Zeer leuke buitenschoolse opvang waar de kinderen sportief en creatief bezig kunnen zijn, met veel ruimte om te kunnen spelen

Inge Inge
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herfstvakantie vol spelletjes, activiteiten en uitjes - week 43 2022

Hoi allemaal! Deze week was natuurlijk een bijzondere week, want het was herfstvakantie. Dat betekent natuurlijk extra veel leuke activiteiten. In week 43 van maandag 24 oktober tot en met vrijdag 28 oktober hebben we weer tal van leuke spellen en activiteiten gedaan. De kinderen hebben onder andere: Oerhollandse spelletjes gespeeld, cupcakes gemaakt en we zijn naar Ballorig en de Hooiberg geweest. Lees je mee wat we afgelopen week allemaal hebben gedaan?

Maandag 24 oktober
De eerste dag van de herfstvakantie, wat een feest! Vandaag waren we met een grote groep kinderen dus zijn we lekker bij Basko gebleven. In de ochtend hebben we lekker fruit gegeten, veel gespeeld en een knutselworkshop gehad. Alle kinderen hebben een spookhuis doosje met poppetjes gemaakt. Na het eten van onze boterhammen hebben we weer lekker buiten gespeeld en hebben we leuke Hollandse spelletjes gespeeld, zoals: spijkerpoepen, eierlopen met een lepel en peperkoek happen als afsluiter.

Dinsdag 25 oktober
Vandaag waren we weer met een grote groep kinderen en zijn we in de ochtend samen met Rood- Wit naar Ballorig geweest. Dit was natuurlijk dolle pret en alle kinderen hebben heerlijk gespeeld. Daarna ging iedereen moe, maar voldaan mee terug naar Basko. Na het eten van onze boterhammen zijn we Superbal gaan spelen. Het is een soort vorm van trefbal waarbij je elkaar af moet gooien. Maar is degene af die jou heeft afgegooid? Dan mag je terug het veld in! Om deze dag af te sluiten hebben we met zijn allen een filmpje gekeken en chips gegeten. 

Woensdag 26 oktober
Vandaag zijn we in de ochtend begonnen met een spelletje. Daarna hebben we weer fruit gegeten en zijn we naar speelboerderij de Hooiberg in Bladel gegaan. Bij de Hooiberg hebben we heerlijk geklommen en binnen en buiten gespeeld. Ook waren de kinderen van Rood- Wit, Son en Breugel en Valkenswaard bij Ballorig, dus hebben we veel samen kunnen spelen. Als lunch kregen we allemaal lekker frietjes. De rest van de middag hebben we ook nog gespeeld in de klimtoestellen en buiten op de skelters, fietsen en trampolines. Het was een hele leuke dag!

Donderdag 27 oktober
Vandaag weer een leuke dag op onze eigen locatie bij Basko. In de ochtend zijn we eerst allemaal lekker gaan spelen binnen en buiten. Daarna hebben we allemaal 1 of meerdere herfst-egels geknutseld. Het resultaat mocht er wezen! Na de lunch zijn we naar 2 speeltuintjes geweest in de buurt en hebben we daarna nog heerlijke cup cakes gemaakt. We hebben deze dag afgesloten met een hele hoop potjes Picco!

Vrijdag 28 oktober
Vandaag is alweer de laatste dag van de herfstvakantie. Vandaag zijn we samen met de kinderen van Rood- Wit geweest. We zijn de ochtend lekker rustig begonnen met wat spelen en fruit eten. Om 10 uur hebben we een leuke tennis clinic gehad. De kinderen zijn tijdens de tennis clinic verwend met ranja en spekjes. Na de clinic was er nog tijd genoeg om te spelen. Na de lunch zijn we met zijn allen naar kinderboerderij/ speeltuin de Hazenwinkel in Veldhoven geweest. Een top afsluiting van de vakantie!Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches