Onze zoon gaat met veel plezier naar deze BSO! Ze doen veel leuke activiteiten en zijn lekker actief bezig. Ondertussen leren ze allerlei soorten sporten kennen en kunnen later en bewuste keuze maken welke sport ze aanspreekt. Maar ook is er ruimte om rustig wat te knutselen of een spelletje te doen. Maar de insteek is iets actief en lekker buiten. En dat spreekt ons erg aan. Verder is de leiding enthousiast, vriendelijk en professioneel en denken mee waar kan. Kortom echt een aanrader!

Connie Connie
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Hoepelpong, mario-trefbal en acrogym - week 50 2022

Hoi allemaal! Het einde van 2022 is alweer bijna in zicht. We hebben de laatste tijd weer een aantal nieuwe kinderen mogen verwelkomen. Vooral op maandag, woensdag en vrijdag hebben we nog plekjes over. Deze week hebben we weer leuke activiteiten gedaan, zowel binnen als buiten! Lees je mee wat we afgelopen week allemaal hebben gedaan?

Maandag 12 december
We zijn de week gestart met een lekker sportieve activiteit. We hebben hoepelpong gespeeld. Een leuke activiteit waarbij de kinderen moesten proberen de hoepels van het andere team zo snel mogelijk weg te spelen door de bal erin te gooien. Ook hebben we de kerstboom gezet bij Basko en maken we deze week allemaal onze eigen kerstbal.

Dinsdag 13 december
Vandaag hebben we in de dome gespeeld, want het was buiten wel erg koud. We hebben onszelf lekker warm gedanst met de hoepeldans. Op muziek konden de kinderen lekker dansen en zodra deze af werd gezet moesten de kinderen zo snel mogelijk in een hoepel gaan staan. Er waren telkens één of twee hoepels minder dan het aantal kinderen, dus uiteindelijk bleef er één winnaar over.

 

Woensdag 14 december
Vandaag was het weer een erg koude dag en daarom hebben we lekker in de dome gespeeld. We hebben vandaag Mario trefbal gespeeld samen met de kinderen van Rood-Wit. Hierna hebben we ook nog het vakkenspel gespeeld om het weer lekker warm te krijgen.

Donderdag 15 december
De week is alweer bijna voorbij, maar vandaag waren we nog met een lekker grote groep kinderen. Vandaag hebben we acrogym oefeningen gedaan. De kinderen waren in kleine groepjes verdeeld en moesten samen alle oefeningen proberen uit te voeren door goed samen te werken. De kinderen vonden dit allemaal super leuk om te doen en er werd goed samengewerkt.

Vrijdag 16 december
Vandaag hopelijk weer een van de laatste ijskoude dagen, voordat er weer warmer weer op komst is. Vandaag hebben we samen met Rood-Wit gegeten en gespeeld. We hebben vandaag weer fijn gebruikt gemaakt van de dome, waarin we Kat en Muis hebben gespeeld. Een leuk tikspel waar alle kinderen het lekker warm van kregen.



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches