, doet iedereen op zijn eigen manier"

Hoi allemaal!

Mijn naam is Mickey Jans en ik woon in Uden. Ik heb de opleiding HBO Sportkunde afgerond en heb daarbij veel mogen leren over beweging, voeding en gezondheid in alle opzichten. Daarnaast heb ik ook de opleiding Sport en Bewegingsagoog afgerond in 2017.

Ik ben sinds september 2021, vijf dagen in de week bij Sportstuif Veldhoven te vinden als vestigingsmanager en zal daar enthousiast zorgen voor sportieve activiteiten. Via een uitdagende, speelse en creatieve wijze wil ik graag mijn enthousiasme voor sport, overbrengen naar de kinderen.

Ik hoop jullie snel te zien bij Sportstuif voor een sportieve en gezellige middag!

 

Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches