Mijn dochter wilde heel graag naar de Sportstuif toe, eerste instantie omdat haar vriendinnetje ook naar de Sportstuif is gegaan.
Geen moment spijt gehad. Ze werd onwijs warm ontvangen door de leiding. Selena heeft het er onwijs naar der zin en gaat altijd met plezier naar de sportstuif. De leiding zijn ontzettend lief en open. Hun geven Selena een fijn gevoel van welkom en aandacht. Sportstuif is echt een aanrader voor elk kindje jong of oud. 🙏🏻

Genne Genne
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Challenge games, ratten & raven, olifanten-tikkertje - Week 40 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 40 (van maandag 3 oktober tot en met vrijdag 7 oktober).

Maandag 3 oktober
Challenge games stonden op de planning voor vandaag. Toen alle kinderen opgehaald waren van school, fruit hadden gegeten en wat hadden gedronken konden we beginnen met de activiteit. Er waren 20 challenges die je per groepje kon gaan uitvoeren zoals: 5 keer van de glijbaan, maak een dominobaan, 20 keer springtouwen en nog veeel meer leuke spelletjes! Per goed uitgevoerde challenge kreeg je een sticker voor op het stickervel. Als je samen met je groepje alle challenges had voltooid kreeg je natuurlijk een lekker koekje en wat te drinken.

Dinsdag 4 oktober
Het is dierendag, dus vandaag spelen wij verschillende dieren-spelletjes. We hebben kat en muis-tikkertje gespeeld. De muisjes kregen een lintje als staartje en de katten moesten proberen zoveel mogelijk staartjes te verzamelen. Als tweede spel hebben we olifanten-tikkertje gespeeld met alle kinderen. Het was lekker weer dus de rest van de middag hebben we buiten gespeeld en zijn er mooie kunstwerken gebouwd met de blokken.

Woensdag 5 oktober
Het is alweer woensdag, dat wil zeggen, de helft van de week is alweer om. Aangezien het op deze dag altijd rustiger is bij Sportstuif, hebben we gezellig samengezeten bij Basko. We speelden vandaag het spelletje ratten en raven. Er worden twee groepen gemaakt. De eerste groep zijn de ratten, de andere groep zijn de raven. Als iedereen klaar staat, wordt er een verhaal voorgelezen. Wanneer er in het verhaal ‘ratten’ wordt gelezen, lopen de ratten weg en proberen de raven hen te tikken. Wordt er in het verhaal ‘raven’ gelezen, lopen de raven weg en proberen de ratten hen te tikken. Ben je over de lijn kunnen lopen zonder dat je getikt bent, ben je gewonnen! Hierna konden alle ratten en raven nog vrij spelen en kregen ze natuurlijk nog een lekker koekje en wat te drinken.

Donderdag 6 oktober
Net als de rest van de week was het vandaag erg goed weer en scheen het zonnetje lekker. Daarom hebben we vandaag flessen voetbal gespeeld. Een spel wat veel kinderen al kenden en de andere kinderen goed hielpen om ook mee te doen. We hebben weer heerlijk buiten gespeeld vandaag. Vandaag hadden we ook een jarige job, waar we natuurlijk met zijn alle heel hard voor hebben gezongen. Daarna hebben we allemaal een lekkere traktatie gekregen.
 

Vrijdag 7 oktober
Vandaag waren we niet met veel kinderen, dus zijn we gezellig samen met de kinderen van Rood-Wit gaan spelen. Het was heerlijk weer, dus de kinderen hebben lekker veel buiten gespeeld in de voetbal kooi. Ook hebben we nog met zijn alle wc-tikkertje gespeeld. Als je getikt was moest je als wc gaan zitten en konden de andere kinderen je bevrijden door de wc door te spoelen. Daarnaast zijn er veel spelletjes gespeeld en is er veel geknutseld, getekend en met de lego gespeeld.

Het was weer een erg leuke week deze week en wij kijken alweer uit om maandag na het weekend weer met volle energie er tegenaan te gaan! 😊Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches