Super leuke en gezellige Sport BSO!

Salina Salina
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kerstvakantie vol leuke activiteiten - week 52 2022

Hoi allemaal! Kerst zit er weer op en dus hebben we deze week lekker allemaal vakantie. Dat betekent natuurlijk ook dat we bij de BSO allerlei leuke activiteiten hebben gedaan. Zo hebben we o.a. tasjes versierd, zijn we gaan padellen en naar Kids-Jump Helmond geweest. Lees je mee wat we afgelopen week allemaal hebben gedaan?

Dinsdag 27 december
De eerste dag van de kerstvakantie zijn we creatief begonnen. Bij Sportstuif Veldhoven Rood-Wit hebben we tasjes versierd via een workshop van The Handmates. Alle kinderen kregen een mooi tasje die versierd werd met stiften, vormpjes en stickers. Natuurlijk mochten de tasjes ook mee naar huis. Voor het lunchen hebben we buiten gevoetbald en na de lunch hebben we gezamenlijk een bootcamp gedaan. Met verschillende oefeningen en opdrachten hebben we lekker onze energie eruit gegooid! In de middag hebben we een foute-kersttruien-bingo gespeeld en heeft ieder kind een leuk prijsje gewonnen. Een gezellige, creatieve en sportieve eerste dag van de kerstvakantie! 😊

                  

Woensdag 28 december
Vandaag is Rood-Wit gezellig bij ons op bezoek. In de ochtend hebben we allemaal leuk gespeeld. We hebben onder andere getekend, kaartenhuizen gebouwd en met de lego en kapla gespeeld. Later in de ochtend zijn we naar The Padellers in Veldhoven geweest. Hier hebben we een leuke workshop gekregen en hebben we kennis gemaakt met padellen. Hierna waren we allemaal een beetje moe, dus hebben we tijdens de lunch The Lion King gekeken. In de middag zijn we lekker naar de bossen gegaan en hebben we een Winterbingo gedaan. We hebben deze leuke dag afgesloten met het maken van een super mooie mutsenslinger.

Donderdag 29 december
Aangezien de workshop van Stefanie op dinsdag zo in de smaak viel, krijgen we er vandaag nog één. We leren dromenvangers maken. Zoals je kan zien, zijn er super mooie creaties geknutseld. Hopelijk hebben de kinderen vannacht geen nachtmerries maar alleen leuke dromen ☺️. Na al dit geknutsel is het tijd voor boterhammen en (choco)melk. Wanneer alle buikjes gevuld zijn, kunnen we weer sportief aan de gang. We spelen trefbal en sneeuwballengevecht. Bij sneeuwballengevecht gaat de gooier in het midden staan met één sneeuwbal. De kinderen proberen nu van de een naar de andere lijn te rennen zonder te worden afgegooid. De gooier mag proberen met één sneeuwbal zoveel mogelijk kinderen af te gooien. Ben je afgegooid? Dan pak je ook één sneeuwbal en ga je mee kinderen afgooien. Ben je nog over als alle ballen op zijn? Dan heb je gewonnen. Helaas begon het tijdens dit spelletje te regen. We zijn snel naar binnen gegaan en spelen gezellig gezelschapsspellen met een koekje en een snoepje 😊.

Vrijdag 30 december
Bij aankomst in de ochtend hebben de kinderen na een bekertje drinken de tijd gehad om vrij te spelen met de drie meesters die er vandaag waren. Tussendoor hebben de kinderen voldoende groente en fruit gekregen voor wat extra energie. Tijdens het vrije spelen werd buiten gespeeld met verschillende balspelletjes en werden binnen spelletjes gespeeld met de meesters. Na het vrij spelen was het tijd om gezamenlijk een paar boterhammetjes te eten. Na het eten was het tijd om te vertrekken naar Kids Jump in Geldrop. Hier hebben alle kinderen veel kunnen springen op meerdere springkussens. Na twee uur lang springen was het tijd om weer terug te gaan naar de BSO. Hier heeft iedereen de tijd gehad om bij te komen met een koekje. Uiteindelijk werd er afgesloten met een leuke film en werden alle kinderen opgehaald.



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches