Heerlijk buitenspelen, binnen knutselen of sporten! Leuke vlotte en sportieve begeleiders. Kinderen vermaken zich hier super!!

Maaike Maaike
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Wij missen de kinderen!

Wat een bijzondere situatie!

Nooit gedacht dat ook wij zoiets zouden gaan meemaken, het Corona-virus. Op dit moment is het erg rustig op onze buitenschoolse opvang Sportstuif.  De opvang is alleen geopend voor kinderen met ouders die een cruciaal beroep uitoefenen. Natuurlijk staan wij klaar voor deze ouders! Wij denken mee en willen graag helpen waar nodig! Iedereen is belangrijk! 

Ondanks dat de kinderopvang (nagenoeg) gesloten is, zijn we op de achtergrond druk bezig. Van het ontwikkelen van nieuw sportaanbod, zomerkampen tot speurtochten wij hebben nog vanalles te doen! Daarnaast zijn onze buurtsportcoaches 'Play Challenges' aan het ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen blijft bewegen en we willen ze door dit soort filmpjes stimuleren. Daarnaast kunnen ze ook elkaar motiveren door deze te delen met vrienden/familie etc. 

Deze filmpjes zijn te zien op onze Facebook- en Instagrampagina. Doe vooral mee en daag je vriendjes, vriendinnetjes, mama, papa, broertjes en zusjes uit!

https://www.facebook.com/sportstuifveldhoven/
https://www.instagram.com/sportstuifveldhoven/

We hopen natuurlijk dat we iedereen snel weer mogen begroeten bij Sportstuif! Tot ziens!



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches