Leuke Buitenschoolse Opvang, waar extra aandacht besteed wordt aan bewegen en spel met de kids!

Pim Pim
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pepernoot tikkertje, verstoppertje en 10 tellen in de rimboe - week 47 2022

Hoi allemaal! Alle kinderen zitten volop in spanning voor Sinterklaas en daarom hebben we deze week ook veel binnen het Sinterklaas thema gedaan. We hebben weer volop leuke sport- en knutsel activiteiten gedaan deze week. Lees je mee wat we afgelopen week allemaal hebben gedaan?

Maandag 21 november 
Vandaag zijn we de week afgetrapt met het knutselen van Pietentasjes. Alle kinderen mochten een tasje versieren voor Sint en Piet. Hopelijk zit er volgende week wat lekkers in! Daarna zijn we lekker naar buiten gegaan en hebben we ’10 tellen in de rimboe’ gespeeld. Een leuk verstopspelletje waarbij de kinderen tussendoor telkens terug naar de zoeker moeten rennen om mee te kunnen doen met het spel. Hierna hebben we nog binnen gespeeld en hebben we met de liefhebbers de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het WK gekeken.

Dinsdag 22 november 
We hebben vandaag twee leuke tikspellen gespeeld zodat we ondanks het koude, regenachtige week lekker warm konden blijven. We zijn van start gegaan met Pepernoot-tikkertje en hebben afgesloten met Sint & Piet (beter bekend als Ratten & Raven).

Woensdag 23 november
Vandaag was het helaas een regenachtige middag, dus hebben we vooral binnen gespeeld. Er is veel tafelvoetbal gespeeld, met de kapla-blokken gespeeld en geknutseld. Ook zijn de kinderen van Sportstuif Valkenswaard gezellig op bezoek geweest en hebben we lekker samen gespeeld. Als activiteit hebben we vandaag binnen verstoppertje gespeeld en rekensommetjes gemaakt in spelvorm.

Donderdag 24 november
Vandaag hebben we weer met een grote groep een leuk spel gespeeld. We hebben namelijk: Water, Spons & Vuur gespeeld. Een leuk tik spel waarbij het vuur de spons verslaat, de spons het water en water het vuur. De kinderen moesten proberen zoveel mogelijk kaartjes te verzamelen door degene te tikken die ze konden verslaan.

Vrijdag 25 november
Alweer de laatste dag van de week. Deze week is weer voorbij gevlogen. We hebben vandaag weer een sportieve activiteit buiten gedaan. Namelijk: Iemand is hem, niemand is hem. Dit is een trefbal spel waarbij de kinderen elkaar moeten proberen af te gooien. Hierna hebben we met de kinderen die het leuk vonden de WK wedstrijd van Nederland gekeken.



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches