Onze zoon gaat met veel plezier naar deze BSO! Ze doen veel leuke activiteiten en zijn lekker actief bezig. Ondertussen leren ze allerlei soorten sporten kennen en kunnen later en bewuste keuze maken welke sport ze aanspreekt. Maar ook is er ruimte om rustig wat te knutselen of een spelletje te doen. Maar de insteek is iets actief en lekker buiten. En dat spreekt ons erg aan. Verder is de leiding enthousiast, vriendelijk en professioneel en denken mee waar kan. Kortom echt een aanrader!

Connie Connie
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Oudercommissie

Sinds kort is er bij Sportstuif Basko een oudercommissie actief. In Nederland is elk kindercentrum verplicht een oudercommissie te hebben. Het doel van een oudercommissie is om in samenwerking met de organisatie de kwaliteit van de opvang te behouden en verbeteren.

Een oudercommissie adviseert de opvangorganisatie gevraagd en ongevraagd over de adviesonderwerpen die in de Wet kinderopvang zijn vastgelegd. Tijdens vergaderingen worden adviesaanvragen van de opvangorganisatie behandeld en worden adviezen geformuleerd.

Wij zijn een vertegenwoordiging voor alle ouders, dus mocht je een vraag hebben of ergens over willen sparren, spreek ons dan gerust aan bij Sportstuif of stuur ons een e-mail op ocsportstuif.basko@gmail.com. Via de nieuwsbrief zullen we jullie op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen.

Hieronder stellen we onszelf even persoonlijk voor.

Hallo allemaal! Mijn naam is Margot Vermeulen en ik ben onlangs gestart bij de oudercommissie in de rol van voorzitter. Ik heb 3 kinderen waarvan de oudste 2 (Maud en Guus) op maandag, dinsdag en donderdag naar Sportstuif gaan. In het dagelijks leven werk ik als Organizational Change Manager bij ASML. Ik ben getrouwd met Okke en wij wonen sinds 4 jaar in Meerveldhoven. Naast mijn gezin en mijn werk besteed ik graag tijd aan klussen aan huis, mijn moestuin, bordspelletjes spelen en in stilte een boek lezen 😉

Voordat mijn kinderen naar Sportstuif gingen ben ik eerder actief geweest in de oudercommissies van de BSO en het kinderdagverblijf. Ik vind het erg belangrijk dat er een oudervertegenwoordiging is die meedenkt over de aanpak en het beleid van de kinderopvang. Als lid van de oudercommissie wil ik mij er voor inzetten dat de belangen van alle ouders en kinderen behartigd worden.

Hallo! Mijn naam is Olja Petkovic en sinds kort lid van de oudercommissie bij Sportstuif. Samen met mijn partner Jeroen en zoontje James wonen wij met plezier in de wijk Cobbeek. In het dagelijks leven werk ik als Project Specialist voor diverse klanten bij een logistieke dienstverlener. Wanneer we vrij zijn, vinden wij het leuk om altijd actief te zijn. Van voetballen, tot sleutelen in de garage, (kinder)theatervoorstellingen bezoeken, zwemmen, bakken, sociale activiteiten en alles daar tussen.  

Ik vind het belangrijk om als oudercommissie lid betrokken te zijn bij de organisatie, om met Sportstuif mee te kunnen denken en de belangen van ouders en kind te behartigen bij de kwaliteit en inhoud die ze onze kinderen aanbieden. Op de maandagen en donderdagen is de kans aanwezig dat je mij tegen het lijf gaat lopen. Wanneer je vragen, ideeën of opmerkingen hebt, die we als oudercommissie kunnen oppakken, dan horen wij dat graag!

Hoi allemaal!

Mijn naam is Joyce Musters en evenals de andere dames onlangs aangesloten als lid van de oudercommissie binnen Sportstuif. Sinds de zomer van 2018 ben ik, samen met mijn gezin, woonachting in Veldhoven-Dorp. Ons gezin bestaat uit mijn partner Tim en onze 2 zonen Boaz en Odin. Boaz zit al bij de Sportstuif en Odin volgt over ‘n half jaar.

In het dagelijks leven werk ik als leidinggevende op het laboratorium binnen het ziekenhuis in Tilburg (ETZ). In onze vrije tijd spenderen we veel tijd met de kids in de natuur, pikken we met regelmaat een concert of terrasje mee, houden van sporten en gezelligheid met vrienden en familie.

Als lid van de oudercommissie wil ik graag betrokken zijn bij deze organisatie. Het geeft een goed gevoel om mee te kunnen denken en praten over de invulling en kwaliteit binnen Sportstuif; een organisatie waar je kind buiten de schooltijden actief is.

Hoi Iedereen!

Er is gevraagd of ik mezelf even kan voorstellen voor de nieuwsbrief. Ik ben Pien Veldmeijer en 34 jaar oud. Nu 5 jaar moeder van een tweeling Levi en Noah. Zij zitten beide op de Meerhoef in Veldhoven en gaan 2 keer per week met heel veel plezier naar Sportstuif. Ik ben getrouwd met Pascal Veldmeijer en wij wonen nu 4 jaar in Meerveldhoven. Mijn Hobby’s zijn wandelen met de hond, spelletjes spelen met de kids, en lekker opstap gaan met mijn vriendinnen.

Ik ben nu een jaar afgestudeerd als clientbegeleider bij Lunet in de gehandicaptenzorg en werk op een dagbesteding voor jongeren met gedragsproblemen en autisme.
Na mijn afstuderen meer tijd gekregen om met de jongens weer van alles te doen. Maar ook om in de oudercommissie van Sportstuif te zitten.
Ik vind het belangrijk dat ik mee kan denken in de aanpak van het beleid van Sportstuif en mee kan denken in de creativiteit.Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches