Een geweldige opvang waar kinderen echt kind kunnen zijn. Lekker ravotten, buiten zijn, nieuwe spellen ontdekken, bouwen, knutselen. Een echte eyeopener wat betreft t beleid: de kinderen spelen buiten tot 17:00 en daarna mogen ze naar binnen. Na een schooldag hoor je lekker buiten te ravotten, vies te worden en te bewegen. De begeleiding wordt ook nog eens gedaan door een top team! Perfect geregeld, goede communicatie! Wij, maar bovenal Tim is tevreden en blij.

Vera Beerens - Wijffelaars Vera Beerens - Wijffelaars
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Maurice Verschoor

''Iedere dag een glimlach op de gezichten van de kinderen zien is zoveel waard en als dat lukt met sport en spel is dat fantastisch!''

 

Mijn naam is Maurice Verschoor en ik ben werkzaam bij Sportstuif Valkenswaard.

Plezier hebben in sporten en bewegen is essentieel in de ontwikkeling van ieder kind. Zo is mijn passie voor sporten en bewegen van jongs af aan begonnen en dit breng ik dan ook maar al te graag over op de jongere generatie. Samen met mijn collega’s zorgen we ervoor dat ieder kind bij Sportstuif een onvergetelijk leuke en sportieve tijd heeft!

Naast mijn uren bij Sportstuif ben ik ook actief in de gemeente Geldrop-Mierlo als sportcoach Uniek Sporten waarbij ik vraag en aanbod met elkaar in verbinding breng.

Mijn overige tijd steek ik graag in mijn sport en hobby. Zo ben ik te vinden in de sportschool, speel ik waterpolo en fotografeer ik graag.

 

Ons team

Marieke Verbakel
Marieke Verbakel
Maurice Verschoor
Maurice Verschoor
Maud Vaessen
Maud Vaessen
Tiago da Silva
Tiago da Silva
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Valkenswaard
Past. Heerkensdreef 6
5552 BG Valkenswaard

T 06-12114236
E info@sportstuif.nl