Mijn dochter wilde heel graag naar de Sportstuif toe, eerste instantie omdat haar vriendinnetje ook naar de Sportstuif is gegaan.
Geen moment spijt gehad. Ze werd onwijs warm ontvangen door de leiding. Selena heeft het er onwijs naar der zin en gaat altijd met plezier naar de sportstuif. De leiding zijn ontzettend lief en open. Hun geven Selena een fijn gevoel van welkom en aandacht. Sportstuif is echt een aanrader voor elk kindje jong of oud. 🙏🏻

Genne Genne
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

'koop een koe', waterslagbal, challenges- Week 28 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 28 (van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli).

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 28 (van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli).

Maandag 11 juli
De komende weken zitten we met zijn alle bij Rood-Wit omdat ze bij Basko gaan verbouwen. Het was lekker weer en Ray had vier leuke activiteiten bedacht. Met waterpistooltjes moest je bekertjes wegschieten naar de overkant. Een ander spel was de duizelige ober waarbij je met een dienblad vol bekertjes water naar de overkant moest lopen. Ook hebben we sponzen estafette gedaan waar het doel was de emmer aan de overkant zo snel mogelijk vol maken. Het laatste spel waren challenges waarbij je elkaar moest uitdagen voor een spel, bijvoorbeeld armpje drukken. Als je het spelletje gewonnen had won je een pokerfiche van de ander. Een drukke, gezellige en sportieve middag bij Sportstuif Veldhoven.

Dinsdag 12 juli
Ook vandaag was het prachtig weer en lekker warm, tijd voor waterspelletjes dus! Julian had vier leuke activiteiten bedacht die we in vier groepen gingen spelen. Er was een watergevecht met sponzen, een trefbalvariant waarbij je pionnetjes moest omschieten met waterpistooltjes. Je mocht de pionnetjes beschermen door zelf als schild te spelen, lekker verkoelen dus. Flessenvoetbal kon natuurlijk ook niet ontbreken bij deze activiteitenmiddag. Het laatste spel was honkbal waarbij we vier zwembadjes hadden als honken. We hebben genoten van een heerlijke middag met veel waterpret!

Woensdag 13 juli
Een warme dag vandaag dus wij hebben het rustig aan gedaan. Genoeg drinken, fruit eten en lekker spelletjes spelen en knutselen. Iedereen kon lekker z’n eigen gang gaan en dat ging prima. We hebben wel nog twee gezamenlijke activiteiten gedaan. Het eerste spelletje ‘koop een koe’ was een tik-spel waarbij je tegenover elkaar staat. Je steekt je hand uit en die mag je niet wegtrekken, als je hand word aangetikt door de ander moet je zo snel mogelijk wegrennen en de ander proberen te tikken. Bij het tweede spel werden twee teams gemaakt en iedereen ging in één grote kring staan om en om van team 1 of 2. Zo probeerde we de bal door te geven aan je eigen team en hierbij het andere team op te halen. Geslaagde activiteiten dus en een gezellige middag weer!

Donderdag 14 juli
Met het zonnetje er bij hebben we weer een middag buiten gespeeld en leuke activiteiten gedaan. De groep van Rood-Wit begon met superbal en kegelroof wat super leuk was omdat iedereen erg fanatiek mee deed! De kinderen van Basko hebben vandaag het kat en muis tik-spel gespeeld en reus reus hoe laat is het. Als afsluiter van de dag is er binnen nog geknutseld en is er op het voetbalveld een wedstrijdje gespeeld samen met Ray, Julian en Nick. Wat een leuke dag was het weer!

Vrijdag 15 juli
De eerste kinderen werden opgehaald en toen hebben we boterhammen gegeten. Nadat we om 14.15 uur de andere kinderen zijn gaan halen hebben we fruit gegeten en was het tijd voor de gezamenlijke activiteiten. Bij het spel moest je van vak tot vak rennen wat erg leuk was. Je moest proberen niet getikt te worden. De rest van de middag hebben we nog lekker vrij gespeeld.

Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Anne Sesink
Anne Sesink
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach