Sportstuif is TOP! Onze dochter maakt kennis met tal van sporten. Zij leert omgaan met verliezen. Actief en met elkaar buiten spelen en sporten is het devies, maar binnen spelletjes doen kan zeker ook. En als je kindje even alleen iets voor zichzelf wil tekenen of knutselen dan is daarvoor ook alle ruimte. Kortom, voor elk wat wils! Verder, zorgzame begeleiding, fijne ophaalservice en maatwerk voor iedereen. En bij het ophalen altijd even een fijne terugkoppeling van de middag. AANRADER!!!

Ton Ton
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een circus, estafette waterspel en voetballen in week 29 - 2021

De laatste week voor de zomervakantie is aangebroken. We hebben er super veel zin in want het programma is weer gaaf! Ook tijdens de laatste week voor de vakantie maken we er weer een feestje van! Ben je benieuwd wat we allemaal hebben gedaan deze week? Lees dan weer mee met de blog!

Maandag 19 juli
Vandaag hebben de kinderen van Sportstuif een circus voorstelling gemaakt. Ze hadden verschillende kunstjes geoefend. Sommige kunsten waren samen en anderen weer alleen. Het was erg leuk om naar te kijken! Één van de meiden zit op de sport capoeira. Ze liet ons verschillende technieken zien tijdens de circus voorstelling. Super knap en wat kon ze het goed! We keken onze ogen uit! Ook de radslag, handstand en brug ontbraken niet. Na het circus was het tijd voor een ijsje. Jammie!


Dinsdag 20 juli
Vandaag hebben we Picoo gespeeld. De spelletjes Bliksemsnel en Mollemania waren vandaag populair. Bliksemsnel gaat als volgt: Eén speler krijgt “de bliksem”. Zijn of haar Picoo wordt rood en gaat trillen. De andere spelers moeten de bliksem afpakken. Dit doen ze door dicht in de buurt te komen; dan springt de bliksem automatisch over. De speler die de bliksem heeft als de tijd om is, wint. Bij het spel Mollemania zitten mollen verstopt. Je vindt ze door kaartjes te scannen. Zit er een mol? Dan gaat je Picoo trillen. Geen mol? Gauw verder zoeken, want als je geen mol vindt voor de ronde voorbij is lig je uit het spel. Wie de laatste mol vindt, wint.


Woensdag 21 juli
Het was vandaag lekker weer! Daarom kozen we voor een spel met water. Het was een estafette, waarbij de kinderen in twee teams een parcours af moesten leggen. Slalommen, door de hoepel en over de ladder met een bekertje water in de handen. Het team dan aan het einde het meeste water naar de bak aan de overkant wist te brengen, won! Het was een sportief spel waaraan we veel plezier hebben beleefd!


Donderdag 22 juli
Vandaag stond er drie op een rij op de planning bij Sportstuif. Twee teams strijden tegen elkaar. Wie heeft als eerste drie op een rij? Er liggen negen hoepels klaar. Om de beurt rent er een kind van een team naar de hoepels en legt een lintje in de hoepels. Wanneer beide teams drie lintjes hebben weggelegd en er ligt nog geen drie op een rij, dan mogen ze nu elke keer één lintje verplaatsen. Dit doen ze tot een team drie op een rij heeft. Ook hebben we vandaag nog fijn gevoetbald tijdens het vrij spel moment.


Vrijdag 23 juli
Voor veel scholen, zoals de Op Dreef, Meerhoef en Eigenwijs is vandaag de vakantie al begonnen. Daarom kwamen deze kinderen in de ochtend al spelen bij Sportstuif Veldhoven. We hebben veel leuke dingen gedaan, zoals verstoppertje, spelen op het springkussen en spelen met de longboards.

Volgende week is het vakantie en dan komen er ook weer veel kinderen spelen bij de BSO. We wensen iedereen een fijne vakantie toe en tot snel bij Sportstuif!

 



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches