Mijn kinderen gaan al langere tijd met heel veel plezier naar Sportstuif.

Ze kunnen er lekker buiten spelen, sporten, spelletjes spelen, knutselen en vooral Picoo is favoriet bij mijn zoontjes!

Voorheen gingen mijn kinderen naar een gewoon kdv, ze hadden het niet naar hun zin. Ik ben blij dat we Sportstuif gevonden hebben en overgestapt zijn.

Over de begeleiding, pedagogisch medewerkers ben ik dan ook erg te spreken.
Ze kunnen zich goed inleven in de kinderen en ons als ouder. Ze zijn sportief, enthousiast en werken oplossingsgericht waar nodig. Je wordt goed te woord gestaan bij het ophalen van je kind en ze nemen echt de tijd voor je!

Mijn kinderen worden met een Sportstuif busje op school opgehaald en daarmee naar de BSO locatie vervoerd.

Ik vind het ook altijd erg leuk als ik weer leuke foto’s of filmpjes van de kinderen ontvang onder mijn werktijd!

Ook wanneer je kind op sommige momenten net wat meer aandacht nodig heeft, weten de medewerkers van Sportstuif hier goed mee om te gaan!

Ik raad door mijn eigen ervaringen Sportstuif aan iedereen aan! 👍👍👍

Lindsey Smolders Lindsey Smolders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herfstvakantie - week 42 2023

Hoi allemaal, eindelijk is het dan zo ver, herfstvakantie. We hebben veel leuke spelletjes gespeeld, we zijn creatief bezig geweest en zijn er een paar keer op uit gegaan. Lees je mee wat we allemaal hebben gedaan?

Maandag 16 oktober:
Yes, VAKANTIE! Dat betekent weer een week vol sportieve en creatieve activiteiten bij Sportstuif Veldhoven! 😊 De herfstvakantie begon erg koud en daarom hebben we lekker met de blokken en lego gespeeld. Gelukkig liet het zonnetje zich snel zien in de ochtend en zijn we lekker naar buiten gegaan om voet-slagbal te spelen. In plaats van het gooien of slaan van de bal kies je tussen twee ballen die je mag schieten. Daarna probeer je zoveel mogelijk honken te veroveren tijdens het rennen. ’s Middags hebben we gezellig samen boterhammen gegeten en zijn we naar de speeltuin gegaan. De rest van de middag is er nog veel gekleurd, geknutseld, gebouwd en natuurlijk gehockeyd en gevoetbald buiten. Een goed begin van een leuke herfstvakantie!  

Dinsdag 17 oktober:
De tweede dag van de herfstvakantie begonnen we weer met vrijspelen. Het was nog erg koud buiten, dus bleven we lekker binnen. Na het fruit eten kwam Handmates voor een knutselworkshop. We gingen trekpoppetjes maken voor Halloween! We konden kiezen uit een vleermuis, een uil en/of een skelet. Deze mochten we versieren met verfstiften en daarna in elkaar zetten. Na de workshop was het tijd voor boterhammetjes, superlekker. Vervolgens was het tijd om vrij buiten te spelen. Er werd gespeeld met een bal, de hoepels en de pionnen. Toen was het tijd om fruit te eten en op weg te gaan naar het maisdoolhof. Eenmaal aangekomen gingen we het doolhof binnen. We raakten helemaal verdwaald. Na het goed zoeken van alle beestjes, konden we gelukkig nog de uitgang vinden. Als beloning kregen we een ijsje! Toen we terug waren op Basko was het nog tijd om even vrij te spelen, voordat papa en mama ons op kwamen halen.

 

Woensdag 18 oktober:
We zitten alweer halverwege de herfstvakantie, en ook vandaag stonden er weer leuke avonturen op het programma. Nadat alle kinderen veilig op de BSO waren gearriveerd, begonnen we onze dag in Eersel. Samen met onze vrienden van Rood-wit begaven we ons naar het kabouterpad bij Terspegeld. Voor vertrek kregen we een schattige kaboutermuts, een boekje, en zelfs een heus kabouterdiploma. Gedurende de wandeling ontmoetten we talloze kabouters, ontdekten we kabouterhuisjes en zagen we zelfs hun waslijn. Bovendien moesten we allerlei opdrachten volbrengen, zoals het maken van warme bedjes voor de dieren, zodat ze de winter goed doorstaan. Kortom, het was een verrukkelijke ochtend. Tegen de klok van 12 uur keerden we terug naar Sportstuif, waar we samen genoten van een smakelijke lunch. Na het eten van onze boterhammen werden we aangenaam verrast door een bezoek van de politie. We mochten in een politieauto zitten, kogelvrije vesten aantrekken en ontvingen spannende doe-boekjes en zaklampen. Het was een buitengewoon boeiende middag. Na dit bezoek konden we nog even vrij spelen tot onze ouders ons kwamen ophalen.

 

Donderdag 19 oktober:
Vandaag verwelkomden we opnieuw een groepje enthousiaste kinderen bij Sportstuif voor een dag vol avontuur. Na het smullen van ons fruit, gingen we heerlijk naar buiten om te spelen. Daar organiseerden we een leuke afvalrace, terwijl binnen een springkussen werd opgezet. Kinderen werden in groepjes van vier opgeroepen om afwisselend op het springkussen te springen. Na al dat springen kregen de kinderen trek en was het tijd voor een welverdiende lunch met boterhammen. 's Middags stond een potje drijfbal op het programma. Bij dit spannende spel stonden twee teams tegenover elkaar, en ze moesten verschillende ballen naar de overkant zien te krijgen. Als dat lukte, had je met je team gewonnen. Na dit spel wilden we nog een keer de afvalrace spelen, en voordat we het wisten, was de dag alweer bijna voorbij. We besloten deze sportieve dag met een leuke film en een smakelijk koekje.

Vrijdag 20 oktober:
Het was alweer de laatste dag van de herfstvakantie, maar dat betekende niet dat de pret voorbij was. Opnieuw mochten we een groepje enthousiaste kinderen verwelkomen bij Sportstuif voor een dag vol plezier. Ondanks de regenachtige dag, lieten we ons niet uit het veld slaan. We begonnen de dag met het maken van tekeningen, die we van de politie hadden gekregen om onze creativiteit te prikkelen. Na een creatieve ochtend speelden we nog verstoppertje met zijn allen, de juf was de zoeker en de kinderen mochten zich verstoppen. Nadat iedereen was geweest, was het tijd om onze boterhammen te verorberen. Tijdens het eten zorgden we ervoor dat de Picco-afstandsbedieningen werden opgeladen, want de kinderen waren er dol op om hiermee te spelen. Na het fruit was het dan eindelijk zover. Bij dit spel kreeg elk kind een afstandsbediening en werden verschillende spellen gekozen, zoals razendsnel. Elke afstandsbediening gaf nu een kleur aan, bijvoorbeeld paars. Eén afstandsbediening gaf oranje aan. Het doel was dat degene met de oranje kleur ervoor moest zorgen dat de andere spelers ook oranje werden door de afstandsbediening dicht bij die van de andere speler te houden. Er waren nog veel meer spellen, zoals verstoppertje en het spionnenspel. Het was een superleuke middag, en de kinderen genoten met volle teugen. Na al dat rennen waren de kinderen wel moe, en we besloten de dag met een film.

 



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches