Onze kinderen 5 en 7 vinden het fantastisch! Hele leuke leiders en leidster! Kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij goed en slecht weer. Onze kids gaan er graag naar toe en willen nooit mee naar huis😁. Ze doen leuke spelletjes zowel binnen als buiten.

Carla Carla
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Jumpsquare, bowlen en ravotten in de bossen - week 1 2023

Hoi allemaal! Het nieuwe jaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen een leuke jaarwisseling gehad! Alle kinderen zijn weer vol energie het nieuwe jaar begonnen. Omdat het deze week nog vakantie is hebben we weer allerlei leuke uitstapjes gemaakt. We zijn bij Jumpsquare geweest, hebben lekker in de bossen geravot en zijn gaan bowlen. Lees je mee wat we afgelopen week allemaal hebben gedaan?

Maandag 2 januari
Vandaag zouden we eigenlijk een winterwandeling gaan maken in de ochtend. Helaas liet het weer dat niet toe. Gelukkig hadden de juffen en meesters een ander meesterplan.
We zijn deze ochtend naar Jumpsquare geweest. De kinderen hebben hier even alle energie eruit gesprongen. Er werd van blokken afgesprongen, aan de rekstok geslingerd, parcoursen afgelegd, over dunne touwtjes gelopen en niet te vergeten hele gave trucjes uitgeoefend. Nadat wij terug waren bij Basko hebben we met z’n alle een lekkere boterham gegeten. Na het eten zijn we de Dome ingegaan om nog even het laatste beetje energie eruit te spelen. Wat later in de middag hebben we met z’n alle lekkere chocolate cookies gemaakt, de kinderen mochten zelf vormpjes maken. Toen was de energie bij veel kinderen op en hebben we een filmpje gekeken, want het is nou eenmaal vakantie he… Daar moeten we van genieten.

Dinsdag 3 januari
Al vroeg waren de eerste kinderen op de BSO. Na dat iedereen er was zijn we al snel nieuwjaarskaarten gaan maken. Om zo iedereen die we nog niet gezien hadden een gelukkig nieuwjaar te wensen. Er werden hele mooie kaarten gemaakt. Na dat de kaarten klaar waren we nog even gaan spelen. Om 12 uur werd het toch echt tijd om boterhammetjes te gaan eten. En dat werd in volle teugen gedaan! Hmm wat hebben we lekker gegeten. In de middag kwamen de kinderen van Rood-Wit naar ons toe. We hebben in de dome een voetbal toernooi gehouden.

Woensdag 4 januari
Vandaag was Sportstuif Rood-Wit heel de dag gezellig bij ons. Toen alle kinderen compleet waren zijn we al snel vertrokken naar Jumpsquare. Hier konden we geen genoeg van krijgen na maandag. Alle kinderen sprongen erop los. Er werden weer hele gave trucjes geoefend en spelletjes gespeeld. Toen we terug waren was het alweer tijd voor de boterhammen. In de middag zijn we de dome ingegaan. Hier hebben de kinderen heel wat energie eruit gespeeld. Na het fruit eten hebben we de film Garfield gekeken. De meeste kinderen werden toen al opgehaald. Het was weer een dag vol met leuke activiteiten.

Donderdag 5 januari
Vandaag waren we met lekker veel kinderen op de BSO. In de ochtend hebben we lekker veel gespeeld en hebben we samen met Rood-Wit in de dome de honkloopspelen gespeeld. Een leuke activiteit waarbij de kinderen hun energie lekker kwijt konden. Het was vandaag lekker weer dus na de boterhammen zijn we naar de bossen gewandeld. Hier hebben we water-spons-vuur gespeeld en nog even lekker kunnen ravotten in de bossen

  

Vrijdag 6 januari
Vandaag is alweer de laatste dagen van de vakantie. We zijn daarom op bezoek gegaan bij de kindjes van Rood-Wit en juf Judith. We hebben hier lekker met zijn allen gespeeld en geknutseld. Er zijn mooie sneeuwpoppen en wintermutsjes gemaakt. Na het eten van de boterhammen is er nog fijn buiten gespeeld in de pannakooi. Hierna zijn we gaan bowlen bij Flying Bowling Veldhoven. Wat een feest en wat kunnen de kinderen allemaal goed bowlen!  Na het bowlen zijn we nog lekker gaan spelen bij Basko. Een leuke afsluiter van een top vakantie!



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches