Onze kinderen 5 en 7 vinden het fantastisch! Hele leuke leiders en leidster! Kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij goed en slecht weer. Onze kids gaan er graag naar toe en willen nooit mee naar huis😁. Ze doen leuke spelletjes zowel binnen als buiten.

Carla Carla
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kamelenrace, Levend Kwartet en Rupsbal - week 46 2022

Hoi allemaal! De bladeren vallen volop uit de bomen en het wordt steeds kouder, maar het houdt ons niet tegen om lekker buiten te spelen. We hebben weer volop leuke activiteiten gedaan deze week. Lees je mee wat we afgelopen week allemaal hebben gedaan?

Maandag 14 november 
Vandaag hebben we de week afgetrapt met alle verhalen over Sinterklaas en de schoencadeautjes die de kinderen hebben gekregen. Ondertussen hebben de versierpieten ook de locatie bij Basko leuk versierd. Vandaag stonden er ook nog twee leuke activiteiten op de planning, namelijk: Kamelenrace en Trefbal. Bij de Kamelenrace moesten de kinderen proberen om pittenzakjes in hoepels te gooien, die steeds een stukje verder weg lagen. Pittenzakje raak gegooid? Dan mag de kameel een pion verder. De kameel die als eerste de laatste pion heeft bereikt is de winnaar.

Dinsdag 15 november 
Vandaag hadden we een hele sportieve middag. We hebben maar liefst drie verschillende spellen gedaan. We zijn begonnen met Maken of Kraken en Ringentikkertje. Bij Maken of Kraken moesten de makers proberen de pionnen rechtop te zetten en de krakers moesten proberen alle pionnen om te tikken. Bij Ringentikkertje kon je met een ring een medespeler die getikt was bevrijden door de ring op de schoot te leggen. We hebben met zijn allen de middag afgesloten met Levend Kwartet. De kinderen moesten proberen zo snel mogelijk vier dezelfde materialen in hun honk te krijgen.

Woensdag 16 november
Vandaag was het nog heerlijk weer en hier hebben we van geprofiteerd. We hebben in de middag een heerlijke herfstwandeling naar de bossen gemaakt. In de bossen hebben we paddenstoelen gezocht en een leuke avontuurlijke route door het bos uitgezocht. Hierna hebben we nog tikkertje met zijn allen gespeeld totdat het ging regenen. Daarna hebben we nog mooi tekeningen voor Sinterklaas gemaakt.

Donderdag 17 november
Vandaag was het een echte herfstachtige dag met veel regen en harde wind. Maar dat mocht de pret niet drukken en weerhield ons er niet van om lekker buiten te gaan spelen. We hebben vandaag Rupsbal gedaan waarbij samenwerking centraal stond. Rupsbal is een eenvoudige vorm van slagbal waarbij de kinderen de bal zo ver mogelijk het veld in moeten trappen. Het veldteam moet de bal zo snel mogelijk pakken en een ‘rups’ maken door de bal over het hoofd naar achter naar de volgende te geven.

Vrijdag 18 november
We hebben de week vandaag weer leuk afgesloten. We hebben vandaag hutten gebouwd en daarna zijn we lekker creatief bezig geweest. We hebben namelijk een Pietenmuts of Sinterklaas mijter gemaakt! Hierna hebben we leuke Sinterklaas spelletjes gespeeld en hebben de kinderen zich vermaakt binnen het Sinterklaasthema.Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches