Onze twee energieke boys (6 en 11 jaar) zijn helemaal op hun plek bij de sportstuif. Ze zijn altijd enthousiast als ze geweest zijn. De spelletjes, activiteiten en verwenuitstapjes, het is allemaal even leuk. Het ophalen met de bus bij school is ideaal en daar begint de gezelligheid dan alvast. En als wij ouders aan het werk zijn, komen er regelmatig leuke foto's binnen over de app. Een dikke aanrader!! Zelfs voor de grotere kinderen.

Lesley van de Ven Lesley van de Ven
5   /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Marieke Verbakel

‘’Jong geleerd is oud gedaan.’’

Mijn naam is Marieke Verbakel en ik woon in Gemert. Ik heb de opleiding HBO Sportkunde afgerond en heb daar veel geleerd over het begeleiden en stimuleren van kinderen tijdens het bewegen. Wanneer kinderen op jonge leeftijd al veel bewegen, zal dit een goede basis zijn voor een leven lang bewegen!

Sinds september 2021 ben ik 5 dagen in de week werkzaam bij Sportstuif Valkenswaard. Hier zal ik onder andere mee de sportactiviteiten en leuke uitjes verzorgen. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen plezier hebben in het sporten, daarom zal ik alle activiteiten met enthousiasme verzorgen.

Ik hoop jullie snel te zien bij Sportstuif voor een leuke en sportieve middag!

Ons team

Marieke Verbakel
Marieke Verbakel
Kenny Willems
Kenny Willems
Maud Vaessen
Maud Vaessen
Tiago da Silva
Tiago da Silva
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Valkenswaard
Past. Heerkensdreef 6
5552 BG Valkenswaard

T 06-12114236
E info@sportstuif.nl