Een fijne sportieve plek waar kinderen op hun eigen niveau met bewegen bezig kunnen zijn. De enthousiaste medewerkers zorgen dat alle kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Dennis Dennis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Nieuwjaarsborrel, rupsbal en slingertikkertje - Week 2 2023

Hoi allemaal! De eerste week na de vakantie zit er weer op. Helaas zat het weer deze week niet helemaal mee, maar dat heeft ons niet weerhouden van allerlei leuke activiteiten. We hebben onder andere een Nieuwjaarswandeling gelopen en rupsbal en slingertikkertje gespeeld. Lees je mee wat we afgelopen week allemaal hebben gedaan?

Maandag 9 januari
De eerste schooldag zit er weer op! We beginnen ook weer vol energie op de BSO. Vandaag hebben we lekker veel buiten gespeeld en met de lego en blokken gespeeld. Hierna zijn we de dome ingedoken om een leuke activiteit te doen. De activiteit van vandaag was de kaarten estafette. Een leuk estafette spel waarbij de kinderen in teams zo snel mogelijk hun stok kaarten compleet moesten maken. We hebben deze dag afgesloten met een Nieuwjaarsborrel. Voor alle kinderen en hun ouders was er een lekker glaasje kinderchampagne!

Dinsdag 10 januari
Deze tweede dag van de week is alweer van start. Vandaag zijn we met lekker veel kinderen, dus volop plezier op de BSO. Vandaag is er veel verstoppertje en tafelvoetbal gespeeld. We zijn lekker sportief bezig geweest met Rupsbal en “Schipper mag ik overvaren?” Rupsbal is een leuke, eenvoudige vorm van slagbal, waarbij de kinderen in twee teams tegen elkaar strijden. We hebben afgesloten met een tikspel.

Woensdag 11 januari
Vanmiddag hebben wij een extra leuke activiteit gepland. We hebben namelijk een super leuke Nieuwjaarswandeling gelopen aan de hand van foto’s. Halverwege was er een lekker bekertje ranja en op het einde was er warme chocomel of kinderchampagne! Tijdens deze wandeling kwamen de kinderen van Rood-Wit en Valkenswaard ons ook vergezellen. Ook waren er een aantal ouders met hun kinderen die de wandeling mee hebben gelopen. Een hoop gezelligheid op de woensdagmiddag!

Donderdag 12 januari
Een leuke middag met veel kindjes op de BSO. Helaas was het vandaag erg regenachtig en geen moment droog geweest. Gelukkig konden we wederom gebruik maken van de dome om lekker in te kunnen spelen en de activiteit te kunnen doen. Vandaag stond trefbal op het programma. De kinderen moesten elkaar proberen af te gooien met een zachte foambal. Als je af was, mocht je om het vak van het andere team gaan staan om ze zo alsnog af te kunnen gooien! We hebben vandaag afgesloten met slingertikkertje. Als je getikt bent geef je de tikker een hand en proberen de kinderen samen andere kinderen te tikken. Bij 3 of meer kinderen wordt de slinger weer gesplitst in tweetallen.

Vrijdag 13 januari
De laatste dag van de week zit er weer op! We hebben lekker veel gespeeld en geknutseld. Er werden weer mooie bouwwerken gemaakt en mooie knutselwerken en vliegtuigjes. Er werd zelfs een heuse vliegtuigjes wedstrijd gehouden, welk vliegtuigje het verste kon vliegen. Hierna zijn we met zijn allen naar buiten gegaan en hebben we honkloopspelen met dribbelen gespeeld en zeekomkommer-tikkertje. Hierna hebben we nog lekker fruit en een koekje gegeten met een lekker glaasje ranja of chocomel.



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches