De kinderen vinden het er super, lekker actief bezig zijn maar ook voldoende ruimte om binnen hutten te bouwen en te kleuren/knutselen. Zeker een aanrader!

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Teambal, raak & haal, knutselen - Week 42 2022

Hoi allemaal! Deze week weer een nieuwe blog van onze activiteiten van afgelopen week! In week 42 van maandag 17 oktober tot en met vrijdag 21 oktober hebben we weer tal van leuke activiteiten gedaan. De kinderen hebben onder andere: teambal, mijnenveger en trefbal gespeeld. Lees je mee wat we nog meer allemaal hebben gedaan?

Maandag 17 oktober
We zijn deze week begonnen met een super leuke activiteit. We hebben dit in drie groepen gespeeld, jong en oud door elkaar, zodat iedereen elkaar kon helpen. Het spel van vandaag was mijnenveger! Middels pionnetjes was het de bedoeling de overkant te bereiken, zonder op een mijn te gaan staan. Stond je op een pionnetje wat een mijn was? Dan was je af en moest je achteraan sluiten. Zo waren alle kinderen heel aandachtig betrokken, omdat je zowel op moest letten als het jouw beurt was en als je niet aan de beurt was door te kijken welke pionnetjes mijnen waren.

Dinsdag 18 oktober
Vandaag stond onze brandoefening op het programma. De kinderen waren allemaal goed voorbereid en wisten allemaal goed wat ze moesten doen. Het was dus een geslaagde oefening! Na de oefening hebben we in het heerlijke herfstzonnetje leuke spelletjes gedaan. De jongere kinderen hebben raak & haal gespeeld en de oudere kinderen hebben poortjes trefbal en raak & haal gespeeld. Iedereen deed super fanatiek mee en daarna zaten we allemaal met lekker rode koppies aan de ranja en een lekkere koek als beloning.

Woensdag 19 oktober
Vandaag waren de kinderen lekker zelfstandig aan het spelen, zowel binnen met de lego en het poppenhuis als buiten in de speeltuin en het hockeyveld. We hebben vandaag teambal gespeeld. De kinderen waren verdeeld over teams. Per team moest je de bal 10x overgooien en dan kreeg je een punt. Het andere team probeerde de bal natuurlijk te onderscheppen. Het was erg leuk en het ging goed. Daarna hebben we nog lekker buiten gespeeld.

Donderdag 20 oktober
Vandaag hebben we iemand is hem, niemand is hem gespeeld. Alle kinderen moesten verspreid over het veld gaan staan. De bal werd in de groep gegooid en degene die hem oppakt mocht proberen iemand anders af te gooien. Verder hebben we ook heel veel geknutseld vandaag. Zo hebben we leuke herfst knutsels gemaakt. Zo hebben we herfstbomen met crêpepapier gemaakt met onze handen als boomstam. Zo zijn alle kinderen lekker creatief en sportief bezig geweest.

Vrijdag 21 oktober
Vandaag is het alweer de laatste dag van deze week en ook meteen de laatste schooldag voor de vakantie! Vandaag hebben we natuurlijk alleen maar leuke dingen gedaan. We waren vandaag maar met een klein groepje, dus hebben lekker veel kunnen spelen. We zijn allemaal begonnen met herfst/ Halloween knutselwerkjes. Zo zijn er spookjes gemaakt en mooi gekleurde spinnenwebben met spinnetjes. Ook hebben we nog Picco gespeeld om de vakantie goed te beginnen!Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches