Een geweldige opvang waar kinderen echt kind kunnen zijn. Lekker ravotten, buiten zijn, nieuwe spellen ontdekken, bouwen, knutselen. Een echte eyeopener wat betreft t beleid: de kinderen spelen buiten tot 17:00 en daarna mogen ze naar binnen. Na een schooldag hoor je lekker buiten te ravotten, vies te worden en te bewegen. De begeleiding wordt ook nog eens gedaan door een top team! Perfect geregeld, goede communicatie! Wij, maar bovenal Tim is tevreden en blij.

Vera Beerens - Wijffelaars Vera Beerens - Wijffelaars
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Maud Vaessen

''Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan! Dat is wat je wil horen!''

Mijn naam is Maud Vaessen en ik woon in Eindhoven. Ik heb de opleiding Sportkunde afgerond aan Fontys Sporthogeschool. Op school en stages heb ik veel geleerd. Niet alleen over het belang van bewegen, maar ook hoe leuk het kan zijn! Daarnaast hockey ik en ben ik een echte teamplayer. Ik vind het fantastisch om mijn passie voor samen sporten aan kinderen op een jonge leeftijd over te brengen. 

Sinds december 2021 ben ik werkzaam bij Sportstuif Valkenswaard. Ik zal hier met veel energie onder andere leuke sportactiviteiten en uitjes organiseren. Voor alsnog zien jullie mij op maandag en donderdag en vanaf januari 2022 ben ik er 5 dagen in de week. 

Ik hoop jullie snel te zien bij Sportstuif voor een sportieve, maar ook vooral leuke middag!

 

Ons team

Marieke Verbakel
Marieke Verbakel
Kenny Willems
Kenny Willems
Maud Vaessen
Maud Vaessen
Tiago da Silva
Tiago da Silva
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Valkenswaard
Past. Heerkensdreef 6
5552 BG Valkenswaard

T 06-12114236
E info@sportstuif.nl