Mijn kinderen gaan al langere tijd met heel veel plezier naar Sportstuif.

Ze kunnen er lekker buiten spelen, sporten, spelletjes spelen, knutselen en vooral Picoo is favoriet bij mijn zoontjes!

Voorheen gingen mijn kinderen naar een gewoon kdv, ze hadden het niet naar hun zin. Ik ben blij dat we Sportstuif gevonden hebben en overgestapt zijn.

Over de begeleiding, pedagogisch medewerkers ben ik dan ook erg te spreken.
Ze kunnen zich goed inleven in de kinderen en ons als ouder. Ze zijn sportief, enthousiast en werken oplossingsgericht waar nodig. Je wordt goed te woord gestaan bij het ophalen van je kind en ze nemen echt de tijd voor je!

Mijn kinderen worden met een Sportstuif busje op school opgehaald en daarmee naar de BSO locatie vervoerd.

Ik vind het ook altijd erg leuk als ik weer leuke foto’s of filmpjes van de kinderen ontvang onder mijn werktijd!

Ook wanneer je kind op sommige momenten net wat meer aandacht nodig heeft, weten de medewerkers van Sportstuif hier goed mee om te gaan!

Ik raad door mijn eigen ervaringen Sportstuif aan iedereen aan! 👍👍👍

Lindsey Smolders Lindsey Smolders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Picco, Harry Potter trefbal, stopcontact-tikkertje - Week 27 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 27 (van maandag 4 juli tot en met vrijdag 8 juli).

Maandag 4 juli
Het zonnetje schijnt, het fruit is gesneden en de ranja staat klaar. Wij zijn weer klaar voor een nieuwe week met leuke activiteiten! Nadat iedereen opgehaald was en fruit had gegeten was het weer tijd voor een activiteit. Als eerste spel hadden we zakdoekje leggen. In twee groepen speelde we het spelletje met veel plezier! Als afsluiter hebben we stand in de mand gespeeld met de hele groep samen. Omdat we het spel op het grote hockeyveld speelde kon iedereen super ver rennen wat erg leuk was.

Dinsdag 5 juli
Opnieuw een zonnige dag dus heerlijk weer om buiten te spelen! Bij juf Rian hebben we vandaag Anne Maria koekkoek gespeeld op het kleine hockeyveldje. Eén iemand stond bij het goaltje en riep hard ANNE MARIA KOEKKOEK en dan mocht de rest gaan rennen. Wanneer degene omdraaide moest je zo stil mogelijk staan. Het andere spel bij meneer Nick was ook erg leuk. We speelde verlostikkertje met een geheime verlosser. Nick koos een geheime verlosser en de tikker moest proberen te raden wie de geheime verlosser was. Weer een geslaagde middag met sportieve activiteiten.

Woensdag 6 juli
We hebben vandaag Harry Potter-trefbal gespeeld bij Basko. Er was één gouden bal, als je daarmee een pion omgooide had je meteen gewonnen. Het was een erg leuke variant van trefbal waarbij iedereen enthousiast mee heeft gedaan. De rest van de middag hebben we ons vermaakt met spelen in de speeltuin en buiten kleuren en tekenen.

Donderdag 7 juli
Vandaag hebben we weer lekker een middagje buiten gespeeld en hadden Nick en Julian twee leuke activiteiten voorbereid. Julian had een leuk tik-spel bedacht namelijk stopcontact-tikkertje. Als je getikt werd deed je je handen in je zij en kon iemand anders je verlossen door zijn of haar armen in het ‘stopcontact’ te doen tussen je armen. Eerst kwam groep 1 en daarna wisselde we met de groep van Nick zodat allebei de spellen gespeeld konden worden door iedereen. Met Nick hebben we samenwerkingsspellen gespeeld met de parachute. De bal moest op de parachute rondgaan en als de bal er af viel moesten we met iedereen een sportieve opdracht doen zoals; sit-ups, push-ups of jumping jacks. Na de spelletjes was het weer tijd voor een glaasje drinken en een koekje om vervolgens weer verder buiten te gaan spelen.

Vrijdag 8 juli
Nadat alle kinderen opgehaald waren en we lekker fruit hadden gegeten met een glaasje ranja was het tijd om lekker te gaan spelen. Als activiteit hebben we vandaag zombie-run en tikkertje gespeeld met de Picco. Er werd fanatiek meegedaan en veel gerend, door de afwisseling van de verschillende spellen van Picco blijft het erg lang leuk om te spelen! Wij wensen jullie een fijn weekend en zien jullie volgende week weer. 😊



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches