Onze kinderen hebben het hier erg naar hun! Lekker buiten spelen en sporten na een hele dag op school te hebben gezeten.

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sinterklaas tikkertje, Pieten speurtocht en meer - Week 48 2022

Hoi allemaal! Volgende week maandag is het alweer pakjesavond en dus staat deze week in het teken van Pietenpret. Elke dag hebben we leuke spellen en activiteiten binnen het Sinterklaasthema gedaan. Lees je mee wat we afgelopen week allemaal hebben gedaan?

Maandag 28 november
Vandaag is onze week vol Pietenpret gestart. Sint en zijn Pieten zijn langs geweest bij Sportstuif want onze tasje die de kinderen vorige week hebben gemaakt zijn allemaal gevuld met een heerlijke chocoladeletter! Ook waren er twee cadeautjes en een brief achtergelaten. Hierin stond een opdracht voor de kinderen. Namelijk: Een Pietenparcours afleggen. Wanneer de kinderen dit goed uitgevoerd hadden, mochten ze de cadeautjes uitpakken. We hebben een grote doos Lego en een zak vol dinosaurussen gekregen om lekker bij de BSO mee te spelen.

Dinsdag 29 november
Een heerlijke drukke dag vandaag op onze BSO. Er was vandaag weer een brief van de Sint, met een zak vol cadeautjes en gevulde Pieten tasjes. Vandaag moesten we allemaal een mooie tekening of knutselwerk maken voor Sinterklaas. Alle knutselwerken hebben we aan een lijn opgehangen, zodat Sinterklaas ze allemaal kan bekijken. Hierna hebben we gezellig samen het WK gekeken, chips gegeten en gespeeld met de lego, kapla en het tafelvoetbalspel.

Woensdag 30 november
Vandaag was Rommelpiet langs geweest en had de hele BSO op zijn kop gezet terwijl wij alle kinderen waren ophalen. Ook was er weer een zak met cadeautjes en een brief van Puzzelpiet. De kinderen moesten vandaag 4 puzzels oplossen in groepjes. Hierna mochten we weer super leuke cadeautjes uitpakken. Vandaag hebben we spulletjes en poppetjes gekregen voor ons poppenhuis en boerderijdieren om mee te spelen. Om de middag sportief af te sluiten, zijn we met zijn allen in de dome gaan spelen en voetballen.

Donderdag 1 december
Deze keer was Speurpiet bij ons langs geweest. We moesten met zijn alleen een foto speurtocht doen en telkens een nieuwe aanwijzing zoeken om zo de cadeaus te vinden die Sinterklaas en Speurpiet voor ons hadden achtergelaten vandaag. Na een leuke speurtocht hebben we de cadeaus gevonden in de spellenkast. Vandaag zijn we weer flink verwend met voetballen en een sjoelbak!

Vrijdag 2 december
Ook de laatste dag van deze week heeft Sportpiet nog een gaatje gevonden in zijn drukke schema om bij onze BSO langs te komen. Vandaag stonden er twee spellen op de planning. Namelijk Sinterklaas-staf-tikkertje en het Fluisterpieten-spel. Nadat we dit met alle kindjes hebben gespeeld stond er een grote zak met cadeautjes te wachten. Vandaag hebben we trefballen, basketballen, springtouwen en een leuk spel gekregen om op de BSO mee te spelen.

Sinterklaas en Pieten, super bedankt voor alle leuke cadeautjes! Hier hebben wij weer veel speelplezier van.Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches