Hartstikke leuk voor kinderen om lekker buiten en sportief bezig te zijn! Maar ook de mogelijkheid om lekker even creatief te werken of te puzzelen. Leuke activiteiten, en ook in vakanties leuke uitstapjes!

Het is zo fijn voor de kinderen, ze kunnen sporten maar ook even rustig creatief bezig zijn. De activiteiten blijven verrassen, zo leuk! Ook in de vakanties, hele leuke uitstapjes. Begeleiding is sportief en bestaat uit professionele en betrokken jongens en meiden.

Cora en Pierre van Herk Cora en Pierre van Herk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Marieke Verbakel

‘’Jong geleerd is oud gedaan.’’

 

Mijn naam is Marieke Verbakel en ik woon in Gemert. Ik heb de opleiding HBO Sportkunde afgerond en heb daar veel geleerd over het begeleiden en stimuleren van kinderen tijdens het bewegen. Wanneer kinderen op jonge leeftijd al veel bewegen, zal dit een goede basis zijn voor een leven lang bewegen!

Sinds september 2021 ben ik 5 dagen in de week werkzaam bij Sportstuif Valkenswaard. Hier zal ik onder andere mee de sportactiviteiten en leuke uitjes verzorgen. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen plezier hebben in het sporten, daarom zal ik alle activiteiten met enthousiasme verzorgen.

 

Ik hoop jullie snel te zien bij Sportstuif voor een leuke en sportieve middag!

Ons team

Marieke Verbakel
Marieke Verbakel
Tiago da Silva
Tiago da Silva
Desiree Bogers
Desiree Bogers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Valkenswaard
Past. Heerkensdreef 6
5552 BG Valkenswaard

T 06-12114236
E info@sportstuif.nl