Mijn kinderen gaan al langere tijd met heel veel plezier naar Sportstuif.

Ze kunnen er lekker buiten spelen, sporten, spelletjes spelen, knutselen en vooral Picoo is favoriet bij mijn zoontjes!

Voorheen gingen mijn kinderen naar een gewoon kdv, ze hadden het niet naar hun zin. Ik ben blij dat we Sportstuif gevonden hebben en overgestapt zijn.

Over de begeleiding, pedagogisch medewerkers ben ik dan ook erg te spreken.
Ze kunnen zich goed inleven in de kinderen en ons als ouder. Ze zijn sportief, enthousiast en werken oplossingsgericht waar nodig. Je wordt goed te woord gestaan bij het ophalen van je kind en ze nemen echt de tijd voor je!

Mijn kinderen worden met een Sportstuif busje op school opgehaald en daarmee naar de BSO locatie vervoerd.

Ik vind het ook altijd erg leuk als ik weer leuke foto’s of filmpjes van de kinderen ontvang onder mijn werktijd!

Ook wanneer je kind op sommige momenten net wat meer aandacht nodig heeft, weten de medewerkers van Sportstuif hier goed mee om te gaan!

Ik raad door mijn eigen ervaringen Sportstuif aan iedereen aan! 👍👍👍

Lindsey Smolders Lindsey Smolders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sinterklaas bij Sportstuif Veldhoven

Na het maken van de verlanglijstjes, het knutselen van schoentjes en het maken van tekeningen en brieven voor Sinterklaas, was het dan deze week eindelijk zo ver. De Sinterklaasweek bij naschoolse opvang Sportstuif! Iedere dag bij de BSO stond in het teken van Sint en Piet. De geknutselde schoentjes zijn heerlijk gevuld met chocoladeletters. Van Sint en piet mochten de kinderen al lekker snoepen. Er ging geen letter heel mee naar huis….

Er werd bij Sportstuif Veldhoven fanatiek gesport en gespeeld. Er waren verschillende pieten spelletjes te doen! Zo was er bijvoorbeeld een estafette waarbij de kinderen zo snel mogelijk een pietje in elkaar moesten zetten. Teamwork was daarbij erg belangrijk. Ook speelden we tikspellen waar Sinterklaasvragen aan waren gekoppeld. Als je getikt was, kreeg je een vraag over Sinterklaas. Als de vraag goed was, mocht je weer lekker mee rennen over het Sportstuif terrein.

Sint en piet vergeten buitenschoolse opvang Sportstuif nooit als het om cadeautjes gaat. Er werden speurtochten gedaan en Sinterklaas had een brief voor ons geschreven met instructies om de cadeaus te vinden. We kregen heel veel nieuwe knutselspullen en gave bordspelletjes voor jong en oud. Wat hebben de kinderen toch genoten!

Kortom, het was een super Sinterklaasweek bij Sportstuif Veldhoven. Ben je benieuwd naar een filmpje van onze activiteiten? Bekijk deze dan hier!



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches